25 Mart 2014 Salı

Sevgilinize En Güzel Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediyeler sihirbazına hoş geldiniz! Bu yazımda siz değerli okurlarıma, erkek ve bayan sevgiliye doğum günü, sevgililer günü ve yılbaşı gibi özel günlerde alınabilecek en güzel hediyeler hakkında şahane fikirler vermeye çalışacağım. Hayatımızda genellikle bir çok konuda net olmayı veya kararlı olmayı başarabiliriz ama, söz konusu sevgiliye hediyeseçimine gelince, bir çoğumuz ne hediye alabileceğimize bir çırpıda karar vermeyiz. Keşke elimizde, sevgiliye hediye fikirleri veren bir sihirli lamba olsa ve bu lambadan çıkan cine sevgiliye alınabilecek en güzel hediyenin ne olabileceğini sorabilsek! Ama takdir edersiniz ki, bu olsa olsa ancak masallarda olabilecek hayal ürünü bir şey! Demek ki, artık kendi başımızayız ve sevgilimiz için seçeceğimiz hediyenin kararını tek başımıza alacağız. Böyle dedim diye de kendinizi yalnız hissetmenize hiç gerek yok! En azından bir konuda çok şanslıyız çünkü, elimizin altında internet gibi bir nimet var! Gerçekten de internetin insanlara sağladığı en güzel faydalardan biri de, hem alış veriş kolaylığı sağlaması, hem de kişilere sevgiliye hediye fikirlerivermesidir. Girersiniz internete, o hediye sitesi senin, bu hediye sitesi benim tüm hediye sitelerinin altını üstüne getirirsiniz. Bu şekilde hangi hediyeyi alabileceğinize, hangisini istemediğinize fiyatlarını ve resimlerini de görerek rahatlıkla karar verebileceksiniz! Üstelik tüm bu faaliyetlerin tamamını evinizin konforu içerisinde gerçekleştireceksiniz!

Sorun şu ki, binlerce, hatta on binlerce hediye sitesi içerisinde bizlere sunulan hediyeler arasında kendimizi boğulmuş da bulabiliriz. Yukarıda dediğim gibi, keşke bir hediye sihirbazı tüm bunları bizim adımıza yerine getirse ve hediye siteleri içerisinden sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeleri kategoriler halinde bizlerin önüne suna bilse! O halde sıkı durun! Sevgiliye hediye seçimlerinizi kolaylaştıracak bu görevi, sihirli lambanın yerine biz yapacağız. Size, erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza tüm özel günler için en güzel hediye fikirleri sunmaya çalışacağız. Sevgililer günü için hediye fikirleri, doğum günü için hediye fikirleri, keza yıl dönümü için hediye fikirleri bu yazımızın temelini oluşturacak!

Sevgiliye Alınabilecek Hediye Fikirleri


Altın Kaplama Aşkım Yazılı Kolye

Sevgiliye Hediye fikirleri
Sevgilinizi o kadar çok seviyor ve "Aşkım" demek sizi o kadar çok mutlu ediyor ki, daha ilk görüşte bu kolyenin sevgilinize alınabilecek en güzel hediye düşüncesi olduğuna karar veriyorsunuz! Gerçekten de, Aşkım Yazılı Altın Kaplama kolye, sevgililer günü için, veya sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, O'na sunulabilecek en güzel hediyeler arasında.

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı
Bu özel çerçeve üzerinde kullanılan malzemelerden her ikisi de doğal, her ikisi de mükemmel bir uyum içerisinde! Ahşap ve taş, doğallıklarını kullanarak çok doğal bir hediyeye hayat verdiler! Sevdiklerinize özel günlerde hediye edip, mutlu edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı, uzun yıllar kalıcılığı ile ömürlük bir hediye! Taş üzerine göndereceğiniz fotoğraf, özel bir baskı tekniği ile basılıyor ve bu taş daha sonra ahşap üzerine tutturuluyor! Taş gibi sapasağlam sevgilinize layık sevdiklerinize, hem orijinal hem de yıllarca gururla sergileyebilecekleri çok özel bir hediye! Benzer kategorideki diğer hediyelere göz atmak için lütfen tıklayın: Kişiye Özel Hediyeler

Romantik Sevgiliye Hediye Fikirleri  - Hediye Sepeti

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var hediye sepeti
Kalp şeklinde tasarlanmış çikolatalar, kırmızı gül ve 100 adet aşk mesajlarından oluşan bu özel hediye sepeti, aşkınızı sevgilinize en iyi ifade edecek hediyeliklerden oluşuyor. Kırmızı kalp kutusu içerisindeki romantik hediyeler ile, kız arkadaşınızın gönlünü bir kez daha kazanacaksınız! İçerisinde, kalbinizdeki büyük sevgiye neden olan "100 seni Seviyorum Çünkü..." ile başlayan ve hemen ardından nedenlerini sıralayan romantik cümleler, sevgilinizin kalbini daha derinden kazanmayı amaçlıyor. "Sevgililer günü hediyesi ne alınır?" diye düşünüyorsanız, Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz mükemmel bir hediye!

Sevgiliye Uygun Fiyatlı Hediye Fikirleri  - Kupa Bardak

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri
Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri, birbirinden romantik ve son derece kullanışlı ürünlerden oluşuyor! Kupa bvardak, mouse pad, masa saati ve duvar saatinden oluşan Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri, ile aşkınıza olan sevginizi hem çok eğlenceli hem de çok romantik bir şekilde gösterebileceksiniz! Üzerinde yer alan çizgi karakterlerin hem erkek, hem de bayan modeli bulunuyor. İki kolu iki yana açılmış şekilde "İşte Seni Bu Kadar Çok Seviyorum" demeye çalışan kız figürü ile erkek figürü bu şahane ürünler üzerinde yer alıyor. Sevgiliye ucuz ve aynı zamanda kullanışlı hediye arayanlar, Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünlerini kaçırmamalı!

Kız Arkadaşa Hediye Fikirleri  - Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Melek Sevgilime Hediye Kulesi
"Daha iyisi Şam'da Kayısı" Sevgilinize almanız yönünde tavsiye ettiğim bu iddialı ve şahane hediye kulesini tanımlamak için bu sözden daha iyisi yok! Melek Sevgilime Hediye Kulesi, kırmızı tüller ile süslenmiş üzeri kurdele ile bezenmiş mükemmel bir hediye kulesi! 4 Kalp kutudan oluşan Melek Sevgilime Hediye Kulesinin her bir kalp kutu içerisinde sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek hediyelik ürünler var! Aynı zamanda içerisinde "Melek Altın Kolye" de bulunan bu hediye kulesinin bir de kalp kutuların üzerinde "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" mesajı var! Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verilebilecek en şık hediyelerden biri!

Kişiye Özel Deri Hediye Seti - Erkek Sevgiliye Hediye

Kişiye Özel Deri Hediye Seti
Erkek sevgilinize, daha ilk gördüğünde bile ona olan hayranlığını asla gizleyemeyeceği şık bir hediye seti karşınızda! Kişiye Özel Deri Hediye Seti, özel hediyelik deri kutusu ve içerisinde yer alan kaliteli ürünleri ile, sevgilinizin aklını başından alacak! Erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak, bu şahane aksesuar hediye seti kesinlikle en favori hediyelerim arasında! %100 gerçek deriden üretilmiş deri kemer ve deri cüzdan bu hediye setinde baş rollerde!  Üstelik deri cüzdanın üzerine sevgilinizin ismini de yazdırabileceğinizi, yani kişiye özel hale getirebileceğinizi de hatırlatmak isterim.

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan - Erkek Sevgiliye Hediye

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan
Erkek arkadaşınıza sizi sürekli olarak hatırlatacak kaliteli bir hediye isterseniz, Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, önerebileceğim en şık hediyelerden biri! Göz kamaştırıcı tasarımı, kaliteli yapısı ile Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan üzerine isim yazdırabiliyorsunuz! Siyah ve kahve renk modelleri bulunan üzerine isim yazılı deri cüzdan, erkeğe verilebilecek en güzel aksesuar hediyelerinden biri.

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve
Birlikte sürpriz bir sevgililer günü hediyesi hazırlayalım mı? Bunun için sizden bir tane sevgiliniz ile birlikte yer aldığınız fotoğrafınızı seçmenizi isteyeceğim. Bu özel fotoğrafı bulduktan sonra gerisi son derece kolay! Hazırlamış olduğunuz en mutlu fotoğraf karesini ilgili sitedeki "Dosya yükle" kısmından yüklüyor ve sevgilinize iletilmek üzere en duygusal "Sevgililer Günü Mesajını" yazıyorsunuz! Hepsi bu kadar. Finalde ise ortaya mükemmel bir sevgililer günü hediyesi çıkıyor. Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve, erkeğin bayana, bayanın da erkek sevgilisine armağan edebileceği hem çok şık, hem de çok duygu yüklü bir armağan!

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak
Elinizde sıradan bir kupa bardak ile sadece çayınızı ve kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Ancak, Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile, hem çayınızı keyifle yudumlayacak hem de sevgilinize olan özleminizi gidereceksiniz! Olağanüstü şık tasarımı ile Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak üzerinde aşk var sevgi var! Üzerine 3 adet size özel fotoğraf eklenebilen bu kupa bardağa aynı zamanda isim de yazılıyor! Kişiye özel hale getirilen Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, ile hem ucuz hem de oldukça güzel bir hediye tasarlayabilirsiniz.

Sevgiliye Anlamlı Bir Hediye - Özel Yıldız Ödülü

Sevgiliye Özel Yıldız Ödülü
Sevgiliniz ile bir gece vakti, el ele tutuşup sessizlik içerisinde gökyüzündeki yıldızı seyretmenin keyfi ve romantizmi hiçbir şeyde yok! Yıldızlar her ne kadar ulaşılamaz gibi görünse de, kalbinizin yıldızı zaten yanı başınızda! Gönlünüzün gerçek sahibi sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak anlam yüklü ve özel bir hediye vermek isterseniz, kişiye özel olarak hazırlanan Sevgiliye Özel Yıldız Ödülü, tam sizin için tasarlanmış bir armağan! Pırıl pırıl ve parlak tasarımı ile bu şahane ödül, üzerinden asırlar da geçse, asla unutulmayacak çok romantik bir armağan!

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye
Sürpriz ve orijinal hediye fikirleri ile sevgilinizi şaşırtmaya ve O'nu mutlu etmeye bayılıyor musunuz? O halde şimdi önereceğim özel hediye de fazlası ile ilginizi çekecektir. İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, kız arkadaşınıza vermiş olduğunuz o kudretli değeri en yalın hali ile gösterebileceğiniz bir armağan! Denizlerden bin bir zahmet ile çıkartılan ve oluşumu onlarca yıl süren gerçek bir inci tanesi ile kız arkadaşınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar çok mutlu kılabilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve bu şahane kolyenin fiyatını öğrenmek için, fotoğrafın üzerine tıklamanız yeterli.

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Gömlek

Kişiye Özel Gömlek
İlk görüşte bu şık ve şahane gömlek size sıradan bir gömlek gibi gelebilir ki, bu çok normal! Çünkü, klasik erkek gömleklerinden pek de bir farkı yok! Ancak bu gömleği özel kılan en özel yönü, yakasına istediğiniz özel mesajı yazdırabilmeniz. Nasıl çok şahane bir fikir öyle değil mi? Bitmedi! Kişiye Özel Gömlek, aynı zamanda cep ve kol kısmına da sevgilinizin isminin baş harflerini nakış ile yazdırabilme imkanı sunuyor! 14 Şubat Sevgililer Gününde, erkek sevgilinize sıcacık bir sarılmanın ardından O'na bu özel hediyeyi verebilirsiniz!

Sevgiliye Orijinal Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle
Sevgilinize orijinal ve sürprizler ile dolu çok özel bir hediye hazırlamak istiyor ama bunun ne olabileceğine dair hediye fikirleri istiyorsanız sıkı durun! Görmekte olduğunuz bu ürün tam 130 Parçadan oluşan, Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle! Özel kalp kutusu içerisinde yer alan ve size ait bir fotoğrafın 130 Puzzle parçaya ayrılması ile hazırlanan kişiye özel puzzle sevgilinize muhteşem sürprizler vaat ediyor. Örneğin bu özel ürünü sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak sunabilirsiniz.

Romantik Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Pırlanta Altın Kalp Yüzük
Pırlanta Altın Kalp Yüzük, kesinlikle narin parmaklarda çok şahane duracak özel bir yüzük! Bu yüzüğün üzerine aşk işlendi! Kalp tasarımı ile göz kamaştıran Pırlanta Altın Kalp Yüzük ile, kız arkadaşınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde göstermiş olacaksınız! Özel mücevher kutusu içerisinde ve mücevher sertifikası ile birlikte hazırlanan Pırlanta Altın Kalp Yüzüğün üzerinde 0,01 karat pırlanta bulunuyor. Son derece narin ve son derece kusursuz bir şıklığa sahip olan Pırlanta Altın Kalp Yüzük, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi!

Sevgiliye Farklı Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Köstekli Saat

Kişiye Özel Köstekli Saat
Erkek sevgilinize sıra dışı olduğu kadar çok orijinal bir sevgililer günü hediyesine var mısınız? Kişiye Özel Köstekli Saat, krom kaplı parlak şahane görüntüsü ve üzerine sahibinin isimin eklenmesi ile çok özel bir hediye haline geliyor. Yaşı küçük olanlar, muhtemelen Kişiye Özel Köstekli Saati ya dedelerinden ya da Eski Türk Filmlerinden görmüşlerdir. Tamamen orijinal görüntüsüne sadık kalınarak hazırlanmış olan Kişiye Özel Köstekli Saat, erkek arkadaşınıza verebileceğiniz ve uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak çok parlak bir hediye fikri!

Sevgiliye Hediyeler - Çiftlere Özel Romantik Yastıklar

Çiftlere Özel Romantik Yastıklar
Çiftlere Özel Romantik Yastıklar üzerinde, aşkı ifade eden çok şık kalp sembolleri ve çiftlerin isimleri yer alıyor! Sevgilinizin de sizin de yastıklarınız adeta bir takım oluyor! Dilerseniz sevgilinizin isminin yazılı olduğu yastığı siz, sizin isminizin de yazılı olduğu yastığı sevgiliniz kullansın! Bu şekilde geceleri uyumadan önce sevgilinize merhaba deyip, gelecek planlarınıza çok daha iyi konsantre olabilirsiniz.

Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri - Üç Boyutlu Kol Saati

Mini Watch - Minyatür Saatler
Minyatür Saatleri görenler inanmayıp, tekrar tekrar bakmak istiyor. Çünkü böylesine şık ve dikkat çeken kol saatleri ile daha önce hiç karşılaşılmadı! Sevgilinize ilginç olduğu kadar muhteşem tasarımlara sahip Minyatür 3 Boyutlu Kol Saatlerinden hediye edebilirsiniz. Erkek ve bayan için modelleri bulunan bu saatlerin içerisindeki figürler 3 boyutlu! Parlak insan zekası ve teknoloji bu saatin bir oluşturulmasında el ele verdi! İçerisinde 3 boyutlu ikonların yer aldığı bu özel kol saati, hem sevgilinize ilginç bir doğum günü hediyesi olabilir, hem de çok ilginç bir sevgililer günü hediyesi!

Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati

Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati
Bu özel duvar saatinin kalbinde siz varsınız! Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati üzerinde akan zaman sadece ama sadece aşk için dönüyor. Kırmızı ve son derece hoş bir tasarıma olan duvar saati size özel hazırlanıyor! Sevgilinize özel günler için armağan edebileceğiniz en anlamlı hediyeler kuşkusuz kişiye özel hediyeler. Çünkü bu hediyeler üzerine istediğiniz mesajı, isimleri ve fotoğrafları kendiniz seçip hediyeyi bu şekilde hazırlayabiliyorsunuz. Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati de işte bu denli anlamlı ve çok romantik bir hediye!

Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati

Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati
Konu hazır sevgilinize hediye edebileceğiniz romantik duvar saatlerinden açılmışken, aynı kategoride yer alan ve en az yukarıda yer alan duvar saati kadar anlamlı ve özel bir saat daha önerelim. Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati, gördüğünüz gibi bir yarısı yarım kalpten, diğer yarısı ise çok şirin saat rakamlarından oluşuyor. Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saatinin altında ise sizin kendi mesajınız olacak şekilde hazırlanıyor.

Kız Arkadaşa Hediye - Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük

Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük
Bayan sevgilinize alınabilecek hediye sınırlarını zorluyoruz. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük ile yine kız arkadaşınızı inanamayacağınız bir şekilde mutlu kılabilirsiniz. Üzerine kalp sembolü ve sevgilinizin isminin baş harfi yer alan 14 ayar altın kaplama yüzük ile mükemmel bir sevgililer günü hediyesi sizi bekliyor olacak!

Pırlanta Sonsuzluk Kolye

Pırlanta Sonsuzluk Kolye
Belki diğer bayan arkadaşlarınızın boynunda ilk defa sonsuzluk sembolü kolyelerden gördünüz, belki de bir şekilde internette hediye siteleri arasında gezinirken karşılaştınız! Ancak bizim önereceğimiz sonsuzluk kolyesi, tasarımsal açıdan diğer kolyelerden daha farklı ve daha özel! Yana yatmış sekiz rakamı şeklindeki klasik sonsuzluk sembolü bu kolye üzerinde kalp şeklinde tasarlanmış. Sonsuzluk sembolünün kesiştiği noktaya ise 7 Adet 0,02 karat pırlanta taşı yerleştirilmiş! Böylesine anlamlı ve değerli kolye ile, sevgilinize duyduğunuz aşkın boyutlarını şık bir hediye ile ifade etmiş olacaksınız! Pırlanta Sonsuzluk Kolye, sevgiliye ne hediye alınır sorusuna en romantik cevap!

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar
Çikolatanın insan sağlığına faydaları konusunda, her geçen gün yepyeni bilimsel çalışma sonuçları yayınlanıyor! Bunlardan bazılarını dilerseniz sıralayalım. İlk önce, çikolatanın o özel kokusundan başlayalım. Çikolatanın kokusu, insanlarda mutluluk hormonu diye tarif edilen endorfini'yi harekete geçiriyor. Dilinize çikolata değdiği anda, kendinizi tarifi mümkün olmayan bir haz içerisinde buluyorsunuz! henüz tam olarak kanıtlanmasa da, kansere iyi geldiği, cildi güzelleştirdiği ve kemiklerin güçlenmesine yardımcı olduğu konusunda bilgiler var! Kendine has kahve rengi ile karşı konulamaz bir tat olan çikolata, şimdi size özel hazırlanıyor! Sevgilinize üzerinde fotoğrafınızın olduğu ve "Seni Seviyorum" mesajının yer aldığı 24 adet özel sütlü çikolata hediye etmek ister misiniz? Üstelik bu özel çikolataların tamamı, kırmızı kalp kutu içerisinde! Bir kabahatinizden dolayı sevgilinizden özür mü dilemeniz gerekiyor? Bunun için en etkileyici yol, sevgilinize Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar hediye etmek!

Kişiye Özel Kalp Kutuda Mesajlı Kalp Puzzle

Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle
Aylarca, belki de bir kaç yıl sevgilinizi tanımakla geçti! Kafanızda kız arkadaşınız ile ilgili olarak, Onun karakteri, kişiliği, sevgisi ve saygısı ile ilgili tam not verdiniz! Artık duygularınızdan ve ne istediğinizden çok eminsiniz! Kız arkadaşınıza unutamayacağı, çok acayip, çok ilginç bir evlilik teklifi yapmayı istiyorsunuz! Hayatınızın en önemli teklifi hiç kuşkusuz ki "Evlilik Teklifidir." Bu yüzden bunun unutulmaz ve özel olması gerekir! Bunun için şık bir öneri ister misiniz? Görmekte olduğunuz ürün, kalp şeklinde tasarlanmış olan bir Puzzle! İşte kız arkadaşınıza sürpriz evlilik teklifinizi bu özel hediye ile yapacaksınız! Kişiye Özel Kalp Kutuda Mesajlı Kalp Puzzle üzerinde ne yazılmasını istiyorsanız, size özel kendi cümleniz yazılıyor! Bu şahane ürün ile ister sevgilinize evlilik teklifi yapın, isterseniz 14 Şubat sevgililer gününde ilan-ı aşkta bulunan! Kalbinizin parçaları bir araya gelip de, ortaya mesajınız çıkınca duygu patlaması yaşanacağını garanti ederiz. Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle içerisinde aynı zamanda 2 adet kalp şeklinde çikolata olduğunu da söylememiz lazım! Farklı modelleri bulunan bu ürünü incelemek isterseniz "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli! 

Zirkon Taşlı Kalpli Sonsuzluk Bileklik (Maskara Hediyeli)

Zirkon Taşlı Kalpli Sonsuzluk Bileklik (Maskara Hediyeli)
Aşkınızı suya yazamazsınız ama, üzerinde büyüleyici görüntüsü ve sonsuzluk sembolü bulunan, Zirkon Taşlı Sonsuzluk Bileklik ile sonsuza kadar sevgilinize hissettirebilirsiniz! Kız arkadaşınıza olan duygularınızı süslü cümlelerle kağıda kaleme dökmek için, usta bir yazar ya da romantik bir şair değilim diye üzülmeyin! Zirkon Taşlı Kalpli Sonsuzluk Bileklik, tıpkı sevgiliye yazılmış güzel bir şiir gibi, tıpkı sevgiliye içini dökmeye çalışan romantik bir mektup gibi! Sevgililer gününde, biricik kız arkadaşınıza dolu dolu sevgiyi anlatan özel hediye fikirleri isterseniz, Zirkon Taşlı Kalpli Sonsuzluk Bileklik bunun için ideal bir hediye! Üstelik bu ürünün yanında bir de maskara hediyesinin olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Twigy Marka Gelin Damat Evlilik Serisi Terlikleri

Twigy Gelin Damat Evlilik Serisi Terlikleri
Bir terlikler son derece şirin ve son derece romantik! Türkiye'nin en ünlü terlik üreticisi Twigy, sevgililer gününe özel, evlilik serisi romantik terlikler üretti! Sevimli terliklerin bir tekinde gelin figürü, diğer tekinde ise damat figürü yer alıyor! 2 farklı modeli bulunan Twigy Gelin Damat Evlilik Serisi Terlikleri, kız arkadaşınızın ayaklarını sıcacık tutarken, sizden sevgilinize çok da şirin bir hatıra olacak! Yeni evli çiftlere de armağan edebileceğiniz bu terliklerin pembe ve beyaz modelleri bulunuyor! Sipariş vermeniz halinde tarafınıza yollanacak terlik çiftinden bir teki gelin, diğer teki ise damat figürüne sahiptir. Bu sebeple siparişin hatalı olduğunu düşünmeyin!

Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri & Kuş Tüyü Gül

Kuş Tüyü Gül
Kalbinizin kraliçesine sevginizi, şükranınınızı, teşekkürlerinizi ve sevginizi sunmak için verebileceğiniz en değerli armağan, kırmızı güllerdir!  Kırmızı gül, aşıklar arasında bir nevi sevgi mesajları taşıyan çok özel bir çiçektir. Tutkulu aşkların en somut ifadesidir. Şayet sevgililer gününde kraliçenize kırmızı gül armağan etmek ve önünde sevginizi ifade etmek için diz çökmek istiyorsanız, Kuş Tüyü Gül emrinize amade! Solmayan ve kurumayan yapısı ve ucuz fiyatı ile Kuş Tüyü Gül, sevgilinizin yıllarca saklayabileceği özel bir armağan!

Seni Seviyorum Demenin En Dolu Hali Hediye Sepeti

Seni Seviyorum Demenin En Dolu Hali Hediye Sepeti
Sevgiliye hediye fikirlerimiz içerisine, şirin ve aynı zamanda çok da romantik bir hediye sepeti almak istiyoruz! Cicili bicili kıpkırmızı Kalp desenli hediye sepeti! Ürün, bayan sevgilinizin hayranlık duyacağı şıklıkta ve kesinlikle çok beğenebileceği sevimli hediyeliklerden oluşuyor! Kızların çok büyük bir kısmı, özellikle sevimli oyuncaklara karşı hassastırlar ve çok severler. Hatta bazı hanımlar, yataklarının baş ucuna özellikle şirin oyuncak ayıcık ve köpek bulundurmaya bayılırlar. Önermiş olduğumuz hediye sepeti içerisinde 22 santim boyutunda sevimli bir oyuncak ayıcık bulunuyor! Aynı zamanda hediye sepeti içerisinde, kalp şeklinde "Love Story"  müzikli kalp kutu içinde çay, anahtarlı not defteri, "Seni seviyorum" baskılı mum ve altın para şeklinde enfes lezzetlerde çikolatalar bulunuyor. Son aşamada ise hediye kutusu kırmızı otriş sarılıp kırmızı tül ile süsleniyor!
Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır