27 Şubat 2014 Perşembe

İlginç ve Hesaplı Hediyeler

İlginç ve Hesaplı Hediyelikler


Hem ucuz hem de ilginç hediyeler

Hediye almaya karar veren kişi, İnternetten o hediye sitesi bu hediye sitesi gezer veya mağaza mağaza dolaşarak hediyeler araştırır ama hep şunu yaşar; Ya beğendiği hediye bütçesini aşan pahalı bir hediyedir, ya da  ile karşılaşır ama bu hediyeleri de O kişi beğenmez! Bunun bir ortası yok mudur Allah Aşkına? Yani hem beğendiğimiz hem de ucuz olan hediye yok mudur yani? Sizin de başınıza gelmiştir mutlaka, iş yerinden bir arkadaşınıza doğum günü hediyesi bakıyorsunuz ve tam da beğendiğiniz hediyeye ulaştınız fiyat etiketini çevirip baktığınızda "Aman Allah'ım! böyle bir fiyat yok yani!" deyip sırtınızı dönüp mağazayı terk ettiniz. Bu ve buna benzer sahneyi ben çok yaşadım. Neyse şimdi gelelim konumuza. Bugün sizlere fiyatı ile , sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza ve anne, babanıza alabileceğiniz türden ilginç hediye tavsiyelerinde bulunacağım. Hediye fiyatlarını mümkün mertebe makul bir aralıkta tutmaya çalıştım. Neler mi var? ilginç, değişik, sıra dışı bir sürü hediye hepsi bir arada!


Hesaplı ve Ucuz İlginç Hediyeler


Ucuz Fiyatlı ilginç Hediye Önerileri & Ayakkabılık Düzenleyicisi

İlginç Hediye
Yazlıklar, kışlıklar, yürüyüş ayakkabısı, içeri terlikleri veya ayakkabıları v.s. derken ayakkabılarımızı yerleştirdiğimiz dolaplar berbat bir duruma gelir ve üst üste konan ayakkabılar da, deforme olmaya başlar. Bunu önlemenin en güzel ve en pratik çözümü, resmini görmüş olduğunuz ayakkabılarınızı düzenleyecek olan ayakkabılıktır. Bay ve bayan ayakkabılarını, rafları ayarlanabilen bu ürünün içerisine kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Bayanların ayakkabı merakının yüksek düzeyde olduğunu da göz önünde bulundurursak, bu ürünün bir ev için ne kadar gerekli olduğunu anlamış oluruz. Güzel ve ilginç bir ev hediyesi olacağı kesin.

Ucuz Değişik Hediyeler & Yapışkan Notlar

Tasarım Yapışkan Notlar
Ev veya ofislerde yapılması gereken işler ile ilgili, ileri bir tarihte yapılması gereken işler ile ilgili, unutulmaması gereken ödemeler ile ilgili, yani kısacası hayatımızda bir çok şeyi planlamak zorundayız yetmedi bir de bunları hatırlamak zorunda kalırız. Bunun içinde önümüzde duran bilgisayar, buzdolabı, kapı gibi objelere bu notlarımızı iliştirmeye ve sürekli karşımızda bulunmasına özen gösteririz. Şimdi önereceğim ürün, hatırlamak zorunda olduğunuz bu notlarınızı daha sevimli ve keyfili bir hale getirecek! Birbirinden farklı 5 çeşidi ile notlarınız tıpkı karikatürlerde olduğu gibi, düşünce balonları şeklinde olacak ve siz notlarınızı bunun üzerine yazıp, en çok kullandığınız nesnelerin üzerine yapıştıra bileceksiniz. Mesela; Pazartesi diyete başlamanız gerektiğini ve kendinizi bu konuda motive etmek için, bu stickerlar dan yararlanabilirsiniz. Eşinize buzdolabı üzerine seni seviyorum şeklinde not bırakabilirsiniz. Bu konuda sınır sizin hayal gücünüz!

Ucuz İlginç Hediye Fikirleri & Pow Kapı Durdurucu

Pow Kapı Durdurucu
Ev veya ofisleri havalandırmak istediğimizde, adına cereyan dediğimiz hava akımı neticesinde aniden, kapı çarpmaları bir anda yüreklerimizi ağzımıza getirmiştir. Hele, bir de pür dikkat bir işe dalmışsak o zaman gör sen curcunayı! Bu gördüğünüz ürün, şık bir bir kapı durdurucu. Pow yazısı, özellikle çizgi romanlarda, kahramanın attığı yumruğu veya dayağı belirtirken "Pow" şeklinde belirtilir, tasarımcısı da bunu ilham kaynağı olarak ele almış ve kapıların çarpmasını engellemek için böyle bir ürün tasarlamış. Özel bir kauçuktan yapılmış bu ürünü ev veya ofis hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Renkli birşey olduğu için çocuk odalarındaki kapılar için de düşünülebilir.

İlginç hediyeleri & Valiz Etiketi

Valiz Etiketleri