25 Temmuz 2015 Cumartesi

PHILIPS HP8363-00 15 sn Isınma Süreli Saç Düzleştiricisi



Maksimum parlaklık ve maksimum koruma
Philips ActiveCare Jojoba düzleştirici, yüksek performanslı ısıtıcısı sayesinde aşırı ısınmaya karşı saçı korur ve doğal Jojoba yağı katkılı seramik plakalarla saça maksimum parlaklık kazandırır.
·ActiveCare
Ürün Özellikleri
·Jojoba yağı katkılı seramik plakalarla maksimum parlaklık
Seramik plakalar maksimum parlaklık için doğal ve ısıya dayanıklı Jojoba yağı katkılıdır. Plakalar saçınızda rahatça kayarak mükemmel parlaklıkta saçlara sahip olmanızı sağlar.
·Elektriklenmeyen, parlak saçlar için iyonik bakım
İyonik bakım ile saçınızı hemen güçlendirin. Yüklü negatif iyonlar statik elektriği ortadan kaldırır, saça bakım yapar ve saçları açarak parlaklığını ve canlılığını arttırır. Sonuç son derece parlak, pürüzsüz ve elektriklenmeyen saçlardır.
·Sabit sıcaklıkla bakım ve etkin düzleştirme
Bu düzleştirici daha uzun süre boyunca sabit sıcaklık sağlar. Düzleştiricinin yüksek performanslı ısıtıcısı sayesinde tam olarak istediğiniz tarza sahip olurken saçınızı daha uygun bir sıcaklıkta düzleştirmenizi sağlar!
·Eşit Isı Dağıtımı özelliğiyle sıcak noktalar olmadan sağlıklı saçlar
Gelişmiş Philips EHD+ Eşit ısı dağılımı teknolojisi ile şekillendirici ısıyı her zaman, yüksek sıcaklıklarda dahi eşit olarak dağıtır ve sıcak noktaların zarar görmesini engeller. Bu, daha fazla koruma anlamına gelir ve saçlarınızı sağlıklı ve parlak tutar.
·Hassas sonik titreşimlerle daha az zamanda harika sonuçlar
Yumuşak titreşimler, saçınızın her telinin bakım görmesini sağlamak için saçları plakalar üzerinde eşit şekilde dağıtır
·Tutma yerini kapatan kapatma kilidi ile kolay ve güvenli saklama
Düzleştiricide kapatma kilit sistemi bulunmaktadır. Düzleştiricinin tabanlarını kilitleyen bu sistem daha hızlı ve daha kolay saklama sağlar, kazaların önlenmesine yardımcı olur.
·15 saniye içinde anında ısınma
·Tuş kilidi fonksiyonu sayesinde ayarlar yanlışlıkla değişmez
Kontrol her zaman sizde. Tuş kilidi fonksiyonu sayesinde artık şekillendiriciyi yanlışlıkla açıp kapatmayacak veya sıcaklığı değiştirmeyeceksiniz.
·30 dakika sonra otomatik kapanma
Otomatik kapanma özelliği güvenliğiniz için tasarlanmıştır. Düzleştirici açık bırakıldığında, 30 dakika sonra otomatik olarak kapanır.
·Ürünle birlikte: Isıya dayanıklı saklama kılıfı
Düzleştiricinizi kullandıktan sonra ısıya dayanıklı saklama kılıfında saklamanızı sağlayan pratik bir aksesuar.



Hiç yorum yok: