21 Mart 2014 Cuma

Erkekler Ne Tür Sürprizlerden Hoşlanır?




 1.Sürpriz!

Eğer evliyseniz  erkeğiniz daha çok sevinecek nasıl mı?
Evliliğin en korkulan tarafı   heyecanın kaybolmasıdır.Yatağınızda ona yemek hazırlayın, onu heyecanlandıracak bir şeyler yapın .Genelde erkekler kadınlara yapar ama bir erkeğinde sürprize ihtiyacı vardır.




2.Dokun bana!                                    

           Düşünsenize  eşiniz yada sevgiliniz sabah duşu alıp çıkıyor.O anda yanağına kon durduğunuz sıcak bir öpücük ten daha hoş bir şey olabilir mi?Genelde erkeklerin tek düşündüğü orgazm  olduğunu düşünseniz de bu tam doğru değil.


Sadece sizin değil erkeklerinde yatak da dokunulmaya ve sevgiye ihtiyacı vardır
   
Elini tutmanız bile bazen onu sevindirmeye yeter. Morali bozuk olduğunda sevgi dolu dokunuşlara ihtiyaçları vardır






3.İlgi 

Erkekler kendileri ile ilgilenen kızlardan daha çok hoşlanır.Sevdiğiniz erkek kendine zaman ayırdığında onu rahat bırakmayı öğrenmelisiniz.Çünkü erkekler bazen tek başlarına kalmak isterler. Fakat bu durumu abartıp, milli bir hadiseymiş gibi davranmanız gerekmez. Çünkü aslında bu doğal bir ihtiyaçtır. Bu gibi durumlarda beni sevmiyor korkusuna kapılmamalı ve kendinize başka uğraşlar bulmalısınız.


4.İltifat  

Erkekler de kadınlar kadar iltifattan, güzel sözler duymaktan hoşlanırlar. Kim hoşlanmaz ki? 
Ona her fırsatta hayran olduğunuzu gösterin. Sizi koruduğunu düşünmek bir erkeği en çok mutlu eden şeydir. Her ne kadar böyle olmadığını düşünseniz de biraz numara yapmaktan bir şey çıkmaz herhalde.