23 Temmuz 2015 Perşembe

Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Doğum günlerinin olmazsa olması hediyelerdir. Hele ki yakın bir arkadaşınızın doğum günüyse hediye almamak hiç olmaz. Arkadaşınıza hediye edebileceğiniz birbirinden ilginç doğum günü hediyesi alternatifleri ile onu bu özel gününde sevindirdiğiniz kadar şaşırtacaksınız da.

Euro Cüzdanlar

Para parayı çeker derler ya hani, işte bu cüzdanlarda para çekiyor! Arkadaşınızı da zengin gösterecek Euro Cüzdanlar, ilginç doğum günü hediyesi seçeneklerinden biri.

 Doğum Gününe Özel Fotoğraflı Poster

Gelin, arkadaşınıza hazırladığınız sürpriz doğum günü partisinin bir de posterini yaptırın. Hem de fotoğraflı ve mesaj baskılı! 

 Fotoğraflı Sosyal Medya Kupası

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan arkadaşlarınıza bu kupa bardak yakışır. Onun profilinden en güzel 4 fotoğrafı seçin ve Fotoğraflı Sosyal Medya Kupası'na bastırın. Onun için gerçekten unutulmayacak bir sürpriz olacak.

 Nostaljik Hediye Kovası

Arkadaşınızı çocukluk yıllarına götürecek olan Nostaljik Hediye Kovası, harika bir doğum günü hediyesi olacak. Arkadaşınızı hem duygulandırmak hem mutlu etmek istiyorsanız bu hediyeyi kaçırmayın.

 Klasik Araba Kitap Tutucular

Nostaljik arabalara ilgisi olan arkadaşınıza bir harika hediye daha... Bu kitap tutucular, nostaljik araba sevdalısı arkadaşınız için süper bir jest olacak. Woswos ya da Chovrolet olmak üzere iki farklı bulunan Klasik Araba Kitap Tutucular'ı siz de çok seveceksiniz.

 Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Çocukluk yıllarımızın en büyük eğlencelerinden biridir atlı karıncalar. Tabi şimdi bu eğlenceyi yaşımız gereği pek yaşayamıyoruz. Ancak Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu size bu özleminizi az da olsa geri getirebilir.

 Gülümse Hayata Hediye Sepeti

Her zaman gülmesini ve pozitif olmasını istediğiniz arkadaşınıza hediye edebileceğiniz Gülümse Hayata Hediye Sepeti içinde yok yok! Gülen yüzlerle dolu bu hediye sepeti, kocaman gülümseme dolu bir doğum günü yaşatacak.

 Nikon Lens Termos

Arkadaşınıza doğum gününde lens hediye etmek istiyor ancak edemiyorsanız siz de ona Nikon Lens Termos hediye edin. Lens görünümlü bu termos bardak, sizi de çok şaşırtacak.

Hiç yorum yok: