12 Nisan 2014 Cumartesi

Siz hala sevgilinize bir Homend almadınız mı


En sevdiğiniz kişiye ne kadar özel olduğunu anlatmanın yolu bu yıl şık, işlevsel ve unutulmaz Homend markalı hediyelerden geçiyor. Kadınlar için titanyum mucizesi Hairline serisi Saç Düzleştiriciler, erkekler için ise benzersiz Wineup elektrikli tirbuşonlar, hediye paketlerine girmek üzere sizi bekliyor. 


Akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleriyle kalpleri fetheden Homend, bu yıl Sevgililer Günü için yine birbirinden şık ve unutulmaz hediye seçenekleri sunuyor: titanyum plakalıHairline saç düzleştiriciler ve Wineup elektrikli tirbuşon serisi.

Titanyum plakalı Hairline saç düzleştiri serisi
Saçlarına özen gösteren sevgilinizin en güçlü silahı olmaya aday titanyum plakalı Hairline 4505, 4506, 4507 ve 4508 model saç düzleştiriciler, inci beyazı ve siyah renk seçeneklerinin yanı sıra20 saniye gibi çok kısa bir sürede 200 derece sıcaklığa ulaşarak adeta zamanla yarışan titanyum plakalara sahip. Isıyı eşit derecede ileten özel tasarım ultra kaygan titanyum plakalarıyla benzerlerinden ayrılan Hairline serisinin 4505 ve 4506 modelleri, ince tasarım seven kullanıcıların beğenisine sunulurken, kalın tasarımı tercih edenler için ürün ailesinin 4507 ve 4508 modelleri de bulunuyor. 360 derece dönen kablosu ve oynar plakaları ile Homend Hairline saç düzleştirici serisi, titanyumun gücüyle sevgilinizin saçlarınızı şekillendirmek için bekliyor.

Hairline serisi saç düzleştiriciler için tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı: 157 TL.

WineUp elektrikli tirbuşon serisi
Romantik akşamları şarapla taçlandırmayı seçen sevgilinizin elinden düşürmeyeceği Homend Wineup elektrikli tirbuşonlar, dört farklı modelde sunuluyor.
Şık kutusu ve farklı aksesuarları ile WineUp 2202 dijital termometreli elektrikli tirbuşon, dijital göstergesi sayesinde hem oda sıcaklığı hem de şarj durumu hakkında bilgi veriyor. WineUP 2202, şişenin içindeki havayı çeken vakumlama aparatı ile yarım kalan şarabın tadının korunmasına yardımcı oluyor. Şarap boyunluğu ve özel şişe ağızlığı ile şarap sunumunun sofistike bir hal almasını sağlayan Wineup 2202, termometresi sayesinde de içmeden önce şarabın sıcaklığının ölçülmesine imkân veriyor. Şişe mantarının tek bir hamleyle güç harcanmadan kolayca çıkarılmasını sağlayan WineUp 2201 Elektrikli Tirbuşon, tek şarj ünitesi ile 30 şişe şarap mantarını hızlıca çıkarıyor. Basit ve kullanışlı bir teknolojiye sahip şarj ünitesinin üzerine, hem kapüşon kesici hem de ana gövde sabitlenebiliyor. Metalik gri Wineup 2203 ve siyah renkli Wineup 2204 elektrikli tirbuşonlar ise kompakt tasarımları sayesinde çok az yer kaplarken, yine tek şarjla 30 şişe şarap mantarını hızla çıkarıyor, kapüşon kesicileri ile şarap şişesinin etrafında sarılı olan folyonun rahatça çıkarılmasını sağlıyor.

Tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatları:
Wineup 2201 Elektrikli Tirbuşon: 67 TL.
Wineup 2202 Elektrikli Tirbuşon: 127 TL.

Wineup 2203 ve 2204 Elektrikli Tirbuşon: 57 TL.