21 Şubat 2014 Cuma

En Dikkat Çekici En Farklı Hediyeler

Eski nesil, “yeni nesil ihtiyaç duyacağı herşeye sahip” der her zaman. Haklılar da.
Ancak, “herşey” eskisi gibi değil. Belki ihtiyaçları içeren ana konular çok az değişiyor ama içerikler her zaman yenileniyor. Sandalye, abajur, sigara, şişe, labavo tıpası, hava analiz cihazı, yüzük, kıyafet vb. aynı isimlerle anılmaya devam edecek. Peki bu başlıklar altında değerlendirdiklerimiz..? Bunların çeşitleri ne olacak? Bunlar daima değişip gelişecek ve bizim size suduğumuz en ilginç hediyelerin sayısını arttırmaya devam edecek.

İşte, en farklı ürünleri bir araya getirdiğimiz yeni bir hediye dizisi daha sunuyoruz.


Gönderilen Fotoğraf

Yapımında insan figürü hedeflenmiş ve antropomorfik formu olan yeni bir oturakla tanıştıralım sizi. Bu tuhaf ama şık oturağın tasarımcısı, ona her seyahata çıktığında yanında karizmatik bir tabure görüren çocukluk arkadaşının ismini vermiş.



Gönderilen Fotoğraf

Bu sigara koleksiyonunun sahibi bir İspanyol tasarımcı. Bu koleksiyondaki sigaralarda, sigaranın ciğerleri ne hale getirdiği, her bir nefeste ömürden kaç dakikanın gittiği görülebilmekte. Sigara içen bir erkeğe verilebilecek hediyelerden en ilginci belki de budur.



Gönderilen Fotoğraf

Gördüğünüz abajur, içerisinden yere süt dökülen bir kupa efektiyle dizayn edilmiş. Aydınlatmasında led ampul ve sapının yapımında da fosforlu plastik kullanılmış. Işık kapatıldığında sap kısmı parlıyor ve bardağın iç kısmına doğru parlaklık yoğunlaşıyor. Bu ilginç hediye adayının ana vatanı da Güney Kore.


Gönderilen Fotoğraf

Evdeki değerli eşyaları nasıl saklayacağını düşünenler için özel olarak üretilmiş olan bu saklama kabının yapımında gerçek 2 litrelik coca-cola şişesi kullanıldı ve orjinalinden ayırt edilmesi imkansız.



Gönderilen Fotoğraf

Geleceğe hoşgeldiniz! Bir bileklik veya kolye arzu ettiğiniz bir yazı veya animasyonu oynatabilir mi? Esnek ekran teknolojisi kullanılarak yapılmış olan bu bileklik veya kolye cep telefonuna gelen bir kısa mesajı akan yazı şeklinde gösterebiliyor veya yükleyeceğiniz bir animasyonu oynatabiliyor. Siz de bluetooth ile çalışan bu elektronik mücevherle sahip olmak istemez misiniz?