11 Şubat 2014 Salı

Sevgiliye Özel Günlerinde Hediye


Doğum günü hediyeleri

Sevgilinizin Dünyaya merhaba dediği ilk an, sizin için de çok özel bir andır. Çünkü şu anki mutluluğunuzun en büyük temeli, sevgilinizin doğduğu gün olan, yaş günüdür. Sevgilinizin doğum gününde elbette ki, onu yalnız bırakmak istemeyecek ve sevgiliniz için özenle seçtiğiniz en güzel armağanı, ona doğum günü hediyesiolarak vermek isteyeceksiniz. Buraya kadar her şey çok güzel! Peki ama doğum günü hediyesini seçeceğiniz ana kadar, hediye seçme süreci nasıl olacak? Her biri birbirinden farklı ve değişik özelliklerdeki hediye seçenekleri içerisinden sevgiliye doğum günü hediyesini nasıl seçeceksiniz? Doğru ya! Binlerce belki de milyonlarca ürün, aslında sevgilinize alabileceğiniz özel bir doğum günü hediyesi pekala olabilir! Bu yüz binlerce ürün içerisinden, en güzel ve en romantik doğum günü hediyesi hangisi acaba?

Yaşamımızda, bizler için özel olan kişilerin özel günleri ve o özel günlerdeki yaşanan mutlu anlar, bizleri de mutlu eder! Bu tip özel günlerde sevdiğimiz insanların yanında olmak ve bu mutlulukları birlikte onların yanında yer alarak paylaşmak isteriz. Bu günlerin en önemlisi kuşkusuz doğum günü kutlamalarıdır. Hele hele doğum günü kutlayan kişi bir de bizim kalbimizi verdiğimiz, yaşamımızdaki en özel kişi ise, yani sevgilimiz ise, kutlanan doğum günü daha özel ve anlamlı bir gün oluverir. Doğum günü, kişinin anne karnından hayata ilk defa merhaba dediği, doğduğu günün yıl dönümüdür ve dolayısı ile çok özel bir gündür.

Erkek ve bayan  Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri seçmek bazen hiç düşünmediğiniz kadar zor olabiliyor. Çünkü eliniz veya gözünüz hangi hediyeye gitse, "Acaba bu armağanı beğenir mi?" ya da "Bu hediye ile mutlu olur mu?" gibi sorular aklınıza takılır. Şayet kafanızda bu tip sorular varsa, henüz sevgilinizin hobileri, inancı, zevkleri veya beğenileri hakkında doyurucu ve size, doğum günü hediyesiseçiminizde yardımcı olacak kadar sevgiliniz hakkında bilgi sahibi değilsiniz demektir. Ama hemen paniğe kapılmayın! Bu durumda sevgilinize alacağınız hediyeler, genele hitap eden, kısacası herkesin beğenebileceği türden hediyeler olmalı. Sevgiliniz erkekse, genel olarak erkeklerin kullanabileceği türden armağanlar seçmenizde yarar vardır. Örneğin, "Kemer, Cüzdan, USB Bellek, Kol Saati, Kişiye Özel Kalem, Duvar Saati gibi. Sevgiliniz Bayan ise; "Kişiye özel bir makyaj aynası, Şık ve zarif bir duvar saati, İsme özel bir takı" armağan etmeyi düşünebilirsiniz. Çünkü diğer türlü, riskli bir armağan, sevgilinize alacağınız hediyenin beğenilmemesi ve bir köşede unutulması ihtimali doğar. Aşağıda henüz ilişkisine yeni başlamış ve sevgilisinin ilk doğum günü için armağan almak isteyenler için de hediye seçenekleri görebilirsiniz. Eminiz ki sizin ve henüz ilk kez doğum gününü kutlayacağınız sevgilinizin de hoşuna gidecek armağanlar vardır.

Sevgiliniz ile uzun süren bir birlikteliğiniz varsa, sizin için de şöyle bir handikap vardır; Sürekli birbirini tekrar eden armağanlar artık sizi de, belki de sevgilinizi de sıkmaya başlamıştır. Bu grupta olan sevgililer için doğum günü hediye seçimlerinde önereceğimiz şey; daha çok ilginç doğum günü hediyeleri seçmek! Çünkü artık sevgilinizin her yönünü, karakterini, kişilik özelliklerini her şeyi ile iyi biliyorsunuz ve sevgilinize alacağınız doğum günü hediyesinin beğenilip beğenilmeyeceğini en iyi siz biliyorsunuz! Bu durumda sizin yapmanız gereken şey, hediyenizin birbirine benzer armağanlar olmamasına dikkat etmek! Çünkü hediye, sürpriz içermediği sürece cazibesini yitirmeye başlar! İyisi mi siz, armağan seçiminizde artık farklı bir kategoride ki armağanlar deneyin! Çünkü artık siz ilişkinizde daha ileri bir aşamadasınız!