24 Mart 2014 Pazartesi

İlkbahar İçin Düğün Aksesurları


 İlkbaharda düğünü olacakları küçük bir heyecan sarmaya başladı. Mekan seçimi, gelinlikler, davetiye katalogları ve fotoğraflar… Her şey güzel olsun, her şey kusursuz görünsün derken küçük detaylara göstermeniz gereken özeni unutabilirsiniz. Her şeyi hayalinizdeki düğüne taşımak ve muhteşem görünmek için ise ihtiyacınız olan aslında bu küçük farklılıklar. Gelinlerin en sık yaptığı hata aksesuar işini sona bırakmak ise aslında her şeyden daha önemli. Çünkü gelinliğinizin farklı ve size özel görünmesi için küçük aksesuarlara ihtiyacınız var. Bunu iyi bildiğimizden bu kez yaklaşan ilkbahar düğünleri için aksesuar önerilerimizden bahsedelim istedik. Seçtiğimiz modeller arasında kişiliğinizi yansıtacak bir aksesuar modeli mutlaka bulacak ve bu ilkbaharın kusursuz gelini siz olacaksınız.
kapak
Saç Aksesuarları – İlkbahar Düğünleri İçin Aksesuar Önerileri
Şüphesiz kadınların en değer verdikleri aksesuarlar saçları için olanlar. Gelinler bu ilkbahar ise aksesuar konusunda çok şanslı. Birbirinden iddialı saç aksesuarları bu ilkbaharın gelinleri için iddialı bir tarz sunuyor. Parlak taşların iç içe geçtiği gösterişli modellerin ihtişamı sizi de etkisi altına alacak gibi görünüyor.
1
Bileklikler – İlkbahar Düğünleri İçin Aksesuar Önerileri
 Çiftlik düğünü teması hayatımıza girdiğinden beri inci gelin aksesuarlarına olan ilgimiz de arttı üstelik ilkbahar düğünleri aksesuarları arasında belki de en çok ilgiyi onlar görmeyi başardı. İncinin şıklığını yansıtan bir başka aksesuar olmadığına göre taze bahar havasını yansıtan çiçekli bir inci bilekliğe ne dersiniz? Şıklığının yanında hoş bir tarzı olan bu modeller, aradığınız farkı ortaya koymanıza kesinlikle yardımcı olacak.
2
Küpeler ve Tokalar – İlkbahar Düğünleri İçin Aksesuar Önerileri
İlkbahar gelini olmanın tadı bir başka! Gelinlik konusundaki özgürlüğünüz geniş bir aksesuar yelpazesini de beraber getiriyor çünkü. Çok yıllık şık bir vintage gelinlik tercih eden ilkbahar gelinlerine ise kesinlikle küçük taşlı küpeler ve minik tokaları öneriyoruz. Bu tarz aksesuarlar gelinliğinizin güzelliğini gölgede bırakmazken bambaşka bir hava yaratıyor çünkü.
3
Ayakkabılar – İlkbahar Düğünleri İçin Aksesuar Önerileri
Gelinlik kataloglarını karıştırmak ufak bir ayakkabı araştırmasını da beraberinde getiriyor.Bu ilkbahar gelinleri ayakkabılarda küçük bir aksesuar yeniliği de  bekliyor. Minik ayakkabı klipsleri ilkbahar düğünlerine eğlenceli ve renkli bir hava katıyor. Üstelik çok da nefis görünüyorlar. Zevkinize göre ister beyaz üstüne mor menekşeler ya da toz pembe ayakkabılar üstüne tüylü klipsleri aksesuar olarak seçebilirsiniz.
4