10 Mart 2014 Pazartesi

Masallardaki Yüzükler


Bilindiği gibi her genç kızın hayalidir tektaş yüzüğe sahip olmak. Şunu bilmek gerekir ki yüzüklerin, genç kızların hayalini süslemesinin tek nedeni pahalı veya lüks olması değildir. Genç kızlara göre tektaş yüzüğün değeri maddiyatı değil hatırasıdır. Siz de o değerli kişiyi bulduysanız ve ona hayatının en güzel duygusunu ve hatırasını yaşatmak istiyorsanız, masallardaki o ışıldayan yüzükleri Hazinem’de bulabilirsiniz. Her tarza göre tektaş yüzükler bulunan Hazinem’de, ufak çaplı bir araştırma yapmak istiyorsanız, tam yerine geldiniz.
Sade ve Zarif Tektaş Yüzükler
“Taşın kocaman olmasına gerek yok bana küçük taşlı zarif bir yüzük yeter” diyen genç kızlara sade yüzükler öneriyoruz. Klasik modeller… Adeta filmlerdeki romantik evlenme teklifi sahnelerinden kopmuş da gelmiş gibiler.
123
Klasikten Sıkılanlar İçin Modern Tektaş Yüzükler
“Klasik olmaktan sıkıldım bana başka türlü bir yüzük lazım” diyenler için modern tektaş yüzükler de mevcut Hazinem’de. Siyah pırlanta eklemeli yüzükler hem zarif hem de çok modern.
456
Nesilden Nesle Elmas Tektaş Yüzükler
Elmas taşlı mücevherleri gördüğümüzde, masallarda anlatıldığı gibi, anneden çocuğuna hediye edilen o aile mirası yüzükler gelir aklımıza. O yüzüklerin anısı çoktur, değeri maddiyatından bin kat daha fazladır. O yüzüğe her baktığınızda “dili olsa da konuşsa” dersiniz. Siz de bu yüzüğü sizden sonraki nesillere aktarabilir, anılarınızı her zaman yaşatabilirsiniz. Asla modası geçmeyen elmas taş yüzükler Hazinem’de yeni hatıralara katılmayı bekliyor.
78
Gösterişli Yüzükler Gerçekten Çok Şık
Parmaklarının gösterişli durmasına bayılan genç kızlara gerçekten çok şık bir tavsiyemiz var. Tektaşın yanında döşenen küçük pırlantalar adeta gece etrafınızı aydınlatabilir. Gösterişli olduğu kadar da zarif olan bu yüzüğü kim parmağında görmek istemez ki?
91011

O Özel Gece


Yaza veda ettiğimiz bugünlerde düğün, nişan kutlamaları hız kesmeden devam ediyor. Sıcaklardan bunalanlar bu özel günler için genellikle sonbahar mevsimini tercih ediyor. Ne diyelim pek de haksız sayılmazlar. Yakınlarda bir düğün varsa akla gelen ilk şeylerden biri de ‘Ne giyeceğim?’ oluyor. Eğer düğün sahibi iseniz o zaman durum daha vahim. Her şey kontrolünüz altında olsun istersiniz. Ve her şey mükemmel olmalı. Uzun bir bekleyiş, tatlı heyecanlar… Gözlerinizi kapayıp bir düşünün; o güne kadar geçen zamanı. Belki de her şey şık bir tek taş ile başladı. Yüzüğü parmağınıza takıp ‘Evet’ cevabını verdikten hemen sonra ‘ Gelinliğim nasıl olmalı?’ diye düşünmeye başladınız. Tek taş ile başlayan bu şirin macera güzel bir gece ile son bulsun istersiniz değil mi? Kimileri hala evlilik teklifi bekliyor, tek taşı parmağına geçirmek istiyor olabilir, siz tadınız çıkarın.