12 Şubat 2014 Çarşamba

14 Şubat Tasarım Modaya Uyan Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer Günü için yüzlerce hediye alternatifi Boyner Mağazaları’nda! 14 Şubat’ın romantizmi Boyner Mağazaları’nda yaşanıyor.
Yüzlerce markadan binlerce hediye alternatifi, Sevgililer Günü için Boyner Mağazaları’ndaki yerini aldı.
Boyner MağazalarıSevgililer Günü için hediye almak isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor. Boyner’de kozmetikten iç çamaşırına, kravattan kol düğmelerine kadar hem kadınlar hem de erkekler için farklı hediye alternatifleri bir araya geliyor.
Boyner kozmetik reyonlarındaki parfümler ve kozmetik ürünleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da kadınlar için ideal hediye seçeneği olmaya devam ediyor. Sevgililer Günü’nün favori hediye alternatifleri olan iç çamaşırları ve kırmızı kalp desenli objeler bu yıl da en çok tercih edilen armağanlar arasında yer alıyor. Birbirinden şık takılar ve sevimli peluş terlikler de en beğenilen hediyelerden bazıları.
[SEVGİLİLER+GÜNÜ+HEDİYESİ+BOYNER+2.jpg]
Boyner’in erkek reyonunda yer alan hediye alternatifleri arasında ise kravatlar, kol düğmeleri ve gömlekler dikkat çekiyor. Cüzdan ve kemer gibi aksesuarların yanı sıra, esprili iç çamaşırları da Sevgililer Günü’nde erkeklerin en seveceği ürünler arasında bulunuyor.
[SEVGİLİLER+GÜNÜ+HEDİYESİ+BOYNER+1.jpg]
Sevgililer Günü’nde evinde keyifli bir akşam yemeği hazırlamak isteyenler Boyner Evde’yi tercih ediyor. Sofralar, Boyner Evde’nin şık ve romantik mutfak gereçleriyle hazırlanıyor. Boyner Evde reyonlarındaki fotoğraf çerçeveleri de Sevgililer Günü’nde çiftlerin unutulmaz anlarını ölümsüzleştiriyor.
[SEVGİLİLER+GÜNÜ+HEDİYESİ+BOYNER+7.jpg]
[SEVGİLİLER+GÜNÜ+HEDİYESİ+BOYNER+6.jpg]
[SEVGİLİLER+GÜNÜ+HEDİYESİ+BOYNER+5.jpg]
[SEVGİLİLER+GÜNÜ+HEDİYESİ+BOYNER+4.jpg]
[SEVGİLİLER+GÜNÜ+HEDİYESİ+BOYNER+3.jpg]