Sevgiliye sürpriz bir hediye verecek ya da yapacak iseniz, bunun normal bir günde olması sevgilinizi özel günlerde aldığınız hediyelerden çok daha fazla mutlu eder. Çünkü aniden ve beklemediği anda yapacağınız sürprizler sevgilinizde şok etkisiyle birlikte mutluluğu aynı anda getirir. Eğer sizde sevgilinize sürpriz bir gün yaşatmak istiyorsanız önerilerimize kulak verin…
Onu meraklandırın!
Sevgilinize çok hoşlanacağı ve gerçekten sürpriz özelliği taşıyan bir hediye satın alın. Eğer birlikte yaşıyorsanız, yaşadığınız evdeki bulunması zor bir yere itina ile saklayın. Daha sonra eve girdiği anda ilk baktığı ya da gittiği yere ona soru soran bir not yazın. Bu sorular sizinle alakalı, sevdiği film ya da kitap alakalı,tuttuğu takımı,en çok sevdiği şarkıyı soracak cinste sorular olabilir. Böyle her soruda kazandığı ipuçları ile evin başka yerlerine gitsin ve 5-6 farklı ipuçunu bildiği zaman hediyesine ulaşmasını sağlayın. Peki sürpriz özelliği taşıyan hediyeler neler olabilir. İşte bazı öneriler:
istiridye_icinde_inci_kolyesihirli_yumurtasevgiliye_ozel_kitap
mini_mesaj_siseleriask_dolu_kavanozmesajli-kurabiye-kutusu
cam_sisede_ask_mesajıbuyuyen_kristalfotograf_islemeli_kristal
kurbaga_prensaskbiyotik_kapsulleri_erkege_hediyesihirli_bardaklar

bosluk


Ona ikinizin fotoğrafından oluşan bir puzzle yaptırın.
Her sevgilinin kendileri için çok özel ve anlamlı bir fotoğrafı vardır. Bu ilk buluşmadaki çekildiğiniz fotoğrafınız olabilir, çok mutlu bir günün ardından o günün unutulmamasını sağlayacağınız bir fotoğrafınız olabilir. Eğer sizinde bu tarz bir fotoğrafınız var ise; sevgilinizi hem duygulandıracak hemde sonsuza kadar kalıcı bir süpriz yapabilirsiniz. Peki fotoğraflarınızı nasıl puzzle haline getireceksiniz.Bunu yapan bir çok hediye firması var işte size önerilerim:
kisiye_ozel_kalp_puzzle
 
sevgiliye_ozel_kalp_puzzlekonusan_kalp_puzzle

bosluk


Beraber çekildiğiniz unutulmaz fotoğraflarınızdan çok şık çerçeveler yapın.
Sevgiliniz ile birlikte unutulmaz anlarda,unutulmaz yerlerde birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan çok romantik bir çerçeve hazırlayabilirsiniz. Biraz sonra önereceğim çerçeve çeşitlerinden herhangi birtanesini satın alarak, içerisine koyacağınız sevgiliniz ile birlikte beraber çekildiğiniz unutulmaz fotoğraflardan bir kolaj hazırlayabilirsiniz. İsterseniz tarih sırasına göre sanki bir hikayeyi anlatıyormuş gibi fotoğraflarınızın çekim sırasına göre düzenleyebilir, isterseniz kalp çerçeve içerisine beraber çekildiğiniz romantik fotoğraflarınızı yerleştirerek , yıldönümünüzde sevgilinize çok eşşiz süpriz hediye verebilirsiniz. Ayrıca Sadece sizin isminize özel olarak dizayn edilmiş çerçeveleride satın alarak yatağınızın baş ucuna koyabileceğiniz dünya da sadece size özel olarak yapılmış bir çerçeve alabilirsiniz.
kalp_fotograf_cercevesi
 
cerceveli_saattler
 
kisiye_ozel_cerceve
dev_fotograf_cercevesi
 
love_fotograf_cercevesi
 
ahsap_dekoratif_cerceve

bosluk


Sevgilinize üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz kurabiyeler yaptırın.
Son zamanların en moda hediyelerin başında gelen şeker hamurlu kurabiyeleri sevgilinize ya da eşinize yaptırarak yıldönümü hediyesi ya da doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Üzerine dilediğiniz kısa ve aşk dolu mesajlarını yazdırabileceğiniz bu kurabiyeler hediyetavsiyeleri.com’un uzman ekibi tarafından temizlik,malzeme kalitesi ve hijyen koşulları en üst düzeyde tutularak üretilmektedir. 
Sevgiliye Mesajlı Butik Kurabiye

Futbol Fanatiği Sevdiklerinize Takımının Renklerine Özel Kurabiyeler yaptırın.
Erkeklerin ne kadar futbola bağımlı olduklarını tüm bayanlar bilir. Hal böyle olunca sürpriz bir hediye için sevdiklerinizin tuttuğu takımı kullanabilirsiniz. Bizde hediyetavsiyeleri.com olarak özel imalathanemizde ürettiğimiz 3 Büyüklere özel taraftar kurabiyelerini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Eğer eşiniz,sevgiliniz ya da en yakın arkadaşınız sarı-kırmızı,siyah-beyaz veya sarı-lacivert renklere gönülden bağlı sıkı bir futbol taraftarıysa alınabilecek en güzel sürpriz hediye taraftar butik kurabiyeleridir.
besiktas_kurabiyelerifenerbahce_kurabiyelerigalatasaray_kurabiyeleri
bosluk


Sevgilinizin evinin önüne bir hediye bırakın ve kaçın!
Hangi kadın çiçeklerden hoşlanmaz, ya da en sevdiği yemeğin ve içkinin ona servis edilmesini. Süpriz çok basit yapmanız gereken sevgilinizin hoşlandığı bir şeyi yaparak ya da bir buket çiçek alarak kapınısın önüne bırakın. Daha sonra kapısını çalın ve kaçın onu görecek şekilde saklanın. Tabi işin can alıcı noktası bu sürprizi yapacak iseniz; kesinlikle sevgilinizin evde olmasını sağlayın. Ve babasının evde olmayıp kapıyıda açmadığından emin olun:) Sevgiliniz sürpriz hediyenizi aldığında suratındaki şaşkınlığı görünce saklandığınız yerden fırlayın ve sürpriz üstüne sürpriz yaşatın.
Onu ne kadar çok sevdiğinizi “Seni Seviyorum” Yazılı Ürünler ile gösterin.
Sevgilinize ya da eşinize olan aşkınızı ve sevginizi anlatacak kelimeler yetersiz kalıyorsa, “seni seviyorum” yazılı birbirinden romantik hediyeler ile ona sürpriz yapın. “Seni seviyorum” sözcüğü belki dünya üzerindeki en büyülü sözcük. Sevgilinize o kelimeleri söylemeniz bazen zaman alır. Siz onu çok seviyorsunuzdur fakat aynı tepkiyi alamamaktan korkulur her zaman. Heleki yeni bir ilişkiyse bu büyülü sözcüğü kullanmak için bazen utanılır ya da çekinilir. Bazen de uzun ilişki içerisindeki sevgililer arasında o kadar çok sık kullanılmışdır ki büyüsünü kaybetmeye başlamıştır. Her iki sebepten ötürüde sevgilinize “seni seviyorum”demenin farklı bir yolunu arıyor ve ona sürpriz yapmayı planlıyorsanız sizin için seçtiğimiz birbirinden romantik hediyelere gözatabilirsiniz.
100_dilde_seni_seviyorumseni_herseyden_cok_seviyorum_kulesiseni_seviyorum_cikolatasi
seni_seviyorum_kupa_bardaklaraseni_seviyorum_sekerlemeleriseni_seviyorum_mousepad
ask_dolu_sepet
 
seni_sevmemin_nedenleri_kutususeni_seviyorum_yumurtasi

bosluk


Sevgilinize bir websitesi ya da blog yapın.
Günümüzde blogger siteleri çok popüler olmuş durumda ve bu popülerliğine ücretsiz ve çok kolay şekilde kurulmalarına borçlular. Sizde sevgilinizin ismine bir blog açarak onunla beraber çekildiğiniz fotoğraflarınızı, sevdiğiniz şarkıları ve sözlerini, gittiğiniz ve gezdiğiniz yerlerin resimlerini paylaşarak sevgilinize özel bir websayfası yaptırabilirsiniz. Düşünsenize site ait bir websitesi ve bunu facebook gibi bir sosyla paylaşım sitesinde paylaşıyorsunuz emin olunki arkadaşlarınız bunu çok kıskanacak:) Eğer ben blog yapmaktan ve site kurmaktan hiç anlamam diyorsanız, bazı firmalar çok cüzzi miktara bunu sizin yerinize yapıyorlar. Sizin tek yapmanız gereken şey yazdırmak istediğiniz yazıyı ve fotoğraflarınızı göndermek. Gerçekten sevgiliye yapılabilecek çok hoş bir sürpriz.
Sevgilinize Patlayan kutu fotoğraf albümü yaptırın.
patlayan-kutu

Patlayan kutu anlamına gelen explosion box hediyesi son zamanlarda ilginç ve anılarla dolu bir hediye arayanlar için güzel bir hediye.  Kutu adından da anlaşılacağı üzere kapağı açıldığı zaman patlıyor yani sayfaları yere seriliyor. Tekrar kapağı kapatılınca eski haline dönüyor. İçinde 16 adet bölümün bulunduğu hediyenin 10 u fotoğraf yeri. Fotoğrafları sizden mail veya vatsaptan alıyoruz mesaj bölümlerini ise direk hediye edilene gitmeyecek ise siz teslim alınca dolduruyorsunuz. Hediye kutusu olarak da kullanabilir. Kupa bardak, saat, kolye gibi bir hediyeyi daha özel kılmak için muhteşem bir fikir olacaktır.
Birlikte Olduğunuz Tüm Ayları Kutlayın.
Yeni nesil sevgililerin ay dönümü kutlama gibi bir alışkanlıkları oluşmaya başladı. Eğer sizde bu gruba giriyorsanız. Sevgilinize hiç beklemediği bir gün ya da ay dönümünüzde kaç aydır birlikteyseniz o kadar miktarda hediye alarak paketleyin. Fakat bu hediyeler çok pahalı olmasın ve küçük küçük olsunlar. Çünkü bir yıla aşkın bir ilişkiniz var ise; 10′a yakın sayıda bir hediye almak çok masraflı olabilir. Bu yüzden ucuz ve ufak hediyeleri tercih edin. Bu hediyelerin yanına tek tek ufak aşk dolu sözcüklerden oluşan mesajlarıda yapıştırın ve bir kutuda toplayarak sevgilinize sürpriz bir şekilde beklemediği bir anda armağan edin. 
Ona Kahvaltıda Kalp Şeklinde Yumurta Yapın.
Sevgiliye kahvaltı hazırlamak her zaman ince sayılabilecek zarif bir harekettir. Eğer sizde sevgilinize kahvaltı hazırlamak istiyor ve bu kahvaltınında romantik olmasını istiyorsanız. Şimdi söyleyeceğim tarif tam size göre. ilk önce bir adet tost ekmeğin hafifçe kızartın ve tam ortasını bıçak ile kalp şeklinde kesin. Kestiğiniz ekmeği yumurtayı kıracağınız tavaya koyun ve kalp şeklinde ki kısmına da yumurtayı kırın..
Sevginizin adını herşeye ve heryere yazın.
Sevgilinizin ismini üzerine yazdırabileceğiniz ürünler her zaman kalıcı ve anlamlı olmuşlardır. Ve artık bu ürünler kişiye özel hediyeler olarakta bilinmektedirler. Bu yüzden sizde sevgilinize sürpriz bir doğum günü ya da yıldönümü hediyesi yaptırmak istiyorsanız bu tarz ürünleri tercih edebilirsiniz.
ahsap_makyaj_aynasi
anahtarlik
kara_kalem_resim
isme_ozel_bayan_cuzdanisme_ozel_cüzdansevgiliye_bardak
isme_ozel_sigara_tabakasiask_tapusuisme_ozel_kalem
iki_hartfli_yuzukisme_ozel_bileklikisme_ozel_kolye
kisiye_ozel_tavla_setikisiye_ozel_gomlekkisiye_ozel_set
isme_ozel_cakmakkisiye_ozel_ajandakisiye_ozel_matara
bosluk


Sevgilinize Bir Paylaşım Kutusu Hazırlayın.
Artık sevgilinizle uzun süredir birlikteyseniz ve gerçekten ilerisi için ciddi düşünüyor ve evliliğe sağlam adımlar ile gidiyorsanız, ona hayatınızdaki değerli şeylerden oluşan bir paylaşım kutusu hazırlayabilirsiniz. Peki bu kutuda neler olabilir? Herşey geleceğinizi yansıtacağı için ilerisi için birikimlerinizi yatırabileceğiniz ortak bir banka hesabı kartı,evinizin ya da arabanızın yedekte duran anahtarları,ilerde beraber izleyeceğiniz filmlerin listesi,kısacası ileride beraber yapacağınız herşeyin bir planını yazın ya da alın kutunun içerisine koyun. Bu kutuyu can alıcı bir hediye ye ve sevgilinize evlilik teklifi yapmak içinde kullanabilirsiniz. Bunun için kutunun en dibine tek taş bir pırlantayı yerleştirerek, çok harika bir evlilik teklifi edebilirsiniz.
Ona İlginç ve Romantik Hediye Paketi Hazırlayın.
Sevgilinizi yeteri kadar tanıyor ve nelere ilgi gösterdiğini,neler hoşlandığı ve ne tür hediyeleri sevdiğini iyice kavradıysanız ona sürpriz bir hediye kutusu yapabilirsiniz.Eğer bir kutu hazırlamaya karar verdiyseniz yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarma ve beyin fırtınası yapma zamanı. Sevgiliniz nelerden hoşlanır ve kutusunda nelerin olmasını ister. Eğer romantik ya da ilginç bir kutu yapacaksanız daha önce yazmış olduğum yazılarımı inceleyebilirsiniz.
Sevgililer gününde Sevgilinize 14 Şubat Gününe Özel Tasarlanmış Hediyeler Verin.
Sevgililer gününün yaklaştığı şu günlerde birbirine aşık tüm çiftleri, sevgiliye yapılabilecek sürpriz arama ve hediye alma telaşı sarmaya başladı. Sevgililer günü dendiğinde hemen herkesin aklına sürpriz olarak kırmızı gül ya da özenle yaptırılmış çiçek buketleri gelir. Her nekadar çiçeklerin sürpriz özelliği hiçbir zaman eskimeyecek olsada her sene bu özel günü çiçek alarak geçiştiremezsiniz. Bu sebeple sevgililer gününün rengi kırmızı ve anlamı romantizmi taşıyan sevgilinize sürpriz olacak en özel hediyeleri sizler için seçtik. Genel olarak bayanlara yapılacak sürpriz hediyeler gibi gözükselerde, erkek arkadaşına romantik bir sevgililer günü hediyesi arayan bayanlarda aşağıda önermiş olduğum hediyeleri sevdiklerine alabilirler.
sevgiliye_hediye_sepetideniz_kabugunda_mektupher_dilde_seni_seviyorum_kutusu
sonsuz_asklara_hediyekolyeli_hediye_sepeti100_adet_ask_mesaji
sevgililer_gunu_sepetikonusan_ask_cikolatalariseni_seviyorum_sepeti
bosluk


Ona Çok Farklı Ve Görevlerle Dolu Bir Gün Yaşatın.
Bu anlatacağım olayda bazı ürünlerden yardım alacağız. Bunlar romantik kalp kutu,erotik kalp kutu ve doğruluk mu cesaret mi oyunları. İlişkinizin durumuna göre birtanesini seçmelisiniz. Bu kutular içerisinde 100 adet görev var ve bunlar kutunun yapısına göre erotik ve romantik olarak ikiye ayrılıyor. Eğer çok erotik bir gece geçirmek ve ateşli görevler arıyorsanız erotik kalbi seçmenizde fayda var. Daha soft ve romantik görevler istiyorsanız romantik kalbi tercih edebilirsiniz. Fakat görevlere başlamadan önce size tavsiyem sevgilinizle baş başa kalacağınız ortamı iyice havaya sokun. Ortamın ışığını sadece mumlar ile ışıklandırın. Görevleri yapacağınız odanıza gül yapraklarını dökün.Ortamın havasını değiştirecek hoş kokular sıkın. Deyim yerindeyse, sevdiğiniz için ortamı bayram yerine çevirin. Peki bu kutuları nerden alacağız diye düşünebilirsiniz. 
erotik_kalp
Romantik_kalpdogruluk_mu_cesaret_mi
bosluk
Onun Adını Ve Resmini Zamana İşletin.
Zaman kavramı dendiğinde insanların aklına ilk olarak saatler gelir. Ve her gün onlarca kez saatlere bakılır.Şöyle bir saat düşünün ikinizin ismi ya da beraber çekildiğiniz fotoğraflarınız bir saatin üzerine işlenmiş ve her sevgiliniz saate her baktığında o fotoğrafınızdaki günü hatırlayacak. Gerçekten çok şaşırtıcı sürpriz bir hediye olmaya aday.
sevgililere_ozel_duvar_saatikişiye_ozel_duvar_saatiisim_yazili_duvar_saati
kalpli_fotografli_saatmesajli_ve_tarifli_saatfotoblog_duvar_saati

bosluk
2015 Yılında Sevdiklerinize Alabileceğiniz Sürpriz Niteliği Taşıyan Hediyeler.
2015 yılına girmemize sayılı günler kala hediye arayışı içinde olanlar için yazımı güncelledim. Ve Sürpriz niteliği taşıyan biribinden özel yılbaşı hediyelerini sizler için seçtim. Hem sevgilinize hemde yakın arkadaşlarınıza hem sürpriz yapmak hemde çok hoş hediyeler almak istiyorsanız önerilerimi inceleyiniz.
muzikli_ve_harektli_sapka yilbasi_coraplarisevgiliye_yilbasi_sertifikasi
kisiye_ozel_fotolu_takvim
 
yeni_yil_firat_urunleri
 
sevgililere_ozel_kupa_bardak
yeni_yil_fotolu_magnetler
  
yilin_sevgilisi_belgesihosgeldin_2014_kupa_bardak
bosluk
Evinizin Duvarının Aşkınıza Ayırın.
Sevgiliye notlardan oluşan duvar sürprizi

Boş duvarları olan genişçe ve kocaman bir eviniz var ise;  o boş duvarları sevgilinize mükemmel bir sürpriz yapmak için değerlendirmek istermisiniz? Cevabınız evet ise; birlikte çekildiğiniz en güzel fotoğrafları yazıcınızdan print edin. Daha sonra birbirinden romantik şiirleri ve yazıları tamamen el yazısı olacak şekilde renkli kağıtlara yazın. Ardından tüm bunları yukardaki görselde olduğu gibi kalp şeklinde köşe duvara yapıştırın. Daha sonra sevgilinizin ya da eşinizin eve gelmesini bekleyin. Gördüğünde şoka uğrayacağına emin olabilirsiniz. 
Sevgilinize Doğum günü takvimi ile Sürpriz Yapın.
doğum günü takvimi

Sevgilinizin doğum günü yaklaşıyor ve doğum gününde ona unutulmaz bir sürpriz mi yapmak istiyorsunuz, en romantik masaları hazırladığınız, en sevdiği yemekleri yaptınız, birlikte oturup hoş sohbet edeceğiniz ortamları ayarladınız fakat en önemli şey olan hediyeniz mi eksik? Hiç telaş etmeyin. Sevgilinizin doğum tarihini hediyemen.com’a gönderin yeter. Hediyemen ekibi sevgilinize öyle bir doğum günü yapacak ki küçük dilinizi yutacaksınız. Sevgilinizin dahil bilmediği o gün dünyada neler olduğu, ekmeğin ne kadar olduğunu, doğduğundan beri kaç saniye,dakika,saat,ay, yıl geçtiğini ve burçlar ile ilgili birbirinden ilginç bilgiyi bu takvimde bulabilirsiniz.  Rulo hale getirilip kırmızı karton kutu içerisinde gönderilen bu ürünün fiyatı verdiği bilgiler yanında devede kulak denilebilir.
En Son Olarak Klasik Yollar Her Zaman Değerini Korur.
Yukarda yazmış olduğum onlarca sürpriz hediye fikirleri aklınıza yatmadıysa,Daha önce denenmiş ve her zaman başarıyla sonuçlanmış klasik çözümlerin olduğunu unutmayın. Sevgilinizin evine istediğiniz saatte çiçek gönderebileceğiniz siteler vasıtasıyla hiç beklemediği bir an çiçek gönderebilir, kapısına güller dökebilir, ya da sizin yazdığınız bir şiiri kağıda yazıp ceketinin cebine çaktırmadan koyabilirsiniz. Eğer gerçekten sevgilinize aşıksanız, ona olan aşkınızı sakın saklamayın ve her günü özel gün olarak görün. Onun mutluluğu sizin mutluluğunuz olsun bu yüzden ufakta olsa özel günleri beklemeden sürprizler yapın.