11 Şubat 2014 Salı

14 Şubatta Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri


Hediye Fikirleri
Gökkuşağının Tüm Renkleri Üzerinizde

Sarı, yeşil, mavi ve bu ana renklerin tüm tonları Gökkuşağı üzerinde yer alır! Gördüğünde insanının içini açan ve kalbini ısıtan gökkuşağı renkleri, şimdi çok şık bir şemsiye üzerinde bir araya toplandı! Gökkuşağı Şemsiye ile, yağmur ne şekilde yağarsa yağsın, ister bardaktan boşalırcasına, isterse çisil çisil, üstünüz başınız hep kupkuru kalacak! Gökkuşağı Şemsiye, yağmur sonrası oluşan gerçek bir gökkuşağı kadar rengarenk ve çok iç açıcı!

Gök yüzü kararır ve şimşekler çakar! Ansızın şiddetli bir yağmur başlar ve insanlar böyle anlarda sığınacak kuru bir yer ararlar! Gökkuşağı Şemsiyesi olanlar ise çok şanslı! Son derece şık Gökkuşağı Şemsiye ile, bir yandan yağmurdan korunurken, diğer yandan tüm gözler rengarenk Gökkuşağı Şemsiye üzerine toplanacak! Gökkuşağı Şemsiye, klasik ve soğuk görünümlü şemsiyeler ile kıyaslandığında şemsiyelerin en iç açıcısı!

Gökkuşağının oluşması için gerekli olan sadece su tanecikleri ve güneş ışığıdır! Sağnak yağmur yağdıktan sonra açan güneş, havadaki su damlacıklarının içerisinden geçer ve bu damlacıklar güneş ışınlarını kıran bir prizma görevi görür! İşte böyle anlarda gökyüzünde yarım daire şeklinde gökkuşağı oluşmaya başlar! Eskiden insanlar gökkuşağı yere değdiği noktalarında hazine gizli olduğuna inanırlardı! Bir diğer batıl inanış ise; "Gökkuşağının altından her kim geçerse, o kişinin cinsiyeti değişir" inanışı bulunmaktaydı!

Gökkuşağı Şemsiye ile, kasvetli havalarda bile içiniz ısınacak! Yağmur sonrası gerçek gökkuşağı oluşmasa bile, sizin başınızın üzerinde her an görebileceğiniz bir gökkuşağınız olacak! Bu özel ürünü ister sevgilinizedoğum günü hediyesi olarak armağan edin, isterseniz kız arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi olarak verin!