5 Mart 2014 Çarşamba

Hayatınızdaki Kadınlara Nasıl Hediyeler Verebilirsiniz?


Hayatınızdaki kadınlara nasıl hediyeler verebilirsiniz?
Her yılın 8 martında kutlanan kadınlar günü, dünyadaki bütün kadınların bayramı olarak düşünülebilir. Bu nedenle, 8 mart günü hayatınızdaki bütün kadınları hatırlamanız gerekiyor.
Ancak kadınlar oldukça karmaşık kişiliklere sahip olduğundan, her biri için gerçekten çaba göstermek zorundasınız. Diğer bir deyişle, hayatınızdaki tüm kadınlar için özel bir hediye bulmak gibi bir zorunluluğunuz var. Kulağa hiç de kolay bir iş gibi gelmiyor, değil mi? Ama endişeye gerek yok. Sizin için bir liste hazırladık; böylelikle kimin için ne almanız gerektiğini bileceksiniz.

Anneniz için mükemmel hediyeler

Elbette anneler günü çok yakında. Ama bu tarihin yaklaşıyor olması, kadınlar gününde annenizi unutabileceğiniz anlamına gelmiyor. Anneler genellikle çok talepkar ya da zor beğenen kişiler değildir; onları hatırlamanız kendilerine yeter. Ama gene de zaman ayırıp, küçük, güzel bir hediyeyle onu sevindirme şansınız varken, bunu neden yapmayasınız?

İşte, size önerilerimiz aşağıda.

  • Bir şişe kaliteli şarap
Anneniz iyi bir aşçı olmasının yanı sıra, iyi şaraplardan da hoşlanır mı? O halde bir şişe kaliteli şarap alabilirsiniz. Bu şişeyi birlikte içebileceğiniz gibi, annenize arkadaşlarıyla paylaşabileceği güzel bir içki de almış olursunuz. Ancak bu şişeden birlikte birer kadeh içebilmeniz, anneniz için en güzel hediye olacaktır.

  • Çerçevelenmiş bir fotoğraf
Bütün anneler çocuklarının küçüklüklerine dair hatıralardan hoşlanır. O halde neden bu zamanlardan bir fotoğraf seçip, güzel bir çerçeveyle annenize hediye etmiyorsunuz? Küçük yaşlarınızda ve annenizle birlikte olduğunuz bir fotoğrafı seçtiğiniz takdirde, annenizi çok daha mutlu etmiş olursunuz. Hatta gözlerinde mutluluktan kaynaklanan yaşlar görmeniz bile mümkün. Düşünsenize: sizin için çaba, zaman ya da paraya malolmayacak bir hediyeyle, gerçekten annenizi mutlu edebileceksiniz.

  • Kendi ellerinizle yaptığınız bir tatlı
Kadınlar gününde annenize kendi ellerinizle yaptığınız bir tatlıyla gitmek de çok iyi bir fikir olabilir. Mutfakta iyi olmasanız bile endişelenmenize gerek yok. Basit bir tarifle bu işin altından kalkabilirsiniz. Yarım saatte hazırlayabileceğiniz basit bir tatlıyla annenizin yüzünde kocaman bir gülümseme yaratacaksınız.

 

Sevgiliniz için mükemmel hediyeler

Elbette kadınlar gününde sevgilinizi de unutmamanız gerekiyor. Kimse sizden aşırı pahalı hediyeler almanızı beklemiyor. Yalnızca birlikte olduğunuz insanı düşünmeniz ve onu tanıdığınızı gösteren uygun bir hediye bulmanız yeterli. Hem sevgiliniz için harcayacağınız çaba ve zamanın karşılığını çok iyi bir şekilde alacağınızdan da emin olabilirsiniz. Bizden söylemesi.

  • Özel bir mücevher
Sevgiliniz için kimsede olmayan, özel bir mücevher seçtiğinizde, bir de buna aynı özellikte bir kart eklediğinizde, dünyada ondan daha mutlu birisi olmayacaktır. Ama dikkatli olun; mücevher seçerken birlikte olduğunuz kişinin tarzını ve nelerden hoşlandığını çok iyi bilmeniz gerekiyor.

  • Bir şamdan ve hoş kokulu mumlar
Kulağa biraz klişe gelebilir ancak hoş kokulu mumlarla şamdanın olduğu bir hediye paketi oldukça romantiktir ve size çok fazla puan kazandırır. Ve bu şamdanla mumları, sizin hazırladığınız akşam yemeğinde sofraya koyacak olursanız, sevgiliniz bu günü uzun süre unutamaz.

  • Sevgilinizin favori filmi
Günümüzde CD ya da DVD biraz demode hediyeler olarak görülebilecek olsa da, dikkatli bir şekilde seçtiğiniz bir filmle sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz. Ancak sevgilinize favori filmini alırken, büyük ihtimalle akşama bu filmi birlikte izlemeniz gerekeceğini de unutmamalısınız. Çünkü bu da hediyenizin bir parçası.

Arkadaşınız için mükemmel hediyeler

Birçok kadın arkadaşı olan şanslı erkeklerden biriyseniz, kadınlar gününde onları hatırlamanız gerekir. Ancak arkadaşlarınızda yanlış bir fikir uyandırmamak için hediye seçiminde çok dikkatli olmalısınız. Hediyeniz aşırı kişisel olduğunda, arkadaşınız kendisinden daha fazlasını beklediğinizi düşünebilir. Bu yanlış kanı da arkadaşlığınızı olumsuz etkileyecektir.
Ayrıca bir kadın arkadaşınıza aldığınız hediye, sevgilinize aldığınız hediyeden daha özel olur ve bir de bu durum ortaya çıkacak olursa, başınız belada demektir. Bu yüzden önerilerimize kulak verseniz iyi olur.

  • Güzel bir kitap
Seçtiğiniz kitapla, arkadaşınızı çok iyi tanıdığınızı (nelerden hoşlandığını, nelerle ilgilendiğini bildiğinizi) ve hayatınızda önemli bir yeri olduğunu gösterebilirsiniz. Örneğin, arkadaşınız yeni bir işe geçmişse, ona kariyerinde yardımcı olacak bir kitap alabilirsiniz. Ya da arkadaşınız yeni bir hobi mi edindi? O halde neden ona bu konuda bir kitap seçmiyorsunuz? Nasıl bir kitap seçeceğinizi bilmiyorsanız, tercihiniz çok-satanlardan yana olsun. Büyük ihtimalle, reklamlarını sürekli gördüğü halde zaman ayırıp alamadığı bu kitabı çok sevecektir.

  • Pedometre
Arkadaşınız düzenli olarak spor yapıyorsa (ya da sürekli spora başlamaktan bahsediyorsa), pedometre çok iyi bir hediye olabilir. Ancak bu hediyeyi verirken dikkatli olmalısınız; arkadaşınız son zamanlarda birkaç kilo aldıysa, bu konuda daha fazla zaman kaybetmeden bir şeyler yapması gerektiğini ima ettiğinizi düşünebilir.

  • Özel baharatlar
Arkadaşınız hevesli bir aşçıysa, özel baharatlardan oluşan bir seçki de çok hoş bir hediye olabilir. Hatta bir saksıda, tohumlarıyla birlikte, yetiştirmek üzere özel otlar da alabilirsiniz. Ancak bunu yaparken, arkadaşınızın evini düşünün. Eğer küçük bir stüdyo dairede yaşıyorsa, tek bir saksı yeterli olacaktır.