12 Mart 2014 Çarşamba

Sevgilinize Özel Günler İçin Kart ve Tasarımı

-Sevgilinize bir hediye almanız gerek, çok acil bir hediye, hızlı yapabileceğiniz bir hediye. Özel gününüze çok az kaldı fakat siz daha kararsızsınız.
-Yıl dönümü kadar büyük olmayan, sadece bir mektup, bir kart ile geçiştirebileceğiniz ay dönümünüz var. Ve sevgilinize bir ay dönümü hediyesi almak istiyorsunuz.
-Sevgilinizin kalbini istemeden kırdınız. Ufak bir kalp kırığı. Ona bir jest yapmak istiyorsunuz. Ona kendiniziaffettirmek için bir hediye istiyorsunuz.
İşte arkadaşlar bu hepsi için kullanabileceğiniz, gayet şık bir hediye olduğunu düşünüyorum. Tercihen A3′e veya A4′ün yarısına aşağıdaki resimdeki gibi bir kapak yapıyoruz.
Göz testi Sürprizi
 Bunu nasıl yaptık, gayet basit; Microsoft word’ü açıyoruz. S harfi 80 punto, satır satır aşağı inerek 15′er punto düşürüyoruz. Yani 80-65-50-35 -25-15 punto oluyor. Sonuncusunu 10 punto yapmak istemedim çünkü çok küçük oldu.
Bunları yaptıktan sonra bu bizim kapağımız oluyor. Daha sonrasında ise sevgiliye bir tane en içten ve romantik mektubumuzu yazıyoruz. Böylece herşey çözülmüş oluyor. Sıradan bir mektup veya kart vermektense, ona böylesine değişik bir kart vermeyi tercih ediniz. İlk resimde biraz anlaşılmaz durduğunun farkındayım, onun için aşağıdaki resime de bakın ki pratikte nasıl şık gördüğünü görmeniz açısından :)haydi kolay gelsin hepinize. bol sürprizli günler.
Özel Günler Kartı