25 Şubat 2014 Salı

Erkeklere En İlginç Hediye Fikirleri


Erkeklere En İlginç Hediye Fikirleri YAŞAM
3,0
    


Erkeklere en ilginç hediye seçeneklerini sıraladığımız "Top 10? listemiz yardımıyla, aşırı derecede zorlu olabilen bu hediye arama sürecini sizin için kolaylaştırıyoruz.
Geniş yelpazede bulunan yüzlerce hatta binlerce hediye arasından seçtiğimiz en sıradışı ürünleri sizler için sıraya dizdik. Yayınladığı her bir parçanın mutlu bir havası olan bir radyo kanalını açıp arkanıza yaslanabilir vemüzik eşliğinde size sunacağımız hediye alternatifleri arasında turlayabilirsiniz.

 Erkeklere Alınabilecek Hediyeler

Facebook beğen kol düğmeleri ile belirli nesneler, aygıtlar ve çalışmalar hakkında ne düşündüğünüzü insanara açıkça gösterebilirsiniz. "Baş parmak aşağı" ve "baş parmak yukarı".


anahtarlik-10136_560_370.jpg" style="max-width: 100%; height: auto; margin: 5px 20px 20px 0px; width: auto; " width="560" />
Bu klasik televizyon şeklindeki dijital fotoğraf karesi ile favori resimlerinizi yanınızda gezdirebilirsiniz. Bu aygıt aynı zamanda anahtarlık olarak kullanılabiliyor. Kullanımı da oldukça basit, şarj edin, fotoğraflarınızı yükleyin ve sizinle dolaşmasına izin verin.

USB Gemisi
Şık bir ofis masası üzerinde duran USB Savaş Gemisi ortama karizma katar. Yaratıcılığın simgelerinden birisi diyebileceğiniz bu cihaz aslında bir USB çoklayıcı. USB portuna bağlamanız gereken tüm aygıtları bu savaş gemisi üzerinde toplayabiliyorsunuz. O da verileri sizin için karargaha (bilgisayara) iletiyor. Bu ilginç ürünü detaylı olarak incelemek için tıklayınız.

Erkeğe İlginç Hediyeler

Kim demiş çok işlevli aygıtlar sıkıcı ve karmaşık olur diye. USB çoklayıcılar teknolojinin temel parçalarından biri olarak hemen hemen herkesin masasında bulunurlar ve eğlenceli olmamaları için hiç bir neden yoktur. Ayrıca lezzetli bile olabiliyorlar. Çikolata şeklindeki bu USB çoklayıcı çok çekici bir görünüme sahip. Farklı, ilginç ve çok lezzetli bir hediye alarak bir erkeği şaşırtmanız çok ama çok kolay! En ilginç hediye olmaya aday olan bu usb herkesin beğenisini kazanacak!
Banka kasası tipi kumbaralar herkesin hoşuna gider. Çocuklar inanılmaz olduklarını düşünüyorlar. Büyükler, hem evlerinde hem ofislerinde kullanıyorlar. Bir sürü renk seçenekleriyle birlikte gelen bu para saklama kasalarının "kombinasyon kilitleri" var. 11cm x 13cm x 8cm boyutlarında üretilmiş olan böyle bir kasa her erkeğin isteyeceği türden bir hediye.
Erkek arkadaşınızın bazen o kadar şaşkın ifadelerine tanık olursunuz ki " internette yayımlama imkanım olsa tıklanma rekoru kırar." diyebileceğiniz kadar özel anlardır o anlar.. İşte size o anı tekrar tekrar yaşatabilecek bir hediye seçeneğiyle sizlerleyiz. Hesap makineli bu iPhone kılıfı erkek arkadaşınızı mutlu edecek ürünlerden. " Bu kadarı da fazla " diyenleri memnun edecek milyon tane hediye fikrimiz var :)
Size bir sır verelim mi? Hayatınızda sizin için önemli olan eşyalarınızı saklayabileceğiniz bir saatiniz var artık.. " Nasıl yani? " dediğinizi duyar gibiyiz.  Gizli kasası olan bu saat,  erkek arkadaşınıza da çok mantıklı gelecek. Tüm hırsızların tahminlerini nakavt edeceğini düşündüğümüz bu saat hediye edebileceğiniz en özel ürün olacak.. Erkeğe hediye edilebilecek en esrarengiz saat huzurlarınızda!

Siz de elektronik aletlerle mesajlaşmaktan sıkılanlardan mısınız? O zaman sevgilinizle şöyle küçük bir oyun oynayın ve onun hafızasına kazının.. Oyununuzun adı, görsel şölen olsun mesela :) Görselliğiyle büyük ilgi toplayacak olan notluklarınıza yazdığınız mesajları erkek arkadaşınızın görebileceği yerlere iliştirin ve sevgilinizin yüzündeki tebessümü incelemeye koyulun. Aşkın keyfine varın.. Konuşma baloncuğu vb. renkli alternatifleri bulunan bu notluk kağıtlar aranızdaki muhabbetlere bal sürecek..
Bünyesi zayıf olan erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir sürpriz yapmaya hazır olun! İlaç kapsüllerini barındıran bu ürün bir iPhone kılıfı.. Erkek arkadaşınıza " sana iyi gelecek en etkili ilacı aldım." diyerek  bu kılıfı verin.Ve sevgilinizin yüzündeki ifadeyi ömür boyu unutmamaya hazır olun! :)
Erkek arkadaşınız bir fotoğraf makinesi tutkunu mu? Ta taaam !  o zaman sizi erkek arkadaşınızın çok hoşuna gideceği düşündüğümüz bir fotoğraf makinesiyle tanıştıralım.  Çektiğiniz fotoğraflara farklı efektler katmanız konusunda size yardımcı olacak bu makine dünyanızı renklendirecek.. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız tıklayınız.
İşi gereği resmi giyinmek durumunda kalan erkek arkadaşınızın takım elbiselerine uyumlu bir not defterini sizinle tanıştırıyoruz.  Kıyafet ceplerine uygun olarak tasarlanan bu not defteri erkek arkadaşınızın çok hoşuna gidecek. Kullanışlı bir hediye sunmanın vereceği mutluluk size de iyi gelecek.

Har vurup harman savuran erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en usturuplu bir hediye seçeneğiyle karşınızdayız. Bu kumbara erkek arkadaşınızı incitmeyecek. Yani aslında tatlı bir dille ona harcamaları konusunda daha dikkatli olması gerektiğini aktaracak. Çünkü bu kumbara diğerleri gibi değil, sihirli kumbara diye anılan bu ürün ayrıca erkek arkadaşınızı çokta şaşırtacak.. Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
Erkek arkadaşına ufak bir sürpriz düzenlemeyi planlayanlara ilaç olacak bu anahtar kılıfı eğlenceli dakikalar yaşamanız için var..  Tabanca görünümündeki bu kılıf bir erkeğe hediye edilebilecek en güzel ürün. Erkek arkadaşınızı tehdit edebileceğiniz bu tabanca sizi eğlenceye sürükleyecek..
Müzikle arasında oldukça sıkı bir bağ olan erkek arkadaşınıza portatif bir hoparlör hediye etmeye ne dersiniz?  Kıyafet beğenirken yaşadığınız sıkıntıya benzer bir sıkıntı hediye seçerken de sizi rahat bırakmıyorsa, bize kulak vermelisiniz ve erkek arkadaşınıza unutamayacağı bu hoparlörü hediye etmelisiniz. Müzik keyfini istediği yerde doyasıya yaşayabilecek olan sevgiliniz bu hediyenizi her yere götürmek isteyecek..
Erkek arkadaşınız tam bir kitap kurdu. Ona almadığınız roman kalmadı. İlginç bir şeyler almakta sürekli aklınızı kurcalamıyor değil. O zaman size önerimize kulak verin. Mini laptopuna kitap şeklinde bir giysi giydirseniz onu nasıl mutlu edersiniz tahmin bile edemezsiniz :) Bizde sizi bu ilginç ve orjinal fikriniz için kutluyoruz :)
Şöyle bir cümle kurar kitap okumayı sevenler. "Kitaplarla alakalı ne varsa hepsine bayılıyorum!" Bu cümlenin türevlerini duymadığınızı iddia edebilir misiniz? Yakınlarınızı alacağınız değişik hediyelerle mutlu etmenin keyfini, onları en zayıf noktalarından vurarak yapın :)