12 Mart 2014 Çarşamba

Hediye Nedir?Kimlere Hediye Alınır?

Hediye nedir?

Kitapçıklarda yer alan işletmeler, Rengorenk uygulaması üzerinden, istedikleri ürün veya hizmet alanında zaman zaman sınırlı sayıda ücretsiz ürün ve hizmetler sunarlar. Bunlar Rengorenk kullanıcılarının seçimine sunulan hediyelerdir.

Nasıl hediye alabilirim?

Rengorenk mobil uygulamasını kullanan her kullanıcı gibi siz de, bir kitapçıkta yer alan işletmelerin sunduğu hediyeleri harita, liste ve işletme sayfalarından görüntülüyebilir ve dilediğinizi hediye raflarınızdan birine ekleyebilirsiniz.
Hediye rafınıza koyduğunuz her hediye, verildiği işletmeye gidildiği zaman kullanılabilir. Hediyenin sunulduğu mekanda, uygulama üzerinden, hediyenin rafınızda ve kullanıma hazır olduğunu işletme görevlisine gösterirsiniz ve "Hediyemi kullandım" butonuna basarak hediyenizi kullandığınızı beyan edersiniz.

Hediye rafı nedir?

Her Rengorenk mobil uygulama kullanıcısı, ücretsiz 5 hediye rafına sahip olur. Hediye sistemi içerisinden seçilen her hediye bu standart raflara eklenir. Standart hediye raflarındaki tüm hediyelerin kullanım ömrü 1 haftadır.
Standart raflarının tümüne hediye yerleştirmiş olan kullanıcı, yeni hediye ekleyebilmek için en az bir hediyesini kullanarak yenisine yer açmak durumundadır. Aksi halde yeni hediye seçemez.
Standart hediye rafında bir hafta süreyle kullanılmayan bir hediye, otomatik olarak raftan silinerek sisteme geri yüklenir.

Kaçırmamam gereken bir hediye gördüm! Bütün raflarım dolu, altıncı bir hediye rafı eklemememiz mümkün mü?

Mümkün. Sizi bu kadar heyecanlandıran ve mutlaka sahip olmak istediğiniz bir hediye varsa, beş rafınız da dolu olsa bile, hediyelerinizi kullanmanıza gerek kalmadan altıncı bir rafı 1 TL karşılığında kiralayabilirsiniz.
Kiralık hediye raflarındaki tüm hediyelerin kullanım ömrü 21 gündür.

Bir hediye seçmiştim ancak şu anda hediye rafımda göremiyorum. Sebebi nedir?

Hediye rafınıza eklediğiniz bir hediyenin kullanım süresi 1 haftadır. Seçmiş olduğunuz hediyeyi bu süre zarfında kullanmadığınız takdirde hediye rafınızdan silinerek; sisteme geri yüklenmektedir. Kiralık raflarda ise, bu süre 21 gündür.

Hediyelerden yalnızca Rengorenk mobil uygulaması kullanarak mı faydalanabilirim?

Evet.

Hediyelere sahip olmak için herhangi bir ücret ödemeli miyim?