7 Nisan 2015 Salı

Sevgiliye El Emeği Hediyeler

Eğer bir kişiyi seviyor ve ona aşıksanız, birlikte beraber geçirdiğiniz günlerdeki verdiğiniz emeği bir gözden geçirin. Aşk her zaman ilgi ister ve emek bekler. İşte sizde sevdiğinize el emeğinizi vererek bir hediye hazırlamak istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Fakat el emeği hediye hazırlamak okadar da kolay değildir. Öncelikle biraz emek vereceğinizi ve çokça vaktinizi bu hediye için harcayacağınızı peşin peşin söyleyelim.Çünkü sevgilinize el emeğinizi vererek hazırlayacağınız hediyenin size olan avantajı kesinlikte az bütçeyle çok hoş hediyeler yapmak değildir. Eğer az para harcayacağım ve evdeki kullanmadığım eşyalardan güzel hediyeler ortaya çıkaracağım düşüncesindeyseniz yazımızı okumayı şimdiden kesebilirsiniz. Çünkü yapacağınız hediye her ne kadar el emeği hediye olarak gözükse de aslında size çokta ucuza gelmeyecektir. En azından vaktinizin birçoğunu sizden alacaktır. Ama sadece sevgilinizi düşünerek ve alın deri dedikleri emeğinizi harcayarak hazırlayacağınız hediyenin yerini en pahalı hediyeler dahi tutamaz. Bu yüzden el yapımı hediyelerin yeri başkadır ve sevgiliyi en etkileyen değerli hediyelerdendir.

Fakat ufakta olsa el emeği hediyelerin riskleri yok değildir. Pahalı objelerden hoşlanan ,belki sizden tek taş yüzük pahalılığında ve türünde hediye bekleyen sevgilinize aşağıda örneklerini verdiğimiz hediyeler sürpriz olmayabilir. Hatta burun dahi kıvırabilir.Ama telaş etmeyin çoğu bayan ona sürpriz anlar yaşatacak ve romantikliğin zirve yaptığı el emeği hediyeleri almaktan hoşlanırlar. Ama yine de siz siz olun sevdiğiniz bayanın sizden ne tür hediyeler bekleyeceğinden emin olun.



Fotoğraflardan El Emeği Duvar Saati

Evli  bir çiftseniz ve eşinize kullanışlı bir el yapımı hediye yapmayı planlıyorsanız, boş bir duvar bu hediyeyi yapmanız için en ideal yer. Eşinizle bu zamana kadar beraber çekilmiş olduğunuz fotoğrafları kullanarak duvarınızda çok orjinal bir duvar saati yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken berber çekildiğiniz fotoğrafların arasından en güzel 12 tanesini fotoğrafçılarda bastırtmak ve çerçeveletmek.Daha sonra kullanmadığınız bir duvar saatinin iç mekanizmasını söküp duvara monte etmelisiniz. Her bir fotoğrafı akrebin her saati temsil edeceği hizaya yerleştirerek el yapımı duvar saatini yapabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte olduğunuz günden beri en eskiden en yeniye şekilde kronolojik olarak dizerek yapabilirseniz, sevgilinize ya da eşinize yıldönümünde yapabileceğiniz en güzel el emeği hediyelerin başında gelir.


Hayatınızın Işığını Hediye Edin.

Bir erkeğin bir bayanı mest edebileceği bir diğer hediyede sırada adı:hayat ışığım. Hayatım kelimesi sevgililer arasında en çok kullanılan hitap şekillerinin başında gelir. Bu el emeği hediye de işte tam bu tabire uyan ve sevgilinize hediye olarak yapabileceğeniz en romantik objelerden. Tüm elektrikçilerden temin edebileceğiniz bir ampülün duy kısmını dikkatlice söküp içindeki tellerini çıkarıyorsunuz. Ardından kırmızı renkte bakır telleri kullanarak aynı örnek resimdeki gibi kalp şeklini veriyorsunuz. Ve ampülün içine yerleştirip dikkatlice söktüğünüz duy kısmını geri takıyorsunuz.Son olarak ampülün oturabileceği bir ahşap  kübe yerleştirip üzerine de hayat ışığım yazarak sevgilinize hediye ediyorsunuz. Sevgilinize yatağının baş ucunda kullanabileceği çok orjinal bir biblomsu obje yapmak istiyorsanız bu el emeği hediye tam size göre.


Sevgilinize üzerinde aşk dolu mesajlar yazılı olan kurabiyeler yaptırın.
Son zamanlardaki en popüler hediyelerin başında şeker hamuruyla süslenmiş lezzetli mi lezzeli butik kurabiyeler bulunuyor. Eğer sizde sevgilinize el emeği verilmiş şeker hamuruyla süslenmiş tereyağlı kurabiyeler alarak , ona farklı bir dilde seni seviyorum ve özel mesajlar iletebilirsiniz. Üzerilerine istediğiniz ismi,tarihi,mekanı,sevgilinize olan hitap şekillerini, dilediğiniz herşeyi yazdırabilirsiniz. Uzun yıllardır kurabiyecim.net tarafından yapılan bu değişik sevgili hediyelerini aşağıdaki linkten inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Sevdiğinize onu neden sevdiğinizin 52 yolunu gösterin.

52 adet iskambil kağıdını kullanarak çok romantik bir el yapımı hediye yapabilirsiniz. Bu sürpriz hediyeyi her iskambil kağıdının ön yüzüne beyaz bir kağıt yapıştırıp içerisine de sevgilinizi neden sevdiğinizi açıklayan 52 adet söz yazarak hazırlayabilirsiniz. Tüm aşk dolu cümlelerinizin yazımını bitirdikten sonra delgeç vasıtası ile tüm iskambil kağıtlarını delerek ,dosyalıklarda kullanılan metal klipsleri kullanarak tüm kağıtları bir defter haline getiriyorsunuz.Her not ile sevgilinizi gülümsetebileceğiniz çok romantik bir el yapımı sürpriz.


El Yapımı Cep Telefonu Kılıfı

Akıllı cep telefonları, fiyatları ve dokunmatik ekrana sahip olmalarından dolayı çok titizce kullanılan en değerli eşyalarımızın başında gelir.Tabiki cep telefonumuzun ekranın çantamızın içinde ya da kot pantolonlarımızın cebinde çizilmesini istemeyiz. Bu sebeple akıllı telefona sahip erkek ya da kız arkadaşınıza çok kullanışlı ve el emeğinizi verebileceğiniz keçeden yapılmış cep telefonu kılıfları yapabilirsiniz. Eğer keçeler ile biraz içli dışlıysanız üzerine ister örnek resimdeki gibi "ı love you" modelini yapabilir,istersenizde hayal gücünüzü kullanarak daha kişiye özel halde bir cep telefonu kılıfı hazırlayabilirsiniz.


Duvarınıza Fotoğraflarınızı kullanarak Kalp Şeklinde Duvar Resmi Yapın

Bu hediye genel olarak evli çiftlerin evlerindeki duvarlarını süsleyebilecekleri cinste. Eğer eşinize yıl dönümü için alın terinizi kullanarak ve onu şaşırtacak çok güzel bir hediye yapmayı planlıyorsanız, beraber çekilmiş olduğunuz fotoğrafları kullanarak çok hoş bir duvar portresi yapabilirsiniz.Fakat bu  hediyeyi yapabilmeniz için 100'e yakın sayıda fotoğraf baskısı almanız gerekmekte.Ne kadar büyük bir kalp yaparsanız hediyenizin etkisi ve güzelliği doğru orantılı olarak artacaktır.


El Emeği Romantik Mumluk

Kim inanır ki konserveleri kullanarak romantik bir hediye yapabileceğinizi. Surprizinvar.com  farkıyla sevgilinize çok kıymetli bir ev eşyası yapabilirsiniz. Evde çöpe atılacak 4 adet konserve kutusunun dışını beyaz bir boya ile boyayın. Ardından A.Ş.K ve Kalp harflerini oluşturacak şekilde (örnek resimde görüldüğü gibi) Sivri bir delici aletle delin. Son olarak yuvarlak yassı mumları konserve kutunuzun içerisine yerleştirin. İşte size eşinizle birlikte geceleri romantik mum ışığı altında keyifli dakikalar geçirebileceğiniz çok orjinal el yapımı ev hediyesi.


Yaratıcı Bir Sürpriz El Yapımı Evlilik Teklifi

Evlenmeye hazır hissediyor fakat sevgilinize evlilik teklifinizi nasıl yapacağınıza hala karar veremediyseniz işte size çok yaratıcı el yapımı evlilik teklifi yapımı.Kinder sürpriz yumurtaları bilmeyen yoktur herhade, çocukluğumuzda en çok oyuncağını merak ettiğimiz çikolatasını dahi yemeden oyuncağını yapmaya başladığımız o çikolatalı yumurta.Bu el emeği evlilik teklifini yapabilmeniz için bir adet kinder sürpriz yumurtaya ve evlilik tekliflerinin olmazsa olmaz simegesi bir tek taş yüzüğe ihtiyacınız var. Örnek resimde görülen robot şeklindeki oyuncağın size çıkma olasığı milyonda bir olacağı kesin. Bu yüzden oyuncak robotu yapmak sizin el becerinize kalmış. Belki bir marangozda ahşaptan birbirine geçmeli minyatür bir robot yaptırabilirsiniz. Robotu yaptırma işleminiz rast giderse, tüm o parçalarla birlikte tek taş yüzüğünüzü, kinder sürpriz'in o sarı yumurtasına koyup çikolatalarınıda tekrar birleştirip sanki yeni alınmış haline getiriyorsunuz. Yumurtayı nasıl hediye edeceğiniz size kalmış bir durum. Sevgiliniz çikolataya bayılıyorsa , evlilik teklifinizi etmek çok kolay olacaktır. Eğer yapabilirseniz,gerçekten çok romantik ve çok ilginç bir el emeği evlilik teklifi olabilir.


Sevdiklerinize El Emeği Kitap Ayracı Yapın.

Kitap kurdu sevdiklerinize yapabileceğiniz en güzel el emeği hediye üzerini kendi ellerinizle süslediğiniz kitap ayraçları olacaktır. Eğer sevgiliniz için bir kitap ayracı yapacaksanız, sert bir karton mukavvayı kitap ayracı boyutlarında keserek, üzerine aynı örnek resimde olduğu gibi ufak kalpçiklerle ve aşk dolu sözcükleri yazarak hazırlayabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınız için bir kitap ayracı yapmayı düşünürseniz, arkadaşınızın ismini ve arkadaşlığınızı simgeleyen objlerin ufak resimlerini dikdörtgen mukavvanıza işleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: