2 Nisan 2014 Çarşamba

Özel Yapım Yeni Doğan Bebek Hediyesi

Merhaba,

Bloğumuzda sık sık özel ürünleri paylaşacağız. Ürünlerimiz tamamen Kacılar Han Gümüşçüler Çarşısındaki kendi Atölyemizde size özel tasarlanmakta ve imal edilmektedir. Sizde gümüş eşya, gümüş hediye, gümüş promosyonlarınızı direk üreticiden almak, hem en güzel ve orjinalini hemde aracısız uygun fiyatlısını rahatlıkla bulabileceksiniz. 42 yıldır gümüş zanaatkarı olan Mehmet Usta ve atölye de büyüyen oğlu Şükrü yürü ile direk temasa geçebilirsiniz.

Size tanıtmak istediğimiz ürün Gümüş Mama Kaşığıdır. Gümüş Mama Kaşığı size özeldir, Sapına yeni doğan bebişin Adı, Soyadı ve Doğum Tarihi yazılmaktadır.( Veya istediğiniz bir yazı )
Ayrıca sapında Fil, Yaprak, Dal aklınıza gelen her türlü kapartma eklenir ve size özel eşsiz bir tasarıma sahip olur.

Gümüş Mama Kaşığı tasarımı ile hem sizin bebeğinize kolayca mama yedirmenizi sağlar, ayrıca bebeğinizin kendi kendine yeme denemelerinde şekli itibariyle ona yardımcı olucak ve daha hızlı kendi kendine yemek yemesini sağlayacaktır. Ayrıca gümüş sağlık açısından da son derece güvenli ve tercih edilen bir üründür.

Eskiden gümüş damlaları antibiyotik olarak kullanılırmış. Ürünümüz kaplama değil, 925 ayar gümüştür.

Aşağıda Gümüş Mama Kaşığı ürünümüze ait resimler bulunmaktadır. Resimler tamamiyle bizim çekimimiz olduğundan biraz Amatör durmaktadır. :) Umarım ürünümüzü beğenirsiniz.

 Özellikel şunu belirtelim, tüm kutu ve dunuş çeşitleri elimizde mevcuttur, Örnekteki kutu ailemize katılan Defne bebek için hazırlanmış gümüş mama kaşığı için kullanılmıştır, farklı renk ve yapıda kutularımız vardır.
 Gümüş Mama Kaşığımızın şekli bebeğinizi sizin de kolaylıkla beslemenize yardımcı olacaktır. Ancak asıl bebeğiniz kendi kendine yeme çalışmalarına başladığında ona çok yardımcı olucak bir şekilde yapılmaktadır. Bu arada sapındaki şirin fil kabartması az da olsa resimde gözükmektedir.
 Amatör resmimizdeki yansıma da benim :) .  Ayruca aşağıdaki resimde bebişimiz Defne'nin adı soyadı ve doğum tarihi bulunmaktadır. Sizin de alacağınız Gümüş Mama Kaşığına istediğiniz Ad, Soyad ve Doğum tarihi yazılacaktır.