22 Temmuz 2015 Çarşamba

Melek Konulu Doğum Günü Hediyeleri

Hazırladığımız bu hediye tavsiyelerinde hitap ettiğimiz kesimin kadınlar ve çocuklar olduğunu peşin peşin söyleyelim ki, sonradan beylerden "bizi neden unuttunuz" gibi sitemler duymayalım :) Aslında biz kadınlara hediye edilebilecek ürünleri listelerken beylere yardımcı olmuş oluyoruz. Çünkü beyler hediye seçiminde oldukça kararsız olabiliyorlar. Her iki tarafın da gönlünü kazanmış olabileceğimiz düşüncesiyle lafı fazla uzatmamayı tercih ediyoruz. 

Değer verdiğiniz kişilere en az onlar kadar iyi bir sürpriz yapmayı tercih edersiniz öyle değil mi? Melek kalpli sevdiklerinize hediye edebileceğiniz hem el yapımı hem de satın alabileceğiniz ürünlerin fazlasıyla işinize yarayacağını düşünüyoruz. İçinizden geçen duygularınızı en güzel şekilde ifade edebileceğiniz bir hediye almayı planlıyorsanız, melek temalı doğum günü hediyesi fikirleri sayesinde aradığınızı bulabileceğinizi düşünüyoruz. 


Melek Temalı Doğum Günü Hediyesi Alternatifleri 

Deniz Kabuklarıyla Melek Yapımı


Deniz kabuklarıyla harika hediye seçenekleri ortaya çıkarmak mümkün. Melekler kadar masum olan sevdiklerinize, deniz kabuklarıyla onları temsil edecek bir hediye yapabilir ve hafızalarına yeteneklerinizle kazınabilirsiniz. 



Melek Temalı Yastık Modelleri 



Sıradan bir yastığa anlam katmak tamamen sizin ellerinizde! Dikiş yeteneği olanlar  melek figürlü yastıklar dikebilir ya da melek baskılarından faydalanabilirler. "Ben söküp dikmeyi beceremem" diyenler için de kişiye özel baskılı yastıklar mevcut. 


Melek Kanadı Kolye Seçenekleri 


Melek kanadı figürünün modası hiçbir zaman geçmez. Hele ki melek gibi bir kadına doğum günü hediyesi olarak melek kanatlı kolye almayı düşünüyorsanız, o moda ömürlük olur. Bir kadına verilebilecek en güzel hediyelerden biri takı ve aksesuarlardır. 


Melekli Telefon Kılıfları


Hediye tercihlerinizi artık farklı ürünlerden yana kullanmayı planlıyorsanız, melekli telefon kılıflarını da görmenizde fayda var. Hediye edeceğiniz kişinin zevkini göz önünde bulundurarak kılıfın taşlı ya da sade olmasına karar verebilirsiniz. 



Melek Baskılı Duvar Saatleri 


Bir tek kanatlarının eksik olduğunu düşündüğünüz sevdiklerinize, en az onlar kadar iyi bir doğum günü hediyesi vermeyi planlıyorsanız, saate her baktıklarında onlara ne kadar iyi bir insan olduklarını hatırlatacak bir duvar saatine ne dersiniz?

Melek Kitap Ayraçları 


Kitap kurtlarını da unutmamak lazım tabii ki. Kitap okumayı seven ve melekler kadar masum olan dostlarınıza kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz bu kitap ayraçlarından hediye etmeye ne dersiniz? 


Melek Kanadı Yüzük Alternatifleri 

Melek kolyelerden bahsederiz de melek kanatlı yüzükleri unutur muyuz hiç! Tabii ki unutmadık :) Şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken bu yüzük modellerinin eklem yüzüğü olarak kullanılanları olduğu gibi normal olanları da bulunmaktadır.

Melek Biblolar


Şirin bir doğum günü hediyesine hiçbir kadın hayır diyemez. Çiçek ya da yiyecek gibi tükenebilecek hediyeleri tercih ermeyenler biblo fikrini iyi düşünsünler deriz :)

Hiç yorum yok: