26 Şubat 2014 Çarşamba

En Güzel Hediye Tatil

Antalya

Antalya: geri M.Ö. 133 uzanan tarihiyle ve kentin Attalos kurucusu kastederek "Attalos Ev" anlamına gelen bir adla, Toros Dağları'nın doğal güzellikleri ve tarihi eserlerin zengin yamaçlarında yer alan huzurlu bir şehir. Her mevsim ziyaret edilebilir Antalya, her mevsim ziyaret edilebilir, vazgeçilmez bir turistik hedef yaz aylarında özellikle olduğunu. Bu "mavi" şehir güzel plajları ile misafirlerini büyüleyen ve Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahiptir.

Antalya'nın en çarpıcı özelliği, gölge ile serin ve yolda kendi esintisi ile size eşlik kentin müthiş palmiye ağaçları vardır. Antalya ve kenti süsleyen ortak, palmiye ağaçları kentin ılıman Akdeniz iklimi bir göstergesidir. Sıcak ve kuru yaz aylarında ılık ve yağışlı kış aylarında şehir her zaman sıcak bir ev hissi verir.

Olarak bilinen "yeryüzü cenneti" sen Aspenodos, Afrika ve Asya'nın en eski antik tiyatronun sahne ihtişamı tarafından taşınan ve dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nin muhteşem akışını seyretmek alacak.

Şehirde muhteşem tesisler çok spor için fırsatlar sunuyoruz. Özellikle golf için ünlü bir şehirde bu topları kendi hedef bulmak sadece bir zaman meselesidir.


Antalya, sürekli artan potansiyeli ile Türkiye'nin önde gelen turizm yerlerinden biri ve mükemmel doğa unutulmaz bir tatil için davet ediyor.