24 Şubat 2014 Pazartesi

En Güzel Hediye Fikirleri

Bazı hediyelerin pahalı olması yetmez. Ayrıca anlamlı olması da gerekmektedir. Çünkü iyi bir hediye emek ister. Sevgiliye doğum günü hediyesi verirken önem vereceğimiz en önemli husus budur. Hediyeniz kişiye yüklediğiniz anlam ile bir yerde benzerlik kuracağından hediye seçerken dikkat edilmesi gereken şeyler ortaya çıkıyor. saatiniyarat.com üzerinden alabileceğiniz saati tasarlarken, seçebileceğiniz pek çok şey var. İstediğiniz modelden tüm tonlarına kadar iç renkleri, koyabileceğiniz bir resim veya fotoğraf ve bununla beraber yazı.

Hızlı hizmet sunan saatiniyarat.com, hediye seçerken karşılaşacağınız zorlukları aşmak için kolay bir arayüze sahip ve sizi yormadan harika bir hediyelik saat tasarlamanıza yardımcı oluyor. Ayrıca kendi markaları, Creis, Mot Juste, Ween Time, Fleur de Lys, Bronx ve niceleri, bünyesinde bulunduran saatiniyarat.com, saatinizi yaratırken olur da kararsız kalırsanız bu ürünlerden seçme fırsatını sizlere güven içinde tanıyor.

Ayrıca hediyenin, saatinizin iç rengi, düşünebileceğinizden çok daha fazla şey ifade ediyor. Yeşil doğayı temsil ederken mavi ve tonları sonsuzluğu ve özgürlüğü belirtiyor. Eskiden unisex sayılmayan pembe ve mor renkleri artık iki cinsiyet için de alınan hediyelerde ön plana çıkabiliyor ve uyumluluğu, neşeyi ve hareketli insan doğasını simgeliyor.

Sarı sonbaharın sakinliğini özetlerken beyaz bilindiğin dışına çıkmayarak saflığı temsil ediyor. Renklerin sanata, zanaate ve saate döküldüğü yer saatiniyarat.com, ayrıca hızlı çalışan teslimat sistemi ve kolayca ulaşabileceğiniz destek ve iletişim ile kalitesini tekrar tekrar kanıtlamayı başarıyor.

Mağaza gezerek alışveriş yapan anne kalmayacak! Mompery.com'a uğrayın, en büyük indirimi siz kazanın

Vitrin gezmek, artık demode olmaya başladı. Geçiyorsunuz internet başına ve birkaç küçük dokunuşla seçtiğiniz güzel ürünler anında kapınızda. "AvvioHello KittyHuggiesKotex,Victoria’s SecretWonderwallsBe Cool” gibi büyük markaların siz bayanlar için sağladığı kolaylıklar ve % 90’lara varan indirimler aklınızı başınızdan alacak. Hepsi Mompery.com’a yapacağınız giriş sayesinde kolayca elinizin altında.

Daha önce Trendyol’da deneyim kazanmış olan genç ekip, Mompery.com’u tasarlarken “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır” düşünüşüyle yola çıkmışlar ve kendilerini annelere hizmet etmeye adamışlar. Siz ve sizin için değerli olan sevdiklerinizi mutlu edebilecek büyük indirimler sağlıyorlar.

‘Ne zaman açılıyor bu indirimler ve fırsatlar' diye düşünenleriniz vardır mutlaka. Her sabah 7’de açılan indirimli butikler, 72 saatte bir de yepyeni ürünlere yenileniyor ve zenginleştiriliyor. Özellikle anne ve çocuk ağırlıklı ürünlere yer veren sitede en çok ilgiyi şu anda 5 gün daha sürecek olan Hello Kitty lisanslı ürünleri çekiyor.

İndirim fırsatı, üye olduğunuz anda size gelen 20 TL değerindeki hediye çekiyle başlıyor. İlk 100 TL alışverişte “ekstra” 20 TL indirim kuponu kazanma şansınız da var. Kısacası, hemenwww.mompery.com adresine uğrayın, ilk günden 40TL hediye çeki avantajını da kaçırmayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Fashion Week İstanbul, Maybelline New York ile Güzelleşecek!

maybelline-ifw-2
Yedi yıldır düzenlenmekte olan Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, bu yıl da sekizincisiyle karşımızda! 12-16 Mart tarihleri arasında Antrepo 3’te gerçekleşecek olan bu moda etkinliğinde, makyaj ana sponsorluğunu Maybelline New York üstleniyor. Ne de olsa sahne arkasında mankenlere yapılan makyaj, en az tasarımcı imzalı kıyafetler kadar ilham verici... Bu yüzden  Maybelline New York tarafından yapılacak olan tüm defilelerin makyajı da merakla bekleniyor.

Eğer bu görkemli moda etkinliğine katılmak ve ünlü tasarımcılarla aynı havayı solumak istiyorsanız, sizin de bir şansınız var. Buradan Maybelline New York Türkiye Facebook hayran sayfasına giderek şansınızı deneyebilirsiniz: https://www.facebook.com/maybellinenyturkiye?fref=ts Çünkü Maybelline New York, şanslı moda severlere Mercedes Benz Fashion Week İstanbul davetiyesi dağıtıyor! Aplikasyondaki soruyu cevaplayıp, doğru cevaba en çok yaklaşan ilk 25 kişi davetiye kazanıyor.

Eğer doğru tahmini yapan ilk kişi siz olursanız, sizi dahası da bekliyor! Defileleri izlemenin yanı sıra, VIP backstage hakkı da kazanabilir, ünlü tasarımcı ve mankenlerin hazırlık aşamasını izleyebilir, Buse Terim ile bizzat tanışabilirsiniz. Hatta Maybelline New York tarafından makyajınız yapılarak bu moda şölenine özel olarak hazırlanabilirsiniz. Mercedes Benz Fashion Week İstanbul ‘a VIP backstage kazanmak ve etkinliği yakından takipte olmak istiyorsanız, Maybelline New York Facebook sayfasına!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Garanti Link ile Arby's Alışverişlerinde Hediye!


Garanti alışverişlerde sunduğu kampanyalarla oldukça dikkat çekiyor. Yeni projeleri de her daim sosyal medyada olanların çok seveceği bir projeye benziyor. Facebook’ta neler olur bilirim, Twitter’daki gündem benim işim diyorsanız siz de hemen hesaplarınızı Bonus Card’ınıza Link’leyin, yani eşleştirin! Sonra da kampanyaların tadını çıkarın! Diyelim alışveriş yaptınız, yorgunluk belirtileri baş gösterdi ve acıktınız! Karşınızda Arby’s, cebinizde Bonus varsa size iyi haber. Garanti Link ile Arby’s’den Classic menü alanlara Roast Chicken Deluxe Jr. menü hediye! Kampanyaya katılım işin en eğlenceli tarafı. Kampanyayı Facebook’ta paylaşabilir ya da Twitter’da #garantilinkarbys hashtag’i ile bir tweet atabilirsiniz. Sonra da yemeğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Bir tüyo da vereyim: Link’te kampanyalar son hız devam edecek gibi görünüyor, gözünüz Link’te olsun! Detaylı bilgiler www.link.garanti.com.tr’de.

Son Dakika Sevgililer Günü Hediyesi

Bahanesi olanlara, hediyesini sonradan vereceklere, hediyesini vermiş fakat yetinmeyenlere ya da son anda 'sevgilisi olanlar' kategorisine girenlere matrak bir hediye fikri veriyorum şu an: Aşağıdaki gibi bir fotoğrafı kendinizi de kadraja sokarak sevgilinize gönderin :)

Şimdiki bebekler çok şanslı …



Yeni  doğan bebeklerimiz için, hoş geldin hediyelerinde, Türkiye’nin ilk markası olmaktan gurur duyuyoruz. 2003’den bugüne ilkhediyem markasının bilinirliğini, müşteri memnuniyeti ile arttırmak için çalışıyoruz.
Hastane odalarına, alerji ve hijyen problemi nedeni ile çiçek alınmadığı günümüzde, ilkhediyem hediye sepetleri, bütün gösterişi ile anne ve bebeğin başucundaki yerini alıyor.