11 Şubat 2014 Salı

Erkek Sevgiliye 14 Şubatta Ne Hediye Alınır?


Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır
Erkek sevgili için hediye tavsiyelerimizin olduğu sayfamıza hoş geldiniz. Biraz sonra sizin erkek sevgilinize alabileceğiniz hediye fikirlerimize göz atabilirsiniz. Ancak Erkek sevgilinize Hediye almayı düşünüyorsanız, Öncelikle sevgiliniz ile yaşadığınız ilişkinin hangi seviyede olduğuna karar vermeniz gerekir. Örneğin ilişkinize henüz yeni mi başladınız veya uzun süren bir ilişki mi yaşıyorsunuz? Ya da henüz birbirinizden hoşlanma aşamasında mısınız? Belki de henüz birbirinize tam olarak duygularınızı açamadınız! Bu sorulara gelecek cevaplar sizin erkek sevgilinize seçeceğiniz hediyenin şeklini ve "Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır?" Sorusunun cevabını belirleyen önemli sorulardır. Sevgiliniz ile henüz emekleme aşamasında bir ilişki yaşıyorsanız ve duygularınızı birbirinize henüz açamadıysanız, sevginize ve ona karşı duyduğunuz hislere vurgu yapacak kişiye özel-romantik hediyeler seçmeniz, hem duygularınızı ifade etmek açısından ve erkek arkadaşınızı özel bulduğunuzu ona hissettirmeniz açısından sizin için yararlı olabilir.

Diğer taraftan sevgiliniz ile ilişkinizde, iki tarafta birbirine karşı tamamen yelkenleri indirmiş durumdaysa veya duygusal anlamda herhangi bir kalkan kullanmıyorsanız erkek sevgilinize sürpriz hediyeler alınması daha isabetli olur kanaatindeyiz. Son olarak, ilişkiniz uzun bir süredir devam ediyorsa, siz artık hediye uzmanı olmuşsunuzdur demektir ve sizin hediye konusunda artık yeni fikirler almaya ihtiyacınız var demektir. Çünkü sevgililer günü hediyesi, erkek sevgilinizin doğum günü için hediye, Yılbaşı Hediyesiderken birbirini tekrar eden ve birbirine benzer hediyeler almaktan artık sıkılmışsınızdır ve sizin için erkeğe alınabilecek daha parlak hediye fikirlerine ihtiyacınız vardır. Belki de artık sizin evlenme zamanınız gelmiştir.

Erkek arkadaşınız, ya da daha özel hali ile "Sevgiliniz" ile o büyük aşkınız, ilk olarak belki tatlı bir tebessümle veya güzel bir bakışla başladı. Ya da belki Erkek Sevgilinizin size küçük bir jesti ile. Sonra aranızda geçen her yeni şey, sizin ona sevgi ile daha çok güvenmenize ve kendinizi onun kalbine tamamen bırakmanıza neden oldu. İlk olarak "Seni Seviyorum" gibi basit, ama yarattığı mutluluğun tarifi mümkün olmayan bir söz işittiniz ondan. Ayaklarınız yerden kesili verdi o an. Önceleri ismi ile hitap ettiğiniz kişiye, artık "Sevgilim", "Aşkım" "Hayatım" demeye başladınız. Artık siz de "Aslı" oldunuz veya "Şirin" çünkü siz artık Aşıksınız! Yaşanan her aşkın, büyük ve destansı bir öyküsü vardır. İnsanlar neden aşık olurlar? Aşk nasıl bir duygudur ki; Kimileri için elinin tersi ile her şeyi bir kenara itecek kadar, her şeyden vaz geçmeyi göze alabilecek kadar güçlü bir duygu olabiliyor. Bilim adamları, hala aşk gibi güçlü bir duygunun çok karmaşık yapısını ve gizemini çözebilmiş değillerdir.


Erkek Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler


Erkek Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkek sevgiliye hediye
Erkek arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize veya babanıza ses getirecek, üzerinde çok konuşulacak özel biryılbaşı hediyesi arıyorsanız, Kişiye Özel Deri Hediye Seti tam sizin için bir armağan! Bu hediye seti içerisinde, bakımına, dış görüntüsüne önem veren erkeğe, özel deri aksesuar ürünler var! Herkes susacak, Kişiye Özel Deri Hediye Seti konuşacak! Gerçekten de erkek için düşünülebilecek diğer hediyelerin yanında bu özel aksesuar seti çok parlak ve kudretli kalıyor! Daha ele ilk alındığında özel deri hediye kutusu bile insanın aklını başından almaya yetiyor! İçerisindeki aksesuar ürünler ise tam bir baş yapıt! Bir adet gerçek deriden kemer, ve bir adet üzerine isim yazılabilir kişiye özel deri cüzdan! Yılbaşı, sevgililer günüdoğum günüyıl dönümü gibi özel günlerde "Erkek sevgiliye ne hediye alınır" diye soracak olursanız, tereddütsüz, erkeğe en baştaki hediye tavsiyemiz Kişiye Özel Deri Hediye Seti!

Erkek Sevgiliye Hediye - Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Erkek sevgiliye hediye
Sevgiliniz ile gezmeye, yeni yerler keşfetmeye meraklıysanız, muhtemelen bu özel hatıraları belgeleyecek bol bol fotoğraf çekimleri de yapıyorsunuz. Örneğin İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü karşısında çay içip simit yerken bir fotoğraf, Kız Kulesi önünde romantik poz, Çamlıca tepesinde Marmara Denizini izlerken! Tüm bu anlar da, fotoğraflar da çok özel ve çok kıymetli! En güzel fotoğraflarınız, ancak ve ancak sizin isminize özel bir fotoğraf çerçevesi içerisinde en güzel şekilde sergilenebilir! Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve, aşkınızı en şık hali ile sergilemeye geliyor. Üzerinde isimlerinizin, önemli bir tarihin ve size ait sevgi dolu mesajın ekleneceği Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve, erkek arkadaşa verilebilecek en güzel sevgililer günü hediyesi.

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

erkek sevgiliye hediyeler
Elektroniğe veya teknolojiye meraklı bir erkek arkadaşınız varsa, bu hediyeyi çok beğeneceğini garanti ediyoruz. Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, 4 GB hafızası ile, tüm özel ve önemli elektronik verilerinizi yedeklemek için harika bir ürün! Üstelik şeffaf ve kristal gibi parlak tasarımı ile çok da havalı! Bilgisayar USB girişine takıldığında ise muazzam bir mavi ışık yayıyor! Erkek sevgilinize, sıra dışı, orijinal ve çok kullanışlı bir armağan! Çantada, cepte çok rahat taşınabilme imkanı ile Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, sevgilinize unutamayacağı çok özel bir yılbaşı hediyesi olabilir!

Erkek Arkadaşa Hediye - Altın Külçesi USB Bellek

Erkek sevgiliye hediye
Hazır yukarıda, erkeğe hediye edilmek üzere, şık bir USB Depolama aygıtından bahsetmişken, benzer bir ürün ile devam edelim! Şıkır şıkır ve son derece orijinal görüntüsü ile Altın Külçesi USB Bellek de yine erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz bir ürün! Bu ürün de, yine 4 GB veri saklama kapasitesine sahip! Bilgisayara takıldığında görenlerin şaşkın bakışları içerisinde Orijinal Altın Külçesi şeklinde bir USB aygıt! Bize göre, akıl dolu ve çok şahane bir tasarım. Sizce nasıl? Erkeğe özel günler için, ilginç olduğu kadar, kullanım açısından da çok isabetli bir hediye olacağını düşünüyoruz.

Erkek Arkadaşa Hediye - USB Çoklayıcı Kalemlik

Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi
Her nedense, erkekler teknolojiye hanımlara nispeten daha meraklı ve ilgilidir! Bunun nedenlerini şimdi burada tartışmayalım, bu açıklama sosyolojinin alanı! Ama eminiz ki, sizler de bu konuda en az bizim gibi düşünüyorsunuzdur. Teknolojiye, bilgisayarlara, cep telefonu gibi elektronik cihazlara ilgisi olan erkek arkadaşınız, eminiz ki, ortama yaydığı 7 farklı rengi ile USB Çoklayıcı Kalemliği çok beğenecek! İçerisinde 4 USB çoklayıcı özelliği bulunan USB Çoklayıcı Kalemlik ile, bilgisayarınız artık rahat bir nefes alacak! Genellikle Dizüstü bilgisayarlar üzerinde dahili olarak, 2 USB port bulunur! Onu tak bunu çıkar derdi artık USB Çoklayıcı Kalemlik ile son buluyor! Aynı zamanda içerisine kalemlerinizi de yerleştirebileceğiniz bu şık ürün, gösterge paneli üzerinde yer alan, saat ve tarih özelliği ile de çok beğenilecek bir ürün! 

Erkek Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Köstekli Saat

Erkeğe hediye
Eski dönem filmlerinden mutlaka siz de hatırlarsınız, Köşklerde yaşayan örneğin Ali Rıza Bey gömlek üzerine giydiği kolsuz yeleğinin içerisinden Köstekli Cep Saatini çıkarır ve saatin kaç olduğunu bu şekilde öğrenirdi. Köstekli Cep Saati o dönem için zenginliğin göstergesi olan bir üründü. Hatta köstekli Cep saatleri o kadar değerliydi ki, atadan oğula devredilirdi. Köstekli Cep Saatleri günümüzde pek sık rastladığımız saatler değil ama nostalji yaşamak isteyenler, saati kolunda değil de cebinde taşımak isteyenler ve tarz yaratmak isteyenler Damat Köstekli Saati satın almayı düşünebilirler. Krom kaplama ve orijinal Kutusu içerisindeki Damat Köstekli Cep Saatleri erkeklere hediye edilmek üzere sizleri bekliyor. Babalar Gününde babanıza sürpriz ve hiç beklemediği bir hediye vermek isterseniz, Damat Köstekli Cep Saatleri tam size göre. Sipariş etmeniz halinde özel kutusu içerisinde gelecek olan Damat Köstekli Cep Saati, babanıza verilebilecek en özel ve değerli babalar günü hediyelerden biri. Dilerseniz bu şık Cep Saatini eşinize evlilik yıl dönümünüzde hediye edebilir ya da erkek öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Her halükarda bu hediyenizin gideceği erkek için çok şık ve anlamlı bir hediyeniz olmuş olacak!

Erkeğe Hediye - Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkek hediyeleri
Bayanlar için, erkeğe hediye almak çoğu zaman baş ağrıları yaratan bir süreçtir! Bayanlar, erkelere özel üretilmiş olan sığ ürün çeşitliliği içerisinde kendilerini boğulmuş gibi hissederler! Halbuki, söz konusu olan kendi hemcinslerine yönelik bir hediye seçmek olsa, binlerce ürün arasında kendilerini daha özgür ve rahat hissederler! Kadınların kadınlara alacağı hediyelerde yaşanan tek sıkıntı; "Acaba onu mu alsam; bunu mu alsam" kararsızlığıdır! Ancak şu andan itibaren kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz sevgili hanımlar! Çünkü; görmekte olduğunuz Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti, erkek sevgilinize, eşinize, babanıza ya da patronunuza en şık hediyelerden biri! Kırmızı Hediye Kutusu içerisinde erkek için birbirinden güzel ve üzerinde isim yazılı hediyelikler var! Bu hediyeler neler mi? İki adet kırmızı ve metalik gümüş renkleri ile son derece şık ve üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin ismini taşıyacak kalem var! Artı, bir de yine erkeğin ismine özel son derece şık bir çakmak yer alıyor! Bu üç ürün birden tamamen kişiye özel hazırlanıyor ve özel kırmızı hediye kutusu içerisinde yer alıyor! Belki de günlerdir sevgilinize ya da eşinize, doğum günü hediyesi olarak özel bir hediye arıyordunuz, ama bir türlü işin içinden çıkamıyordunuz! Şimdi Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti ile belki de bir nebze de olsa sizi bu sıkıntıdan kurtarmış oluyoruz! Sevgiliniz ya da eşiniz sigara kullanmıyor olabilir. Ama her erkek üzerinde isminin yer aldığı, karizması olan böylesine şık bir çakmağa sahip olmak ister! Bununla birlikte hediye kutusu içerisinde yer alan 2 adet isme özel kalem ile de kendisini çok özel hissedecek! Erkek arkadaşınız Kişiye Özel Kalemler ile bundan sonra eline sıradan diğer kalemleri asla almak istemeyecek! Eli her kalem tuttuğunda sizi tebessümle anmış olacak! Erkek Sevgiliye Hediye kategorisi içerisinde, bu son derece şık ve erkeğin günlük yaşamında işine yarayacak ürünleri kaçırmamanız gerektiğini düşünüyoruz!

Erkeğe Hediye - 3 Boyutlu Minyatür Saatler Erkek İçin

Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza kısacası tüm sevdiklerinize güzel ve son derece ilginç bir kol saati hediye etmek ister misiniz? Eminiz ki, bu saatlere dikkatli baktığınızda hem kendiniz için, hem de sevdikleriniz için bu şahane saatlerden edinmek isteyeceksiniz! Hediyelik Kol Saatinin adı: Minyatür 3D Saatler! Minyatür 3 boyutlu kol saatlerinin içerisindeki minik eşyalar ile adeta gerçek hayattan enstantaneler var. 3 boyutlu gül figürleri, düğün motifleri, alış veriş ikonları ve hatta Paris sokakları gibi bir çok obje, bu incecik tasarımlı Minyatür Kol Saatlerin içerisine yerleştirilmiş. Baktığınızda sizi bambaşka bir dünyalara götürecek olan Minyatür Saatler en vazgeçilmez aksesuarlarınız arasına girecek! Daha ilk görüşte, küçücük objelerin nasıl oluyor da böylesine incecik bir saat içerisine yerleştirilmiş olduğuna hayranlıkla bakacaksınız! Erkek ve Bayan için farklı modelleri bulunan mükemmel şıklıktaki Minyatür Saatler ile şıklığınıza şıklık katacaksınız! Görenleri kendisine hayran bıraktıracak bu saatleri kolunuzda taşımak size inanılmaz bir keyif verecektir. Tamamen el yapımı olan bu saatin çizilmez özellikli bir camının olduğunu, kordonunun deri olduğunu ve gövdesinin de paslanmaz çelikten olduğunu hemen belirtelim! Kız Arkadaşınıza etkileyici bir doğum günü hediyesi, Sevgilinize şahane bir sevgililer günü hediyesi için bu saatler inanılmaz güzel hediye tercihi olacaktır!

Erkek Aksesuar - Kişiye Özel Desenli Gümüş Kol Düğmesi

kişiye özel hediyeler
Klasik giyimden ve şıklıklarından asla taviz vermeyen erkekler için, son derece şık ve üstelik üzerine isim yazdırabileceğiniz 925 Ayar Gümüş Kişiye Özel Kol Düğmesi ile sizleri buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Bildiğiniz gibi özel günler, düğün, toplantı veya davetlerde erkeklerin giyim konusunda çok fazla tercih yapabilme şansları yoktur! Bu gibi özel günlerde erkeğin giyebileceği yegane kıyafet Ceket, Pantolon, Gömlek ve Kravattan oluşan Takım Elbisedir. Aslında takım elbise gerçekten de mükemmel bir erkek kıyafetidir ama maalesef erkeklerin başkaca da bir alternatifi bulunmamaktadır. Buradan kıyafet tasarımcılarına, erkek giyimi konusunda kanaat önderlerine sesleniyoruz; Lütfen erkekler için takım elbise dışında özel günlerde giyebilecekleri başka kıyafetler de tasarlamaya çalışın! Konumuza dönecek olursak; Takım Elbise giymek zorunda kalan erkek sevgilinize, eşinize, babanıza şıklığını tamamlayacak özel bir hediye aksesuar arıyorsanız, Tamamen Kişiye Özel hazırlanabilen bu mükemmel gümüş kol düğmesi ideal bir hediye tercihi olacaktır. Dikdörtgen şeklinde tasarlanmış olan, kenarları desenler ile süslenmiş ve üzerine hediye edilecek erkeğin isminin tam olarak yazılacağı bu şık Kol Düğmesini öneriyoruz. 925 Ayar Gümüş Kişiye Özel Kol Düğmesi erkeklere hediye aksesuar olarak kesinlikle en güzel hediyelerden biridir.

Erkeğe Hediye - Kişiye Özel isim Yazılı Deri Cüzdan

Erkeğe Hediye
Erkeklerin, kadınlar gibi çanta taşıma alışkanlıklarının olmadığını sanırım sizler de gözlemlemişsinizdir. Çanta taşımayan erkek, kendisi için değerli olan ne varsa, hepsini Cebindeki Cüzdanda taşır. Kimliği, Sürücü Belgesi, Onlarca Kredi Kartları, Çek, Senet, Para, sim kart hatta daha enteresan şeyler bile taşıyan var! Erkekler için demek ki cüzdan en özel en değerli eşyaları durumunda. Şimdi önereceğimiz ürün Kişiye Özel isim yazılabilen Deri Cüzdan! Bir bayan tarafından sevgilisi veya eşi, Erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Erkek arkadaşınıza, kullanışlı ve şık bir hediye arıyorsanız, Gerçek deriden üretilmiş olan ve oldukça uzun ömürlü bu deri cüzdanı ona hediye edebilirsiniz. Siyah, kahverengi modelleri bulunan bu deri cüzdanı, erkek sevgiliniz sadece içerisinde para veya kredi kartları olduğu için değil, sizden özel bir hediye olduğu için asla yanından ayırmayacaktır.

Erkek Hediyeleri - Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Erkek Hediyeleri, deri cüzdan, kaliteli erkek cüzdan
Erkek aksesuarları içerisinde belki de en çok kullanılan aksesuar ürün, Cüzdandır. Erkeklerin büyük bir bölümünün çanta taşıma alışkanlığının olmadığını düşünecek olursak, cüzdan içerisine sığabilecek bir çok önemli şey taşınmaktadır. Örneğin kredi kartları, banknotlar, Nüfus cüzdanı, bozuk para, Sürücü ehliyeti, çek, vesikalık fotoğraf, yedek sim kart, senet gibi. Tüm bu önemli şeyler için bir erkeğin sahip olabileceği cüzdanın biraz daha artı özelliklerinin olması gerekmektedir. Şimdi önereceğimiz deri cüzdan, bir cüzdandan çok daha fazlası. Üstelik tamamen kişiye özel bir cüzdan. Dana derisinden imal edilmiş olan, kaliteli ve yumuşacık dokusu ile Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan erkeklere hediye edilebilecek çok anlamlı ve özel bir hediye. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdanın tasarımı da oldukça sade ve şık. Deri cüzdanın dış kaplaması birbiri ile uyumlu iki farklı renk ile bezenmiş. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan üzerine işlenecek olan isimler lazer işleme teknolojisi ile yazılacağından uzun yıllar isimler silinmez ve orijinal görünümü değişmez.

Erkeğe İlginç hediye -Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Erkeklere hediye, ilginç duvar saati modelleri, dekoratif duvar saatleri
Hayal gücü ve tasarım el ele verdi ve ortaya inanılmaz orijinal bir duvar saati çıktı. Bu orijinal hediye ürün otomobil tutkunu erkekler için. Spor otomobillerin Çelik Jantlı tekerleklerinden esinlenilerek tasarlanan bu şık duvar saati, bulunduğu ortama son derece yüksek bir hava katacak. Dekoratif duvar saati arayanlar, Tekerlek Tasarımlı Duvar Saatini kaçırmamalı. Özellikle ev veya ofislere, daha çok spor, dekoratif hediye düşünenler Tekerlek Tasarımlı Duvar Saatini gönül rahatlığı ile hediye edebilirler. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saatini görenler gözlerine inanamayacak ve bu orijinal ürüne tekrar tekrar bakmak isteyecekler. Orijinal spor araba lastiği ile neredeyse ayırt edilemeyecek kadar benzerlik gösteren Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati, erkeklere alınabilecek en güzel ve ilginç hediyelerden. Yaşadığı ortamda ilginç ve daha çok tarz olabilecek ürünler bulundurmayı seven dostlarınıza son derece  modern görünümlü bu şık duvar saatini hediye edebilirsiniz. Erkeğe ilginç hediyeler kategorisi içerisinde Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati sizlere tavsiye ediyoruz.

Erkeğe Hediye - Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Erkek çantası
Özel günlerde, erkek sevgilinize, eşinize veya babanıza yıllarca kullanabileceği gerçek hakiki deriden yapılmış bir el çantası hediye edebilirsiniz. Üstelik bu el çantası sıradan bir el çantası da değil. Tamamen hediye edeceğiniz erkeğin ismine özel bir çanta. Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası ile sevgilinize, eşinize veya babanıza yıllarca kullanabileceği ismine özel bir çanta hediye edin. Üzerinde adı ve soyadının yazılı olduğu Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası ile erkek arkadaşınıza kendisini çok özel hissettirebilirsiniz.  Erkek sevgiliniz, Kişiye Özel Deri Çantanın içerisine ev ve araba anahtarını, cüzdan, cep telefonu, bozuk para gibi sürekli cebinde taşımalk zorunda olduğu eşyalarını koyabileceği harika bir el çantasına sahip olacak. Üstelik bu el çantasının en can alıcı noktası; uzun ömürlü hakiki deriden  yapılması ve tamamen isme özel düzenlenmiş olması, yani Kişiye Özel bir el çantası olması. Erkeğe hediye ne alınabilir? Bu suruyu kendinize günlerdir soruyor ve henüz bir hediye kararı vermediyseniz işte size bir fırsat!

Romantik Hediyeler - Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı

Sevgiliye Romantik Hediye
Bildiğiniz gibi Oscar Ödülleri Amerikan Sinema Akademisinin her yıl düzenlemiş olduğu ve en fazla ses getiren ödül törenlerinden biri. Yılın en iyi filmi Oscarı, En iyi yönetmen Oscarı, En iyi Oyuncu Oscarı gibi dallarda o yılın en iyilerine Oscar ödülü verilir. Belki Sevgiliniz Dünyaca bilinen bir film yıldızı değil ama, kimin umurunda ki bu. Sevgiliniz sizin kalbinizin tek yıldızı ve tek starı! Var mı daha ötesi. Kim takar Brad Pitt'i veya Angelina Jolie'yi. Tek Yıldız varsa O da sizin Sevgiliniz. Sevgilinize sembolik olark bir Oscar Hediye etmek iyi bir hediye fikri olabilir. Bu Oscar'ın bildiğimiz klasik Altın Sarısı Oscar heykelinden tek farkı, OSCAR kahramanı adamının kalbini sonuna kadar açması! Bunun verdiği mesajı düşünebiliyor musunuz? Kalbimi senin için sonuna kadar açtım ve oarada bir tek sen varsın! Sevgilinize Romantik, Etkileyici bir Doğum günü hediyesi veya sevgiliye yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız, Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscar'ı kesinlikle kaçırılmaması gereken bir hediye.

Erkeğe Romantik Hediye -Özel Bir Tanesin Ödülü

Anneler Günü Hediyesi