21 Şubat 2014 Cuma

Eşe Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Yaş günü hediyeleri
"Sevgilime acaba nasıl bir doğum günü hediyesi alsam?","Acaba erkek sevgilim için hangi hediyeyi seçsem?","Hangi hediyeler doğum gününde kız arkadaşımı daha çok mutlu eder?","Filanca hediyeyi beğenir mi acaba?" Bu sorular, sevgilisine doğum günü hediyeleri araştıran kişilerin kafasından geçirdiği onlarca sorudan sadece bir kaçı! Sevgiliniz ile uzun süreli bir beraberliğiniz varsa, bu doğum gününde O'na, bir önceki yaş gününde aldığınız hediyeden çok daha farklı ve çok daha şık, başka bir hediye bakıyorsunuzdur muhtemelen! İyi güzel de, sevgiliniz için hem farklı, hem romantik ve hem de özel bir yaş günü hediyesi neler olabilir acaba? Anlaşılan sizi bu konuda, zor bir hediye seçme süreci bekliyor! Ancak, hemen panik yapmayın! Çünkü bu yazımızda, beğeneceğinizi umduğum, birbirinden şık ve kaliteli, tamamen sevgiliye özel doğum günü hediye fikirleri veriyorum. 

Sevgililik ilişkisinin süresi, seçeceğiniz doğum günü hediyesinin şeklini, şemalini ve hatta rengini bile belirler. İlişkiniz henüz yeni ise, ya da sevgilinize ilk defa bir doğum günü hediyesi beğenecekseniz, çok fazla aşk ve sevgi vurgusu taşıyan hediyelerden uzak durmalısınız. Genel hediyeler belirlemek sizin için daha hayırlı olur kanaatindeyim. Çünkü bazı kadınlar, yeni başlayan bir ilişkide, duygusal anlamda yelkenleri çabuk indiren erkeklerden pek de hoşlanmazlar! Erkek arkadaşı ile ilgili duygusal anlamda samimiyet endişesi duyarlar. Erkeklerin bazıları ise, benzer şekilde, henüz yeni başlanmış bir ilişkide, kendisine sıkı sıkıya bağlanmış olduğunu hissettiren kadınlardan korkarlar. Bunu amiyane tabiri ile, "kızın niyeti ciddi" şeklinde yorumlayıp ilişkisine biraz mesafe koymaya çalışırlar. Bu nedenlerle ilk defa sevgilinizin doğum günü için hediye bakacaksanız, daha çok genele hitap eden hediyelere yoğunlaşmalısınız. Bu konuda tercih ve karar sizin! Elbette ilişkinizi en iyi değerlendirecek olan sizsiniz.
Uzun süreli bir sevgililik ilişkisi olan çiftler içinse, doğum günü hediyesi belirleme durumu daha farklı olacaktır. Ancak bu sefer de şöyle bir sıkıntı baş gösterecektir; "Filanca hediyeyi yılbaşında almıştım. Şimdi bu hediye olmaz.","Yıl dönümümüzde O'na parfüm hediye etmiştim bu sefer bu da olmaz..." gibilerinden "Şu olmaz bu olmazlar" içerisinde geçen sıkıntılı bir süreç yaşanır. Hakikaten bu sefer farklı ne hediye alacaksınız? Gerçekten de bir yerden sonra aynı tip hediyeler almak, insana çok sıkıcı gelmeye başlar. Korkmayın ama! Biraz sonra tavsiye edeceğim Doğum Günü Hediyeleri imdadınıza yetişecek ve sevgilinizin doğum gününde ona en güzel hediyeyi vermiş olacaksınız. Buna emin olabilirsiniz.

İnsanların hediye konusunda seçenekleri fazlalaşınca haliyle karar vermesi de bir o kadar zor oluyor. Hediye fikirleri vermek veya hediye tavsiyelerinde bulunmak ise gerçekten de zor bir iş. Sitemdeki diğer yazılarda da sürekli belirtmişimdir; "Öyle bir hediyede karar kılmalısınız ki, hem sizi manevi açıdan tatmin edecek, hem cebinizi zorlamayacak, hem de sevgiliniz bu hediyeden dolayı mutluluk duyacak! Sonuçta da, size olan bağlılığı, aşkı bir o kadar artacak." Bunların hepsini bir arada barındıran bir doğum günü hediyesi seçmek, takdir edersiniz ki çok kolay olmayacaktır.

Unutmayın ki, doğum günü için hediyesi beğeneceğiniz kişi, sizin en güzel duygularınızın karşılığı sevgiliniz. O da, sizin ona duyduğunuz hislerin belki de daha fazlasını, size karşı duyuyordur. O yüzden her konuda olduğu gibi, hediye seçerken de, kendinize karşı ve sevgilinize karşı samimi olmalısınız. Bütçenizi sarsacak hediye tercihleri yapmaktan kaçınmalısınız. Bütçeniz yetmediği halde, pahalı bir doğum günü hediyesi almak, sevgilinize karşı kendinizi olduğunuzdan farklı gösterme çabasından başka bir şey değildir! Sevgilinize doğum günü hediyesi veya diğer özel günler için herhangi bir hediye alacağınız vakit, kendinizi olduğunuzdan daha farklı göstermeye çalışmayın. Ayrıca, sevgiliniz de sizin satın alacağınız hediyeden dolayı, maddi sıkıntı yaşamanızı doğal olarak istemeyecektir zaten.

Erkek ve bayan sevgililer için doğum günü hediyeleri seçerken şöyle bir mantıkla hareket ettim; "Sevgilime bir doğum günü hediyesi alacak olsam, hangi hediyeleri seçer ve alırdım?". Seçtiğim hediyeleri de, şöyle bir elemeye tabi tuttum; fiyatı ile uygun, makul ve ucuz hediyeleri öneri listeme dahil ettim. Umarım, tavsiye ettiğim hediyeleri beğenirsiniz. Aşağıda, sizler için seçtiğim birbirinden güzel, doğum günü hediye fikirlerine göz atabilirsiniz.