21 Mart 2014 Cuma

Eşinize Sabah Sürprizleri

Sabahlıkla Güne Merhaba


Rahat bir gecelik giyerek deliksiz bir uyku çekmek ister misiniz? Gecelik ve sabahlık modelleriyle bütün gece rahat edeceksiniz. Uzun kollu kısa kollu gecelik modelleri arasından sizin için en ideal olanı seçerek evinizde rahatlığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Eğer kendinizi her zaman şık hissetmek istiyorsanız leoapar desenli, dantelli gecelik takımlarını tercih edebilirsiniz.
Miorre Uzun Kollu Gecelik
Miorre Uzun Kollu Gecelik
Yaz aylarında en çok tercih edilen gecelik modeli hiç kuşkusuz askılı geceliklerdir. Penye kumaştan üretilen gecelikler terletmez ve koku yapmaz. Geceler boyu rahat etmek için giycem.com’un gecelik modellerine mutlaka göz atmalısınız.
Sabah uyandığınızda da kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız sabahlığınızın zarif ve rahat olması şarttır. Uyanır uyanmaz üzerinize alabileceğiniz sabahlığınızla ev içinde rahat hareket edebilirsiniz. Sabahlıklar saten, şifon, penye gibi kumaşlardan üretilir. Saten kumaşlar son derece akıcıdır, üzerinizde yokmuş izlenimi verir. Rahatlığına düşkün hanımlar saten kumaşları sıklıkla tercih ederler.
Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı
Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı
Dantelli sabahlık modelleri de kadınların vazgeçilmezleri arasında. Siyah, beyaz, kırmızı, mavi gibi geniş bir renk skalasına sahip sabahlık modelleri, hamileler ve lahusalar için de özel olarak tasarlandı.
Eğer penyeden başka sabahlık giyemem diyorsanız o zaman giycem.com’un çiçek desenli sabahlık takımları tam size göre. Cıvıl cıvıl renkleriyle enerjinizi yükselten sabahlıklar en uygun fiyatlarla giycem.com’da. Birçok markanın yüzlerce ürününü bulabileceğiniz giycem.com’da iç giyim dünyanızı renklendirmeye hazır olun. Online alışveriş hiç bu kadar zevkli olmamıştı.
gecelikİç Giyim Haberlerisabahlık kategorisine gönderildi geceliksabahlık ile etiketlendi Bir yanıt bırakın

Rahat ve Şık Gecelik Modelleri

Sabahlık ve gecelik, her kadının gardrobunda mutlaka bulunması gereken kıyafetler arasında yer alıyor. Rahat bir uyku ve güzel bir görünüm sağlayan sabahlık ve gecelik modelleri gerek kumaşları, gerekse tasarımları ile birbirinden farklı yüzlerce çeşide sahip.
Sabah kalktığınızda üzerinize bir hırka alma ihtiyacı duyuyorsanız ya da giymeniz gerekiyorsa, hırka yerine güzel tasarımlara sahip sabahlık modellerini tercih edebilirsiniz. Kışlık ve spor bir sabahlık isteniyorsa polar kumaştan yapılan modeller tercih edilebilir. Polar, hem sizi sıcacık tutacak hem de yumuşak dokusuyla rahat etmenizi sağlayacaktır. Seksi ya da klasik sabahlık modelleri arasından saten, penye, pamuklu, dantelli gibi seçimler yapabilirsiniz.
Gecelik seçerken ise üzerinde şirin çizimler bulunan modeller ya da yine seksi hatlara sahip saten modeller revaçta. Saten sabahlık ve gecelikler sizi her daim seksi gösterecektir. Özellikle ara dantel detaylarıyla bezeli modeller hoş bir görünüm katıyor. Bu modeller hem sizi rahat ettirecek hem de özel hayatınızı renklendirecek.
Hamileler için sabahlık ve gecelik seçimi önemlidir. Pijamalar göbek bölgesini sıkacağı için gecelik kullanımı hamileleri daha rahat ettirecektir. Hamile gecelik ve sabahlık modelleri incelenirken, terletmeyecek bir kumaş olan penyeden yapılan ürünlere ağırlık verilmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda geceliğin bir beden büyük alınması, göbeğiniz giderek büyürken rahatlığınızı devam ettirecektir.
Gecelik alımında ten renginize uygun modelleri seçmeye özen gösterin. Boyunuzu göz önünde bulundurarak uzun ya da kısa gecelik alabilirsiniz. Ancak belirtmek gerekir ki diz hizasında ya da diz üstü gecelik modelleri her zaman daha şık durmaktadır. Kilo problemleriniz var ise sorunlu bölgelerinizi kamufle eden modeller üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

geceliksabahlık kategorisine gönderildi geceliksabahlık ile etiketlendi Bir yanıt bırakın

En Rahatı Pijama!

Yaz aylarının gelmesi ile kalın, yün, polar pijamalar sandıklara kaldırılırken yazlık saten, penye, ince tiril tiril pijamalar dolaplarımızda yerini aldı. Giycem.com’da bulabileceğiniz pijama çeşitleri arasından yazlık pijama tercihinizi yapabilir, kapınızdan teslim alabilirsiniz. Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı etnik deseni ve yakasındaki desenli detayları ile dikkat çekiyor. Yaz ayları için oldukça konforlu olan model yüzde 10 elastan ve yüzde 90 koton olarak üretilmiştir. Desenler lacivert ve mor tonlardan oluşmaktadır.
Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takım
Bir diğer dikkat çeken model Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı kareli ve çiçekli detayları ile pijama modasında oldukça popüler ve sevilen bir model. Üst parçasında minik, kareli bir cep detayı bulunmaktadır. Dilediğiniz renk ve beden seçimini site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Takım giyinmekten hoşlanmayanlar için çok şık, moda gecelikler de mevcut. Renkli, desenli ve sevimli geceliklerin yanı sıra seksi ve şık gecelikleri de bulabilir, zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.
Pierre Cardin Satenli Sabahlık
Pierre Cardin Satenli Sabahlık
Pijamalar genelde yaz aylarında sırf uyumak için giyilmez. Yoğun geçen günün ardından üstelik hava sıcaklığını da hesaba katarsak, eve gelir gelmez üzerimize rahat bir şeyler geçirip evde film keyfi yaparak ya da kitap – dergi okuyarak keyif yapıp yayılmak isteriz. Arkadaşlarımızla geçirdiğimiz hafta sonlarında pijamalarımızla hem rahat hem de havalı görünmek isteriz. Bu yüzden pijama deyip geçmemek lazım çünkü yaz aylarında evde geçirdiğimiz günlerin çoğunda pijamalarımız ile dolaşıyoruz.
Pijamalarımızı daha şık gösteren sabahlıklar ile ev içerisinde daha şık görünüp kendimizi iyi hissedebiliriz. Sabahlık modelleri arasında şifon, parlak şık modellerin yanı sıra renkli, desenli ve sevimli modellerde bulabilirsiniz. Ayrıca hamileler için de her türlü pijama, gecelik ve sabahlık modelleri bulunmaktadır. Hamile bayanlar da bedenlerine ve zevklerine göre seçim yapıp en rahat olmaları gereken dönemlerini rahat pijamaları ile geçirebilirler.