12 Şubat 2014 Çarşamba

En Özel Sevgililer Günü Hediyesi

En Özel Sevgililer Günü Hediyesi
Terk etmedi sevdan beni,
Aç kaldım, susuz kaldım,
Hayın, karanlıktı gece,
Can garip, can suskun,
Can paramparça…
Ve ellerim kelepçede,
Tütünsüz, uykusuz kaldım,
Terk etmedi sevdan beni…
Ne yaparsanız yapın, nereye giderseniz gidin, “eğer gerçekten aşıksanız, terk etmez o büyük sevda sizi” demiş  AHMET ARİF.. Daha nasıl anlatılabilir ki, bu güzel ve özel duygu.. Esir olmuşsun o aşka, o sevdaya, o bakışa, o gülüşe, o göz süzüşe… Sen kendin olmaktan çıkmışsın artık, “o” olmuşsun.. Kendinizden vazgeçip sevdiğiniz kişi olabildiğiniz, nereye giderseniz gidin her yerde onu aradığınız bir sevgiliniz var mı? Eğer var diyorsanız, çok şanslısınız. Bu şansınızın kıymetini bilmenizi isteriz. Sevgililer günüde yaklaşıyorken, sevgiliniz için özel hediyeler alarak onu mutlu edebilirsiniz. Sizin için oluşturduğumuz birbirinden güzel sevgililer günü hediyelerine baksanız iyi edersiniz. Sonra, terk etmesin sevda sizi.:)

Sevgilinize Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

sevgililer-gunu-hediyeleri-4
Ön tarafında değişik detayları bulunan bu şık ayakkabı, sevgilinizin seve seve kullanacağı çok özel bir ayakkabı olacaktır.
sevgililer-gunu-hediyeleri-1
Siyah renkli, dantelden yapılmış bu elbiseyle, sevgiliniz 14 Şubat gecesinin, en güzel kadını olmaya aday olacaktır. En güzel kadını olursa da hiç şaşırmayın.:)
sevgililer-gunu-hediyeleri-2
Puantiyeli çok hoş bir kaban.. Soğuklarda üşüyen kız arkadaşınız için, paha biçilmez bir hediyeolacağı kesin. Gerçekten çok düşünceli olduğunuzu gösteren bir hediye olacaktır..
sevgililer-gunu-hediyeleri-3
Bağcıklı, hafif topuklu, ön tarafında delik delik desen bulunan bu ayakkabı, hem çok hoş görüntüye sahip hemde çok rahat.. Sevgiliniz için ideal bir hediye olacaktır.
sevgililer-gunu-hediyeleri-5
Krem rengi, ufak deliklerle şekil verilmiş bu cüzdan, sevgilinizin keyifle kullanacağı ve kullandıkça sizi hatırlayıp mutlu olacağı bir hediye olacaktır..

Sevgiliniz İçin En Özel Hediyeler

sevgililer-gunu-hediyeleri-10
“Hello Kitty” hayranı bir sevgiliniz varsa, bu çanta tam sevgilinize göre bir hediye olmalı..
sevgililer-gunu-hediyeleri-9
Siyah renkte, simiyle göz dolduran, kırmızı rengi farklı topuğuyla dikkatleri üstüne çeken bu ayakkabı, sevgilinizin girdiği her ortamda en şık bayan olmasını sağlayacak özel bir ayakkabı. Bu duruma sebep siz olduğunuz için de güzel bir ödül sizi bekliyor.:)
sevgililer-gunu-hediyeleri-8

Önünde çapa şeklinde bir detayı bulunan bu kemer, erkek arkadaşınızın gönlünü fethedecek bir hediye olacaktır.
sevgililer-gunu-hediyeleri-7
Sevgilinizin soğuklarda üşümesine gönlünüz razı olmuyor biliyoruz. Bu yüzden bu şık kabanı hemen almalısınız. Tavsiyemize güvenin.:)
sevgililer-gunu-hediyeleri-6
İlginç bir usb.. Sevgilinizle çekilmiş fotoğraf ve videolarınızı içine doldurarak verirseniz, bu usb onun için paha biçilmez bir hediye olacaktır.