14 Mart 2014 Cuma

Evlenme Teklifi Sözleri Nasıl Olmalı?


Beraber geçirdiğiniz saatler az gelmeye, haftalar hatta yıllar boyunca onsuz zaman geçirmek istemediğinizi düşünmeye başladıysanız evlenme teklifi etmenin vakti gelmiş demektir. Bu süreç bildiğiniz gibi hiç de kolay değil. Evlilik teklifi müziklerine karar verilir,  seçilir, mekan belirlenir hatta menü bile hazırdır ama çoğu zaman evlenme teklifi sözlerinin nasıl olması gerektiği düşünülmez. Olağana bırakmayı planlayan damat adaylarının işi zor. Çünkü bir kadını mutlu etmenin anahtarı onun içini ısıtacak sözlerde gizli. O nedenle evlenme teklifi sözlerinizin nasıl olması gerektiğine daha önceden karar vermeniz gerekiyor. Biz de damat adaylarının işini kolaylaştıracak bir yazı hazırladık ve “Evlenme teklifi sözleri nasıl olmalı?” diye soran adayların sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bu kez yepyeni bir ömre başlarken onun gözlerindeki ışığı parlatmanıza yarayacak evlenme teklifi sözleriyle huzurunuzdayız…
 kapak
Kalbinizin Sıcaklığını Ona Hissettirin! – Evlenme Teklifi Sözleri Nasıl Olmalı?
“‘Evlenme teklifi sözleri nasıl olmalı?’ sorusunun cevabı elbette çok basit. İçinizden geleni söylemek!” Birçok kadın sizden bunu istediğini belirtse de gerçek aslında biraz farklı. Evet, onlar içinizden geçenleri duymak istiyor ama bunu biraz süsleyerek dillendirmeniz onlar için sandığınızdan daha önemli. Bu yüzden onların beklentilerini göz önünde bulundurarak cümle kurmanızda fayda var. Bilmek istedikleri her zaman bir ömrü paylaşmayı istemeniz olsa da;
1
- Benimle evlenir misin? Eğer bana evet dersen, baştan aşağı mutluluk olurum. Eğer bana evet dersen, her yeni güne gözlerimi seninle, mutlulukla açarım.

- Mutfaktan gelen ayak seslerinin sahibi sen ol istiyorum. Sabahları gözlerimi senin sesinle açmak istiyorum, benimle evlenir misin?

- Ömrümün geri kalanını bugünü iyi ki yaşamışız diyerek geçirmeme izin ver. Bundan sonra her anında yanında olmam için bana bir şans ver. N’olur bana evet de.

gibi evlenme teklifi sözleriyle ona dünyanın en güzel gününü hediye edebilirsiniz.


Hala Küçük, Şımarık Bir Kız Çocuğu Olduğunu Unutmayın! – Evlenme Teklifi Sözleri Nasıl Olmalı?
Her ne kadar evlenmek için yeterince olgun olsalar da her genç kızın içinde nazlı bir kız çocuğu var. Bunun farkındaysanız evlilik teklifi sözlerinin nasıl olması gerektiğini de biliyorsunuz demektir. Onu nasıl neşelendirebileceğiniz ve hayatı boyunca bugünü anlatırken aynı heyecanı yaşaması için evlenme teklifi sözlerinizin nasıl olması gerektiği üzerinde biraz alıştırma yapın. Örneğin;
2
- Aynı geceye birlikte gözlerimizi kapatmak ve seninle aynı rüyaya sahip olmak istiyorum. Benimle evlenir misin?

- Yüzlerce güzel anı biriktirdik birlikte, hepsi birbirinden muhteşem yüzlerce anı… Ama ben artık daha fazlasını istiyorum, on binlerce güzel anının kahramanı olmak için benimle yaşlanır mısın?

sözleri onu mutluluktan havalara uçuracaktır. Onun sizden nasıl bir evlenme teklifi sözü beklediğini sizden iyi kimse bilemez. Yeter ki; onun kalbindeki sese kulak verin, o size nasıl bir evlenme teklifi sözü beklediği hakkında ipucu verecektir.