14 Nisan 2014 Pazartesi

2014 İlkbahar/Yaz Gözlük Modelleri


2014 İlkbahar/Yaz Gözlük Modelleri
Güneş gözlüğü deyince, kimisi asla modası geçmeyen klasikleri tercih eder, kimileri ise sezon trendlerinden şaşmaz! Bu sezon sanırım her iki kitleyi de memnun edecek. Zira klasik pilot gözlüklerinden retro yuvarlak modellere, 70′lerin kocaman gözlüklerinden kedi gözüne, 2014 gözlük modellerinde trend; eskiye dönüş!

70′ler esintili büyük çerçeveler

Bu sene gözlük modellerinde boyutların en büyüğü makbul. 70′lerin sezona yaptığı etki gözlük modellerinde de kendini gösteriyor. Çerçeveler özellikle dikkat çekici!
Kate Spade

Retro yuvarlak

Retro yuvarlak gözlükler yine geri döndü. Bu kez küçülerek… Sezonun gözlük trendlerinde tek küçük boyutlu olan modeller, yuvarlaklar. 1960′lar esintisi bu gözlük modellerinde
Stella Jeans

Kedi gözünü senin…

Kedi gözü modeller bu sezon da oldukça popüler, ancak ufak bir güncellemeyle… Büyük ve abartılı kedi gözü modeller, yerini daralan çerçevelere bıraktı. Sezonun 50′ler esintisini taşıyan kedi gözügözlük modellerinde özellikle renkli plastik çerçeveler var.
Burberry

Pilot

Adına ister pilot deyin ister havacı, ister armut deyin ister damla… Bu şekli hepimiz tanıyoruz. Klasikgözlük modellerinden olan pilot gözlükleri bu senenin “bestseller” listesinde! Boyutlar bu sezon biraz daha büyüyor, kedi-gözü esintili modellerin yanında aynalı camlar ve plastik çerçeveler de mevcut.