Kız Arkadaşıma Doğum Gününde Hediye Ne Alsam?

KIZ ARKADAŞIMA DOĞUM GÜNÜNDE HEDİYE NE ALSAM?

Yayın Tarihi05 Mart 2013 | EVLİLİK

Alabileceğiniz
 hediyeler çok çeşitli alanlarda olabilse de her hediyeye atlamamanız oldukça önemli. Zira kadınlar erkeklere göre kullandıkları malzemelere ve ürünlere çok daha dikkat ediyorlar. Bu nedenle ilk olarak tekstil ürünlerindeki seçeneklerinizden bahsedelim.Hem sevgililer gününde hem de doğumgünlerinde kız arkadaşınıza hangi hediyeyi alacağınız aklınızı meşgul ediyorsa bu seferki makalemiz erkekleriçin gelsin. Kız arkadaşıma doğum gününde ne hediye alabilirim sorusu aslında cevaplanması o kadar zor olmasa da özellikle uzun yıllardır sevgili olan çiftlerde daha önceden yapılanlar nedeniyle de zorlayıcı bir hal alabiliyor.
İlla ki modagiyim kuşam ve tekstil ile alakalı bir hediye almak istiyorsanız bunun çok ölçülere bağlı olmadığından ve kız arkadaşınızın kullanmayı seveceği bir şey olduğundan emin olmalısınız. Örneğin saç bandanası, atkı, şal gibi ürünler daha rahat alınabilen ve kullanılabilen, beden, ölçü gibi dertleri olmayan ürünlerdir. Ayrıca kemer takmayı seven kızlar için alabileceğiniz onun tarzına yakışır şekilde duran kemerler de seçenekleriniz arasında. Elbise, tişört, gömlek gibi sevip sevmeyeceği veya uyup uymayacağı belirsiz olan ürünlerden uzak durmanız yararınıza olacaktır.
Makyaj malzemeleri ve parfümler hediyelerin ikinci ayağını oluşturmaktadır. Kullandığı malzemelerin neler olduğunu “kesinlikle” biliyorsanız bu yolu tercih edebilirsiniz. Ancak bu konu kız arkadaşınızı çok iyi tanımanızı ve teker teker hangi ürünleri kullandığını yahut hangi hediyelere sahip olmak istediğini biliyorsanız iyi bir seçenekken kesin bir bilginiz yoksa pek de iyi olmayacaktır.
Kız arkadaşınızın takı toka sevgisine göre hoş kolye ve küpeleri de tercih edebilir, alırken bu hediyelerin ona uygun olup olmadığına iyice dikkat ederseniz mutlu bir doğum günü geçirebilirsiniz. Eğer sevgiliniz bunları taktığı halde o kadar da ince detaylara dikkat eden birisi değilse satın aldığınız yerin görevlisinden öneri ve tavsiyeler de alabilirsiniz.
Ayrıca her kız arkadaşın illa ki maddi hediyeler istemediğini, bunun biraz da onun yapısına göre gerçekleştiğini dikkate almalısınız. Doğum gününde hediyelerden ziyade geçirdiği güzel vakte dikkat eden bir kız arkadaşınız varsa dilerseniz yakın arkadaşlarını ayarlayarak bir parti düzenleyebilir, dilerseniz de başbaşa romantikeğlenceli, sıradışı veya zevkinize göre bir organizasyon ayarlayabilirsiniz.