27 Eylül 2015 Pazar

Sevgililere Özel Romantik Kupa Bardaklar

Sevgilinize hediye edebileceğiniz kişiye özel ve romantik kupa bardaklar ile ona unutulmaz bir mutluluk yaşatmak ister misiniz? Birbirinden romantik kupa bardaklar, gönül verdiğiniz kişiye en güzel romantik sürprizlerden biri olacak.


100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

Gönül verdiğiniz biricik sevgilinize olan sevginizi tam 100 dilde göstermek ister misiniz? Üzerinde 100 dilde seni seviyorum yazan 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak ile bunu gerçekleştirin! Kupa üzerine sevgilinizin de ismini yazdırabilirsiniz.


 Tavşanlı Romantik Kupa Bardak

Sevimli ve romantik tavşanların yanında sevgilinizle en güzel fotoğrafınızın ve mesajınızın yer alacağı Tavşanlı Romantik Kupa Bardak da sevgilinize olan sevginizi göstereceğiniz en özel hediyelerden.


 Kişiye Özel Ekmek Reçel Kupa Bardak Seti

Ekmek ve reçel gibi uyumlu çiftlere özel  Kişiye Özel Ekmek Reçel Kupa Bardak Seti, 2 adet kupa bardaktan oluşmakta. Kupa üzerindeki yazıları da siz belirleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak

Film gibi aşk yaşayanlara film gibi bir hediye! Film şeridinin altına sevgilinizle olan en güzel fotoğrafları bastırabilir, yıllarca unutulmayacak bir hediyeye imza atabilirsiniz.

 Beraber Geçen Günlerimiz Ürünleri

Sevgilinizle geçen her anınızı bu kupa bardağa bastırın! Sevgilinizin ve sizin fotoğrafınızın yer alacağı kupa bardak üzerine ne kadar süredir sevgilini olduğunuzu da yazdırabilirsiniz.

 Kalp Avı Kupa Seti

Bu zamana kadar gördüğünüz tüm avcıları unutun ve en romantik kalp avcısına hazır olun! 2 adet kupadan oluşan bu set, sevimli çiftlere en uygun kupa bardaklardan olacak.

 Aklım Fikrim Sende Kupa Bardak

Aklı fikri hep sevgilisinde olanlara harika bir kupa bardak seti! Sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracak bu seti kaçırmayın.

 Kalbimin Tek Sahibi Kupa Bardak

Bu bardak kalbinizin sahibine özel! Hem sizin hem de sevgilinizin fotoğraflarının basılı olacağı kupa bardağa mesajınızı ve isimlerinizi de yazdırabilirsiniz.

Hiç yorum yok: