27 Mart 2014 Perşembe

Kendinize İyi Bakın

Yeni sezon manikür trendleri canlı renklerden ve desenlerden oluşuyor. Bu sezon geometrik desenlerin tırnaklarda yer bulduğunu, Nail Art sanatının bir adım daha öne çıktığı, doğal renklerin yanı sıra canlı renklerin de tırnaklarda yer bulduğu 2014 ilkbahar/yaz manikür trendlerine göz atmaya ne dersiniz?
Yarım ay manikürü
Oldukça feminen ve şık bir görüntüsü olan yarım ay manikür, 2014 ilkbahar/yaz sezonunun en önemli manikür trendlerinden biri... Yarım ay manikür genellikle kırmızı renkte kullanılsa da, bu yıl monokrom ve renkli versiyonlarını da göreceğiz.
Puantiye desenli manikür
Bu yaz, puantiyenin dört bir yanı sardığını görüyoruz. Bu yüzden, tırnaklarda da puantiyeyi görmek şaşırtıcı değil. Benekli tırnaklarınızı sade kıyafetlerinizi hareketlendirmek için kullanabilirsiniz.
Metalik manikür
Metalik trendi, her şeyi etkisi altına aldığı gibi tırnakları da etkiliyor. Metalik manikür, 2014 ilkbahar/yaz sezonunun en dikkat çekici trendleri arasında. Metalik ojelerin yanı sıra metalik French maniküre de hazır olun.
Orkide Moru
Pantone 2014'ün rengi ilan ettiği parlak orkide ya da orkide moru, bahar ve yaz mevsiminde tırnaklarımızı da süsleyecek.
Beyaz manikür
90'lar rüzgarı estiren bir trend! Beyaz ojeli tırnaklar bahar ve yazın tazeliğine yakışır bir trend olarak tırnaklarımızdaki yerini alacak. Beyaz oje, bronzlaşmış tende harika görünüyor.
Nude manikür
Pudra ve ten rengi tonları tırnaklarda da etkisini sürdürüyor. Tırnaklarda doğal görünümün çıkış yaptığı bir 2014 ilkbahar-yaz sezonu bizleri bekliyor.