24 Mart 2014 Pazartesi

İlkbahar Düğünleri için Düğün Pastası Modelleri


Taze bir havaya uyanacağımız sabahlara çok az kaldı. Güneşin en güzel yüzünü gösterdiği pırıl pırıl günler için gün saymaya başladık. Biz bugünlerin keyfini sürerken ilkbaharda düğünleri olacakların da en heyecanlı günler kapısına dayandı diyebiliriz. Gelinlik seçimi, davetiyeler, mekan seçenekleri derken beklenen günlere sayılı günler kaldı bile. Düğün hazırlıkları da neredeyse tamamlanmış olmalı. Artık davetli listeleri kontrol edilirken bir yandan da düğün menüsünü oluşturmaya başlamış olmalısınız. Hatta tam da düğün pastası seçeneklerini elemeye çalışıyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse doğru yerdesiniz! Çünkü bu yazıda ilkbaharın taze havasına yakışır düğün pastası modelleriyle ilgili küçük bir liste sizi bekliyor. İlkbahara dair ne varsa onu lezzetiyle birleştiren düğün pastaları nasıl olmalı merak ediyorsanız işte cevapları…
kapak
Mevsimin Renkleri – İlkbahar Düğünleri İçin Düğün Pastası Modelleri
İlkbahar düğünleri için pasta seçiminizi yaparken her şeyden önce mevsimin renklerini yansıtan pastel tonlara göz atabilirsiniz. Aralarında öyle düğün pastası modelleri var ki ilkbahar çiçeklerini bile kıskandıracak güzellikte. Birkaç katlı sade bir düğün pastası düşlüyorsanız ilkbaharı sembolize eden çiçeklerin serpiştirildiği modellere mutlaka göz atmalısınız.
1 (1)
Her Mevsimin Baş Tacı: Beyaz – İlkbahar Düğünleri İçin Düğün Pastası Modelleri
İlkbahar düğünleri için beyaz şeker hamuruyla kaplanmış pek çok düğün pastası modeli bulmak mümkün. Üstelik eğer çiçekli bir pasta olacaksa kaplamanın beyaz olması şıklığı tamamlayan en büyük etken. Üzerine dağılmış inci taneleri ve iri çiçekler… Düğün töreninizin şıklığına zarif bir pastanın yakışacağına düşünüyorsanız beyaz bir pastaya küçük dokunuşlarla ilkbaharın taze havasını taşıyabilirsiniz.
2
Masallardan Çıkmış Bir Pasta – İlkbahar Düğünleri İçin Düğün Pastası Modelleri
Külkedisi’nin cam ayakkabısını taşıyan ipek minder her kızın çocukluk hayali. Düğün gününüzde o yastığın üzerinde ilkbaharı yansıtan güllerin taşınması sizce de hoş bir fikir değil mi? Her an kırılabilecek özel bir şey taşıyormuş hissi yaratan bir pasta ilkbahar düğünleri için harika bir model seçeneği olabilir.
3
Deniz Tutkunlarına… – İlkbahar Düğünleri İçin Düğün Pastası Modelleri
İlkbahar biraz da yazın müjdecisi değil mi? Sımsıcak kumlardan masmavi sulara dalmanın yaklaştığının haberini verir güneş aslında… İlkbaharda yapılacak düğününüz için pasta modeli araştırmaya başladıysanız işiniz çok da zor değil. Birbirinden hoş modellerden biri mutlaka zevkinizi yansıtacaktır. Mesela dalgalar arasında oturan bir çiftin buluştuğu çok katlı bir pasta neden sizin düğününüzün başrol oyuncusu olmasın!
4
Kelebek Mevsimine Özel – İlkbahar Düğünleri İçin Düğün Pastası Modelleri
İlkbahar rengarenk kelebekleri de beraberinde getirirken düğün pastalarına da renklerin birbirine karıştığı kanatları eklemeden olmaz. Hem gösterişli hem de ilkbaharın havasını taşıyan bir pasta modeli seçmek istiyorsanız kelebekli modeller harika bir seçim olabilir.
5