5 Şubat 2014 Çarşamba

Hediye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özel günler anlam ve önemi bakımından oldukça önemli ve özen gösterilmesi yaşanması gereken günlerdir; özellikle çiftler için:) Özellikle kadınlar için büyük önem teşkil özel günler aynı zamanda kadınların eşlerinden beklentilerinin yüksek olduğu günler olarak da önem kazanıyor:) Bir çoğumuz hediye seçerken hediyenin işlevine ve tasarımına bakılıyor. Hediye seçerken her zaman alacağınız kişinin yerine düşünce tarzıyla hareket edin yani empati kurun.

Sevgiliye Hediye

sevgililer-gunu-hediyesi-3

İşte sizler için erkeklerin en zorlandığı konusu ele aldık: Hediye seçmek. Kadınlar hediye konusunda ne kadar titiz davransalar da erkekler kadar hediye seçme konusunda zorlanmazlar. Ama erkekler mükemmeliyetçi duygularından mıdır her şey kusursuz olsun istediklerinden midir bilinmez bir türlü hediye seçmekte pratik olamamışlar belki de saatlerini ve günlerini alacakları hediye üzerinden araştırmayla ve düşünme aşaması ile geçirmişlerdir. Bu aşamada sizi kurtaracak ve size ilaç gibi gelecek, kadınların en beğendiği hediyeler ve tarzları kilit noktalarıyla sunacağız. Erkekler artık kadınlara hediye alırken zorlanmayacaklar:) Sizi daha fazla meraklandırmadan Hediye Seçmenin Püf Noktaları ile sizleri baş başa bırakıyoruz:)
sevgililer-gunu-hediyesi-2
Öncelikle erkekler partnerlerine ne hediye alacakları konusunda karar verme aşamasına geçmeden önce onların nelerden hoşlanabilecekleri, beraber oldukları zamanlarda onların neye ilgi gösterdiklerini ve ne hakkında konuştuklarını dikkate alarak yola çıkmalıdırlar. Hediye almak bir evi inşa etmeye benzer. Önce plan yapacaksın sonra temel atacaksın:)
sevgililer-gunu-hediyesi-1
Sevgilinizin en çok neye ilgi gösterebileceği tahminlerinizi siz üretedurun biz de sizin için fikirler sunmaya devam edelim. Bir kadının hediye anlayışı pahalı, maddi değeri yüksek ürünlerden ibaret değildir asla. Kadınlar zarif ve duygusal ruh halleriyle daha çok sevgililerinin özenle seçtikleri ve oldukça anlam yükü olan hediyeleri daha çok beğenirler. Belki de onun için yazacağınız bir kaç sayfa k mektubu ve onun kokusunda üzerine sıktığınız parfüm onu daha çok etkileyecektir. 'Her an kokun burnumda' dercesi bir aşk hediye olacak bu. Fakat her kadının beklentisi farklıdır dediğimiz gibi. Önce eşinizin beklentilerine uygun alternatifler düşünün sonra beklentiyi nereden karşılayacağınızı düşünün. Örneğin bir tek taş yüzük onun için çok önemliyse adresiniz bir kuyumcu olacaktır..gibi. Sevgililer günü hediyesi aldınız ve sevgilinize vereceksiniz; öyle pat diye olmaz. Güzel bir akşam yemeği hediyeyi sunmak için harika bir fırsat olacak:)