23 Eylül 2015 Çarşamba

Kişiye Özel 10 Babalar Günü Hediyesi

Her sene babasına gömlek ya da parfüm alan tayfa burada mı? :) Yüzünüzde anlam veremediğiniz bir tebessüm oluştuysa siz de bu tayfaya dahilsiniz demektir. Artık o grupta yer almak istemiyor, onun yerine ilginç hediyeler tercih etmek istiyorsanız, size kişiye özel olarak tasarlanmış ürünleri tavsiye ediyoruz. Babanıza kendisini çok daha özel hissettirecek bu ürünler sayesinde siz de 2015 babalar gününde ne hediye alacağınız konusunda uzun uzadıya düşünmemiş olursunuz. Üzerine babanızın ismini yazdırabildiğiniz bu ürünler sayesinde babanıza sahip olabileceği en anlamlı hediyelerden birini de siz verin... Şimdiden tüm babaların babalar gününü kutluyoruz.

İsme Özel En Güzel Babalar Günü Hediyeleri 

Fedakar Baba Ürünleri

Fedakarlık timsali olan babanıza teşekkür etmenin en eğlenceli yolu bu ürünlerden geçiyor. Metinlerini değiştirebildiğiniz bu tasarımı kupa bardak, duvar saati, masa saati, puzzle, mousepad ve magnet gibi pek çok ürüne bastırabiliyorsunuz. 



Babalar Gününe Özel Akrilik Ödül Model 5

Alacağınız hediyenin babanıza daima sizi hatırlatmasını istiyorsanız babalar gününe özel akrilik ödül tam da böyle bir hediye seçeneği... Üzerindeki metinleri değiştirebildiğiniz bu akrilik ödül, babanızın masasına çok yakışacak. 


Babalara Özel Dekoratif Taş Baskı

Duygularınızı ifade edebileceğiniz anlamlı bir babalar günü hediyesi arıyorsanız, fotoğraf bastırabileceğiniz ve babanız için en güzel sözcükleri yazdırabileceğiniz dekoratif taş baskıyı tercih edebilirsiniz. 


Babalar Gününe Özel Fotoblog
Mutlu anları ölümsüzleştirmenin en güzel yöntemi fotoğraf çekmektir. Babanızla birlikte çekildiğiniz en güzel fotoğraflarınızı fotoblog haline getirme fikrine ne dersiniz? Tabii bu fotobloğa babalar gününe özel güzel bir not yazdırmanız da mümkün. 


Klasikleşmiş Baba Sözleri Ürünler



Babanızın klasiklerinin, babalar günü hediyesi beğenirken işinize yarayacağı nereden aklınıza gelirdi ki! Babanızın cümlelerini yazdırabileceğiniz bu tasarımı da fotoğraftaki ürünlere bastırabiliyorsunuz. 



Babalara Özel Akrilik Bardak Altlıkları
En güzel iltifatları yazdırabileceğiniz akrilik bardak altlıkları babanızın alabileceği en anlamlı hediyelerden. Evde, iş yerinde kısacası her yerde babanız sizi hatırlayacak. 


Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

Her anlamda babalık vazifesini en güzel şekilde yerine getiren babanız, dünyanın en iyi babası sertifikasını sonuna kadar hak etmiş oluyor :) Sertifikaya babanızın ismini yazdırarak, babanızı onurlandırmaya ne dersiniz? 


Babalar Gününe Özel Akrilik Plaket

Babanıza, şimdiye kadar eşi benzerine rastlamadığı bir babalar günü hediyesi vermek istiyorsanız, akrilikten yapılmış bu plaket isteklerinizi yerine getirecek nitelikte! Akrilik plaket üzerindeki yazıları istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. 


Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak
Kişiye özel olarak hazırlanan metal çakmakların bir yüzüne babanızın fotoğrafını, diğer yüzüne de babalar gününe dair mesajınızı yazdırarak babanızı mutlu etmeniz mümkün. 



Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler




En güzel anlarda çekildiğiniz fotoğrafları, film şeridi tasarımı sayesinde babanıza hatırlatmaya ne dersiniz? Bu tasarımı beyaz kupa bardak, sihirli kupa bardak ve telefon kılıfına bastırabiliyorsunuz. 

Hiç yorum yok: