27 Şubat 2014 Perşembe

Sonbahara Aşık Sevgiliye Özel Hediyeler

Papatya Şemsiye

Aşktan medet umduğumuz dönemlerde papatya falları çıkmıştı karşımıza.. :) Seviyor, sevmiyor diye sayıklayarak bir sonuca ulaşmaya çalıştık hep. Artık hayatınızın aşkı yanınızdaysa ona sunabileceğiniz bu papatya tasarımlı şemsiye sonbahara, ilkbahar güzelliği katacak.
Bayanların çoğu çiçeklere büyük ilgi duyarlar. Siz de herkes gibi sevgilinize çiçek hediye etmektense küçük bir değişiklik yaparak sürprizinizi şemsiyeye dönüştürebilirsiniz, ne dersiniz?
Papatya şemsiye hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 

Yaprak Kapı Stoperi

Sonbahar mevsimi bir kere ” ben geliyorum ” dedim mi hemen duyarsınız ayak seslerini..  Soğuyan havalar, hızla çarpan kapılar ” hoş geldin sonbahar kardeş” demeye çalışıyorlar aslında anlasanıza :) Havaların soğumasıyla kapıların kapanma konusundaki sertliğine dur diyecek bir ürünle karşınızdayız. Yaprak kapı stoperi ile kapılarınızı sabitlemenin tasarım harikası şeklini siz de evinize dahil edin.
Farklı renkleri bulunan bu kapı stoperleri ile kendi zevkinizi yansıtmaya hazır olun! Sonabaharın hüznüne dayanamayıp yaprak döken ağaçların el bebek gül bebek dallarında barındırdıkları yapraklar artık kapınıza köle oluyor. :)
Yaprak kapı stoperi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız. 

Kollu Battaniye

Havanın karanlık olması ruh halimizi de ister istemez etkiliyor. Böyle günlerde başımızı yastıktan kaldırmak istemiyoruz. Sonbahar günlerinde keyif çatarken sizi sıcacık tutacak bu kollu battaniyeler sayesinde sıradan battaniyelere ihtiyaç duymayacaksınız.
Beyler ve bayanlara özel farklı renkleri bulunan kollu battaniyeler hakkında merak ettiğiniz diğer bilgiler için tıklayınız. 

Beğen Kupa Bardakları

Sevgilinizi memnun edecek hediyeler arasındaki yerini alacağını düşündüğümüz bu beğen kupalar ile elinden içeceği eksik olmayan sevgilinizi günün en mutlu insanı yapmanın mümkün.

Sosyal medya ile arası iyi olan sevgiliniz ona hediye edeceğiniz beğen kupasını fazlaca benimseyecektir. Sizin vazgeçemediğiniz içecek hangisi? Çay mı kahve mi? Bunun cevabını kupa bardağınızla verin bizce ;)

Bitki Filizi Kitap Ayracı

Her okuduğumuz kitap içimizde yeni bir bilgi tohumunun filizlenmesine vesile olur. Sonbaharda kitap okumak ayrı bir zevktir. Kendinizi yakalayabileceğiniz en duygusal dönemdir sonbahar.. Bitki filizi kitap ayracı ile kitaplarınıza verdiğiniz değeri gözler önüne serin.

Kitap sayfalarını kıvırarak özensizce davranmak yerine bu sevimli filiz ile kendinize duyduğunuz saygıyı da kanıtlayabileceksiniz.
Kitap ayracı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız. 

Pofuduk Kulaklık

Sağlık amaçlı yaptığınız uzun yürüyüşlerinizi sırf havalar soğuyor diye sakın ha rafa kaldırmaya kalkmayın!   Hatta yürüyüşlerinizi daha da keyifli hale getireceğini düşündüğümüz bir önerimiz var. Müziği de sporunuza dahil edin ve keyifli bir yürüyüşü hedefleyin.

Pofuduk kulaklık ile kulaklarınızın üşümesine de fırsat vermemiş olacaksınız. Kendinizi müziğin ritmine kaptırabileceğiniz nice tempolu yürüyüşler yapmanızı temenni ediyoruz.
Pofuduk kulaklık hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 

Hareketli Peluş Terlik

Ayaklarınızın soğukla olan irtibatını kesecek bu sevimli peluş terlikler görenlerin büyük ilgisini topluyor. Siz de sıradışı terliklere sahip olmak istiyorsanız tercihinizi bu üründen yana kullanabilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Y8qOymqHtQ
Farklı modelleri olan peluş terliklerin diğer seçeneklerine ulaşmak için tıklayınız. 

Odamdaki Gökkuşağı

Bir gün bir uyanacaksınız ki gökkuşağı odanıza düşmüş. Bu ayrıcalığı kendinize neden tanımayasınız ki!  Gökkuşağına duyduğunuz hasreti giderebilmek için yağmuru beklemenize gerek kalmayacak.  Gece lambası olarakta kullanabileceğiniz bu gökkuşağı oluşturucusu göz kamaştırıcı bir renk şöleni oluşturuyor.
Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 



Örgü Kılıflı El Isıtıcısı

Soğuk havalarda ellerinizi anında ısıtabileceğiniz sevimli mi sevimli bir ürünle karşınızdayız! Örgü kılıflı el ısıtıcısı içerisindeki minik metal sayesinde hemen kendisini ısıtarak ondan faydalanabileceğiniz konuma geliyor.
Su torbalarının en minik hali eminiz sizin de çok hoşunuza gidecek. Ellerinizin soğuk olmasından sürekli şikayetçiyseniz bir sorunu daha ortadan kaldırmaya hazır mısınız?
Örgü kılıfı el ısıtıcısı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız  tıklayınız.