7 Mart 2014 Cuma

8 Martta Ruhunuza İyi Gelecek Hediyeler


Bu güne özel menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Fires & Flavors, kadınları sevdikleriyle beraber keyifli saatler geçirmek üzere Brunch’a davet ediyor. (Kişi başı 59TL)8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kadınlara özel programlarla, hediyelerle ve minik jestlerle kutlanıyor. JW Marriott Ankara da her zaman önceliğini ailesine, çocuklarına, sevdiklerine veya işine veren hanımlara bu sefer kendilerine öncelik verme fırsatı sunuyor.

Zengin kahvaltılıklardan, etrafı mis kokularıyla saran taptaze ekmek çeşitleri ve kahvaltı çöreklerine, mevsim sebzeleri ile hazırlanan enfes zeytinyağlılardan dağ otları ve çıtır yeşilliklerden oluşan zengin salata köşesine, taptaze mevsim meyvelerinden, leziz tatlılara kadar onlarca çeşidi buluşturan zengin Brunch büfesinde ayrıca bir de canlı omlet istasyonu bulunuyor. Arzuya göre hazırlanan omletler Brunch keyfine keyif katacak.


JW Marriott Ankara’nın Dünya Kadınlar Gününe özel olarak sunduğu bir diğer alternatif ise huzur ve yenilenme merkezi Karma Spa Wellness & Fitness’ta geçirilecek keyifli saatler…
8 Mart’a özel olarak KARMA’dan hizmet alan her bayan misafirine “Kişiye özel 1 adet günlük kullanım kartı”nı hediye olarak sunan JW Marriott Ankara’da olmak hem ruhunuza hem bedeninize iyi gelecek.
Rahatlatıcı masaj uygulamalarından cilt bakımlarına, sauna & jakuzi keyfinden buhar odalarına ya da günlük kullanıma kadar pek çok ihtiyacınıza karşılık verebilen bu merkezde kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz.