27 Mart 2014 Perşembe

Kız Arkadaşınıza En Trend Takılar


Takılar kıyafetlerimizi tamamlar, hatta kişiliğimiz ve zevkimiz hakkında karşı tarafa ipuçları verir. Basit bir kıyafeti bir anda şık bir havaya sokar. Ve tabi ki, her sezon değişen moda trendlerinden payını alır. 2014 ilkbahar/yaz takı trendlerine göz atmaya ne dersiniz?
Zincir
2014 yaz modası, zincirin altın çağını yaşadığı sezonlardan biri olsa gerek. Özellikle kalın ve gösterişli zincirlerin sık kullanılacağının altını çizelim. Çoğunlukla kolye ve bilekliklerde zincir trendinin etkileri görülecek. Zincir takılarda en çok altın tonlarının kullanıldığını söylemek gerek...
Dikey kolyeler
Yeni sezonda Statement kolyelerin dikey olarak kullanılması dikkat çekiyor. Dikey olarak kullanılan kolyelerde renkli doğal taşların kullanıldığını görüyoruz.
Cuff Bilezikler
Cuff bilezikler geri dönüyorlar. Üstelik bu sefer her iki kola takılan Cuff'lerle, Double Cuff trendinin ön plana çıktığı görülüyor. Cuff bilezikler sadece bileğe değil dirseklere de takılarak kullanılıyor.
Yıldız Figürü
Yıldız modası 2014 yazından sürecek takı trendleri arasında yerini alıyor. Bu sezon büyük yıldızlar en çok kolyelerde kullanılıyor. Yıldız kullanılan takılarda zincir ve kristal detayına sık rastlamak mümkün...
İnci
İncinin trend olmaya devam ettiği bir sezon... Yeni sezonda incilerin boyutları daha büyük ve belirgin. İnci en fazla kolyelerde kullanılıyor.
Kristal
2014 yazının en önemli takı trendlerinden biri de kristal... Kristal boncukların sık kullanıldığı takıların yanı sıra kristalle süslenmiş parçalar da sık görülüyor. Doğal kristal rengi dışında rengarenk kristal boncukların kullanıldığı takılar sezonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.
Tasma (Choker) Kolye
Bu sezon altın ya da gümüş renginde tasma kolyelerin oldukça sık kullanılacağını söylemek gerek. Sadece metal plaka şeklinde olanları değil, inci, kristal ve zincirden tasarlanmış Choker kolyeler sezonun önemli takı trendlerinden olacak.
Saat
Saatin trendi olmaz diye düşünebilirsiniz ancak, 2014 yaz koleksiyonlarında podyumda bol bol saat kullanılması dikkat çeken bir ayrıntıydı. Büyük saatlerin dikkat çektiği koleksiyonlarda saate benzeyen bilekliklerin kullanılması da önemli bir detay...