5 Mart 2014 Çarşamba

ÜNLÜ MODACI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE TÜM KADINLARA HEDİYELER DAĞITACAK


Hüseyin Küçük...ÜNLÜ MODACI `8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ`NDE TÜM KADINLARA HEDİYELER DAĞITACAK!

Sevgililer Günü'nü Zeytinburnu Huzurevi sakinleriyle gerçekleştirdiği defileyle kutlayan ünlü moda tasarımcısı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de kadınları mutlu edecek bir promosyon çalışması hazırladı.

Ortadoğu, Kafkas ülkeleri, Türki Cumhuriyetler ve Balkan Ülkeleri olmak üzere 30 ülkede 'Hüseyin Küçük' markasıyla büyük bedeni farklı bir kimliğe taşımayı hedefleyen moda tasarımcısı Hüseyin Küçük, gerçekleştirdiği pek çok farklı proje ve kampanyalarla ilgi çekmeye devam ediyor.


Hüseyin Küçük sayı sınırı olmaksızın kendisinden alışveriş yapan tüm kadınlara 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan yeni sezon tasarımlarını hediye edecek.

Tasarımcı, bu promosyon çalışmasını 'Bugüne kadar hazırladığım koleksiyonlarda her zaman moda ve stil konusunda sözü olan, çağdaş, modayı ve tasarımı seven kadınları yansıtmaya çalıştım ve her özel günde kadınların yanında oldum.

Kadınlar tabii ki sadece bir gün değil her gün hatırlanmalı ancak bu özel güne dikkat çekmek için ben de farklı bir hediye kampanyası gerçekleştirmek istedim.

2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonum üzerinde uzun zamandır çalıştığım çok emek verdiğim özel bir koleksiyon ve bu koleksiyonumun farklı tasarımlarını 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hediye etmek istiyorum.

Bu kampanya için bir sınır belirlemedik, tutarı fark etmeksizin bizden alışveriş yapan herkese yeni koleksiyonumdan bir ürün hediye edeceğiz. Hediyelerimize bir üst sınır da koymadık yani on kişi ya da 20 kişiyle sınırlı değil, o gün bize yüz kişi de gelse hediyelerini hazırlayacağız.? şeklinde açıkladı.

Bu kampanya için Hüseyin Küçük?ün Bahçeşehir'deki showroomunu arayarak randevu almak yeterli.