6 Mart 2014 Perşembe

Yeni Evlilere Yeni Hobi Hediye Edin


Özel günlerinde sevdiklerinizin hayallerini gerçekleştirmek isteyenler Türkiye’deki ilk ve tek adres kurdele.com'da buluşuyor.

Haber: Yeni Evlilere Yeni Hobi Hediye Edin!
Elmaelma.com - Türkiye'nin ilk ve tek hediye listesi oluşturma platformu Kurdele.com, Türkiye'nin ilk hediye deneyim paketi Momento'yu prestijli markalardan oluşan ürün ailesine ekledi. Birlikte evlilik hediye trendlerini baştan yazan Kurdele.com ve Momento, bundan böyle yeni evlilere benzersiz bir deneyim yaşatmak isteyenlerin adresi oluyor. Hediye alan ve verenleri aynı platformda buluşturarak güzel anılara aracılık eden Kurdele.com, Momento'nun For Her, For Him, Aşk Paketi ve Karma gibi deneyim paketleriyle yepyeni bir evlilik hediyesi geleneği başlatıyor.

Siz paketi hediye edin; bırakın hangi hobiyi deneyeceklerini çiftler seçsin

Momento'nun sayıları 50 ila 140 arasında değişen farklı deneyimler içeren yedi ayrı paketi, birbirinden zevkli ve hayat dolu aktiviteleriyle yeni bir hayata adım atan çiftleri Kurdele.com'da bekliyor. Çiftlerin tek yapması gereken ise kendilerine hediye edilen bu paketler yer alan helikopterle boğaz turu, binicilik dersi, mücevher atölyesi, yelkencilik eğitimi, butik otelde konaklama, SPA merkezlerinde özel bakım ve hatta prestijli restoranlarda geçirilecek akşam yemeği gibi seçenekler arasından birine karar vermek. Böylece zor beğenen çiftler bile hayal kırıklığı yaşamıyor ve doğru hediyeyle herkes mutlu oluyor.

Kapadokya semalarında balonla uçarken evlenmeye ne dersiniz?

Momento'nun 12 ilde 1.000'in üzerinde aktivite hediye etme imkanı verdiğini belirten Momento Kurucu Ortağı Zeynep Dağlı, "Hediye deneyim sektöründeki öncü pozisyonumuzu yine öncü ve yenilikçi bir kuruluş olan Kurdele.com ile bir araya getiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz," dedi. Dağlı sözlerini şöyle sürdürdü: "Sevdiklerimize alışılagelmiş hediyelerin dışında farklı ve dikkat çekici armağanlar sunmanın tadı hakikaten bir başka oluyor. Momento hediye paketlerinde sunduğumuz rengarenk dünyanın kapılarını Kurdele.com ile beraber geniş kitlelere açmaktan, yeni evlenenlerin evlilik hediye listelerini keyifli anlarla zenginleştirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Sunduğumuz aktivitelerden biri de Kapadokya semalarında balonda nikahlanmak ve kim bilir belki birileri evlilik hediye listesine bunu da eklemek ister!"