22 Temmuz 2015 Çarşamba

Erkek Sevgiliye Hediye Alma Rehberi

Yanında kendinizi güvende hissettiğiniz, size mutluluğu ve de en önemlisi sevgi gibi kutsal bir duyguyu yaşattığı için erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir sürpriz yapmak istemez misiniz? Eküriniz, can yoldaşınız, birlikte gülüp ağladığınız sevgilinize yaraşır bir hediye arıyorsanız sizin için seçtiğimiz bu hediye alternatiflerinden epey memnun kalacaksınız demektir. Çoğu erkeğe hitap eden bu hediye fikirleri sayesinde siz de erkek arkadaşınıza en özel sürprizi yapabileceksiniz. 

Sizin için seçtiğimiz bu hediye fikirlerinin arasında kişiye özel ürünler olduğu gibi kişiye özel olmayıp ilginç olan hediye fikirleri de yer almaktadır. Herkesin kendi zevkine uygun hediyeler bulacağını düşündüğümüz bu hediye listesi erkek arkadaşınızı etkileyecek nitelikte. Bakalım siz en çok hangi hediye fikrini daha çok beğeneceksiniz? 


Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır? 

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Sigaralık


Karizmatik sevgilinizin havasına hava katacak bir hediye arayışı içerisindeyseniz, üzerine isim-soy isim ve ismin baş harfini lazer yöntemiyle işletebileceğiniz bu sigaralık tam sizlik! Sigaralığın siyah ve kahverengi olmak üzere iki renk seçeneği bulunmaktadır. 



Kişiye Özel Renkli Metal Çakı


Yanında çok amaçlı çakı bulundurmayı ihmal etmeyen erkek arkadaşınızın çakısını daha özel hale getirmeye ne dersiniz? Üzerine isim yazdırılabilen bu çakılar sayesinde sevgilinizin kendisini daha özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Çakının kırmızı ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Çakı üzerine sevgilinizin ismi lazer işleme yöntemiyle yazılmaktadır.


Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi
Birine kendi isminizin baş harfini, diğerineyse sevgilinizin isminin baş harfini yazdırabileceğiniz gümüş kaplama kol düğmesi sevgilinizin şimdiye kadar aldığı en anlamlı hediyelerden biri olmaya geliyor. Düğmeler, şık kutusuyla birlikte gönderilmektedir. 


Muştalı Kupa Bardak

Alacağınız hediyenin sevgilinizi şaşırtmasını istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz ilginç ürünleri görmeden geçmeyin. Kulpları muşta şeklinde tasarlanmış bu kupa bardak, bir erkeğin hayır diyemeyeceği hediyelerden... 


Kameralı Kol Saati


Alacağınız hediyeye esrarengizlik katmak istiyorsanız, sadece metal saat gibi duran fakat bunun haricinde 8 GB'ye kadar video kaydedebilen kameralı bu kol saati tam sizlik. Swatch vitrinlerinden gözlerini ayıramayan erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en kullanışlı ve ilginç hediye karşınızda! 


 Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati


Araba tutkusu olan sevgilinizi en az hız yaparken heyecanlandığı kadar alacağınız hediyeyle de heyecanlandırmak istemez misiniz? Tekerlek tasarımı HDF duvar saatine sublimasyon baskı tekniği ile basılmaktadır


Kişiye Özel Erkek Hediyesi Sertifikası


Erkek arkadaşınızı hobileriyle mahcup ederek size daha fazla vakit ayırmasını sağlayabilirsiniz. Maç ya da oyun sevdası yüzünden sizi ihmal eden sevgilinize böylesine ilginç bir sertifika hediye ettiğinize hiç pişman olmayacaksınız.



Komik Çift 2li Kare Yastık Seti

Komik ve eğlenceli çiftler için tasarlanmış komik çift 2'li kare yastık, sevgilinize her daim aşkınızı hatırlatacak bir hediye seçeneği olacak. Ürün kişiye özel olup, üzerindeki yazıları dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok: