11 Şubat 2014 Salı

Kişiye Özel Sevgililer Günü Hediyesi


Kişiye özel dergi kapağı
Kişiye Özel Sürprizler; Size Özel Dergi Kapağı ELLE

Sevgilinize muhteşem bir sürprize hazır olun! Moda, cinsellik, magazin, Astroloji, ünlüler ve daha bir çok şeyin yer aldığı "ELLE" dergisinin kapağı şimdi sadece sizin için basılıyor! "ELLE" dergi kapağını, her şeyi ile bu sefer siz tasarlayacaksınız! Kişiye Özel ELLE Dergi Kapağı üzerinde hangi kişinin olmasını istiyorsanız, O kişinin fotoğrafı yer alıyor ve O'na özel manşetler, O'na özel sözler ile muhteşem kişiye özel bir dergi kapağı tasarlanıyor.

Kişiye Özel ELLE Dergi Kapağı hazırlık aşaması şu şekilde işliyor; Öncelikle yapmanız gereken ilk şey, bu kapak üzerine konulacak bayanın fotoğrafını beğenmek ve seçmek! Dergi kapağının kaliteli ve güzel olması için mümkün mertebe yüksek çözünürlükte bir fotoğraf bulmanızı önemle tavsiye ederiz. Deri kapağına konulacak fotoğrafı seçtikten sonra, sıra bu kapak üzerinde yer alacak cümlelere geldi. İlgili sitede kapak üzerinde olmasını istediğiniz sözleriniz için 5 ayrı kutucuk ayrılmış durumda. Örneğin Sevgiliniz ya da eşiniz için özel bir dergi kapağı tasarlamak istiyorsanız, en güzel 5 cümlenizi bu kutucuklar içerisine yazıyorsunuz. Mesela doğum günü kutlama mesajı, sevgililer günü kutlama mesajı, belki de kapak üzerinde "Evlilik Teklifi" kısacası ne yazacağınız tamamen size kalmış durumda. Bunları yazdıktan sonra sizin işiniz burada bitiyor.

Daha sonra tasarımcılar, göndermiş olduğunuz fotoğraf ve yazmış olduğunuz mesajlar ile en uygun kapak yerleşim düzenini sizin için hazırlıyorlar. Hazırlamış olduğunuz Kişiye Özel ELLE Dergi Kapağı ile sevgilinize inanılmaz güzel bir Sevgililer Günü Hediyesi ya da doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Son derece ilginç ve son derece orijinal bir hediye fikri! Sizce de öyle değil mi? Kişiye özel hazırlanmış olan bu dergi kapağı maun renk resim çerçevesi içerisine konur ve üzeri cam ile korunur. Kişiye özel elle dergisi istendiği an rahatlıkla duvara asılabileceği gibi arkasındaki destek ayağı sayesinde düz zemin üzerine de yerleştirilebilir.