8 Eylül 2015 Salı

El Yapımı Doğum Günü Tebrik Kartları

Hayatınızın oldukça önemli bir yerinde bulunan sevdiklerinizi, kendi ellerinizle yapacağınız sürprizlerle şaşırtmak istemez misiniz? Ama bakın dikkatinizi çekelim, öyle hediye satın almaktan falan bahsetmiyoruz. Hem zaten hazır hediye almaktan kolay ne var ki? Asıl marifet, kendi ellerinizle hazırlayacağınız, içerisine yeteneğinizin de harmanlanacağı sürprizleri yapmak... Söze "el yapımı" ile başladığımız için kendisini geri çekenler de olacaktır muhakkak. Ama aralarında, yapılışı oldukça basit tebrik kartlarının da bulunduğu bu çalışmaları incelediğinizde ne demek istediğimizi anlayacaksınız.


Hele ki çocuklar doğum günü sürprizlerine bayılırlar. El yeteneğinin gelişmesini istediğiniz çocuğunuzla birlikte, sevdikleriniz için eğlenceli doğum günü kartları hazırlayabilir ve hafızalara kazınacak sürprizler yapabilirsiniz. 

 İki boyutlu balonlu sürpriz kartı


İçeriğinde sürpriz barındıran bu şirin kartın dış kısmını dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Balon yerine çiçek ya da kalp figürü de kullanabilir, kendinize özgü yeni tasarımlar oluşturabilirsiniz. 


 Müzikseverlere doğum günü kartı


Müzikle yakından ilgili olan sevdiklerinize küçük ama unutulmaz bir sürpriz yapmak istiyorsanız, piyano tuşlarını dondurma çubuklarıyla belirgin hale getirebileceğiniz bu kart oldukça şirin bir sürpriz olmaya aday! 


 Hediye paketi doğum günü kartı


Kurdele ile renklendirebileceğiniz bu şirin tebrik kartı her yaş grubunun yapabileceği pratiklikte... 

Çocuklara özel doğum günü kartı


Çocukları, çizeceğiniz minik bir çöp adamla bile mutlu edebileceğinizi görmek ister misiniz? Bu sefer çizim yeteneğinin hiç iyi olmadığını düşünenlere de iş var :) 



Cupcake temalı mesaj kartı


Aranızda cupcake sevmeyen var mı? Cupcake'lerin o leziz görüntüsü artık doğum günü tebrik kartlarını da renklendirmeye geliyor.

 Kızlara özel kutlama kartı


Kız çocuklarına doğum gününde yapılabilecek en güzel sürprizlerden birisi de hiç kuşkusuz elbise şeklindeki tebrik kartları olacaktır. 



Mesajlı mini tüpler


Yapışkanlı etiketlerini dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz mesajlı tüpleri kum ya da renkli şekerlemelerle doldurarak unutulmaz bir hediye haline getirme fikrine ne dersiniz? 



 Doğum günü oyunu 





Eğlenceli bir oyuna asla hayır diyemeyenlerdenseniz bu önerimiz sizin için gelsin... İçeriğini, doğum günü olan arkadaşınıza soracağınız eğlenceli sorularla doldurabileceğiniz bu çalışma, unutulmaz dakikalara imza atmanıza vesile olacak. 


 Simli doğum günü kutlama kartı


Dilediğiniz yazı fontunu kullanarak yazacağınız mesajınızı renkli ve uhulu simlerle süslemeye hazır olun! Böylelikle adeta dekoratif ürün gibi duran bir mesaj kartı ortaya çıkarmanın gururunu yaşayacaksınız. 


Aşıklara özel kutlama kartı



Sevgilinizin parmak izini ve sizin parmak izinizi üzerinde barındıracak bir tebrik kartı nasıl fikir? Parmak izlerinizin kalp şeklini oluşturacağı bu tebrik kartı sevgilinizin unutamayacağı cinsten.



Şirin mesaj kartları 


Hazırlayacağınız mini tebrik kartlarıyla siz de hafızalara kazınan bir dost, sevgili ya da kardeş olabilirsiniz. 


 Puzzle kutlama mesajı


Üzerine istediğiniz doğum günü mesajını yazdıktan sonra puzzle parçaları şeklinde kesebileceğiniz mukavva da sevdiklerinize unutulmaz bir doğum günü yaşatmanız için destekçiniz olacaktır. 


15. Tasarım mesaj kartı 


Çizim konusunda başarılı olanların yeteneklerini konuşturabileceği tasarım doğum günü mesaj kartı görülmeye değer... 

Hiç yorum yok: