27 Şubat 2014 Perşembe

En İlginç Banyo Ürünleri



Bu sevimli banyo partnerleri küvetin keyfini çıkaranları yalnız bırakmamaya niyetli.. Sırt desteği olarak kullanabileceğiniz bu şişme ürüne alıştıktan sonra onsuz yapamayacaksınız.

En çok satan eğlenceli hediye seçenekleri arasında bulunan sünger mikrofon banyoda popstara dönüşen herkesin sahip olması gereken bir ürün. Siz  de banyoda kendi sesiniz yankılandıkça mutlu oluyorsanız bu mikrofonu da kesinlikle edinmenizi tavsiye ederiz.
Duş alacağım diye banyoya girip çıkamayanlardansanız sizin de banyo zamanlayıcısına sahip olma vaktiniz gelmiş demektir. 5 dakikalık bu kum saatine odaklandıkça hızınıza hız kattığınızı göreceksiniz.
Diş macunu kutusundan tuvalet kağıdı çıktığını düşünsenize! Olamaz mı, olabilir elbet! :) Diş macunu havluluk misafirlerinizi de çok şaşırtacak.
Diş fırçalık yerine sevimli mi sevimli kalpli fırça tutucu kullanmaya ne dersiniz? Hem daha pratik hem de daha çok göze hitap ediyor.
Banyo perdenizin sanki birisi banyo yapıyormuş havası uyandırması ne kadar da enteresan olurdu. İnsan silueti duş perdesi ile gizemli bir banyoya sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Tüptanic küvet tıkacı ile sıradan tıkaçlardan kurtulmanın tam zamanı! Banyonuzun neşenizi yerine getirmesini istiyorsanız renkli ve ufak değişiklikler yapmanız şart.
Vücudunuzdaki yorgunluğu atmanın en etkili yolu güzelce duş almaktan geçer. Ama bahsettiğimiz gibi yorgun olduğunuz günlerde duş hayalinizi bozan en kötü durum saçlarınızı kurutmaya mecalinizin olmadığını bilmenizdir. İlginç banyo başlıkları sayesinde saçınızı ıslatmadan gönül rahatlığıyla duşunuzu alabileceksiniz.
Banyonuzu parti havasına dönüştürecek ışıklı duş başlıklarıyla kendiniz yapabileceğiniz en büyük torpili yapmaya hazır olun!
İmdat tuvalet fırçası sizi temizlik yapmaya teşvik edecek. Tuvalet fırçanızın ilgi çekmesini istiyorsanız seçiminizi imdat tuvalet fırçasından yana kullanabilirsiniz.

İmdat tuvalet fırçasının imdat banyo tıkacı versiyonuyla karşınızdayız!
Silah şeklindeki tuvalet fırçası temizlikte acilen silahlananların elinden düşürmek istemeyeceği bir ü