19 Mart 2015 Perşembe

sevgiliyi mutlu etme nin en kolay yolu ?

Onu Sevdiğini Hatırlatmanın Yolları


Erkek arkadaşına onu sevdiğini hatırlatacak pek çok geçerli yol vardır. Fakat bu yazıda sizinle paylaşacağım yöntemler için para harcamanıza ya da uzun uzadıya düşünüp zaman harcamanıza gerek yok! Bu yöntemler aşkınızı canlı tutacak ve romantik bir ilişkiniz olması konusunda size yardımcı olacak. Ona her zaman onu düşündüğünü ve onu önemsediğini hatırlatacak. Eğer senin kendi yolların yoksa ya da yeni yöntemler arıyorsan bu yazı tam da san göre! Sevgilini sevdiğini söylemenin yedi yolu:

1- Hediyeler Sadece Özel Günlerde Verilmez

Küçük ve hoş bir hediye vermek sevgiline onu ne kadar sevdiğini gösterecektir. Hediyeler sadece özel günlerde, doğum günlerinde ya da yıl dönümlerinde verilmez. Biraz zamanını ayır ve sevgilin için küçük bir hediye hazırla, almak zorunda da değilsin. Bu hediye çok pahalı ya da özel olarak saatlerce uğraşılıp hazırlanmış bir hediye olmak zorunda değil! Bu hediyeyi sadece onu sevdiğin için veriyorsun ve bunun haricinde özel hiçbir durum yok! Bundan daha güzel bir şey olamaz! Güzel bir gömlek ya da bir kitap bile hediye konusunda sana yeterlidir.
hediye vermek

2- Mesajlar

En son ne zaman sevgiline onu sevdiğine dair bir mesaj attın? Genelde sevgililerime bu şekilde onları sevdiğimizi söyleyen mesajlar atmıyoruz ama emin olun ki bu yöntemle onu ne kadar sevdiğinizi ve çalışma saatlerinizde bile onu düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Uzun ya da şiirsel bir mesaj olmak zorunda değil! Sadece “Seni Seviyorum!” yazmanız yeterlidir, en fazla bir dakikanızı alır, fakat etkisi günlerce sürebilir. Böyle mesajlar almak senin de hoşuna gitmiyor mu? İtiraf edelim ki herkes böyle hoş ve nazik mesajlardan hoşlanır.
gec gelen mesaj

3- Dışarıdayken Cesur Davranışlar

Pek çok erkek insanların arasındayken bile kız arkadaşını dudağından öpmekten hoşlanır. Bu seninle olmaktan gurur duyuyorum mesajıdır ve erkeklerin çok hoşuna gider. O halde neden ilk adımı sen atmıyorsun? Her zaman erkeklerden bu şekilde cesur adımların gelmesini bekleme! Parkta yürürken onun elini sıkıca tut ve ona küçük ve masum bir öpücük ver! Bu davranış onu gururlandıracak ve senin onu ne kadar çok sevdiğini gösterecektir.

4- Onun Arkadaşlarıyla İyi Geçin

En son ne zaman onun arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirdiniz? Bunu biz kızlar neredeyse hiç yapmayız! Fakat erkekler kendi sosyal çevreleri ve kız arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmeyi çok önemsiyorlar. Bu erkek arkadaşını tüm özellikleriyle kabul ettiğini gösteriyor. Bir akşam, erkek arkadaşına arkadaşlarını eve yemeğe davet et ve hem arkadaşları hem de onların kız arkadaşlarıyla güzel bir akşam geçirin. Emin ol ki erkek arkadaşının mutluluğu sana katlanarak geri dönecektir. Erkek arkadaşına saygı duy ve onun da kendi sosyal çevresi olduğunu ve olabileceğini unutma! O bunu çok önemsiyor.

5- Ona Güven

Hiçbir ilişki belli bir güvenin altında yürüyemez. Erkek arkadaşına güvenmeli onun doğru kararlar aldığına inanmalısın. Erkekler kendilerine güvenen kadınlardan hoşlanır ve emin ol ki erkek arkadaşın da senin ona güvenmeni ve aldığı kararlarda ona destek olmanı istiyor. Bunu sana söylemese de kendi aklından bulmalısın. Nedensiz bir kıskançlık ilişkinize zarar verebilir ve seni ona karşı güvensiz hissettirir. Eğer ona güvenmemek için geçerli bir nedenin yoksa ona her zaman güven ve ona güvendiğini de erkek arkadaşınla paylaş. Güvenmek sevgdiğini göstermenin en güzel yollarından biridir.

6- Ona Özel Alanlar Yarat

Erkek arkadaşına onun yalnız kalacağı ve sadece istediklerini yapacağı zamanlar tanıman, onu günlerce görmeyeceğin ve onun aklına gelen her türlü şeyi yapacağı anlamına gelmez. Böyle bir kaygın olmasın. Haftada bir ona istediklerini ve kendisine has olan şeyleri yapması için ona zaman ver. Büyük olasılıkla erkek arkadaşlarıyla halı saha maçına gidecektir. Fakat bu küçük izin bile ilişkiniz için oldukça önemlidir, en önemlisi ona güvendiğini ve onu önemsediğini gösterir. Bu onu sevdiğini söylemenin en rahat yollarından biridir. Her zaman birlikte zaman geçiremezsiniz, arada bir onun kafasını dinlemesi için fırsatlar tanı. Unutma ki ona tanıdığın zaman kadar sen de yalnız kalacak ve her zaman yapmak istediklerini yapabileceksin.

7- Küçük Notlar

Küçük bir not yazmak ne kadar zamanını alır? On ya da on beş saniyede yazabilirsin! Fakat bu küçücük sürede yazdığın minik bir not onun ve senin tüm gün hatırlayacağınız hoş bir anıya neden olur. Sabah ondan önce kalk ve giyinirken görebileceği bir yere “Seni Seviyorum!” notu bırak ya da işte kullanacağı bir dosyanın içine onu ne kadar sevdiğini anlatacak bir not koy! Eve geldiğinde çok mutlu olacak ve seni mutlu etmek için de elinden geleni yapacaktır.
kucuk notlar
Senin sevgiline seni seviyorum deme yolların nelerdir? Bazen farklı olmak isteriz ve kendimize küçük oyunlar çıkarırız. Benim sevgilime onu kadar sevdiğimi hatırlatmakta kullandığım yöntemler bunlar. Sen de lütfen kendi yöntemlerini burada paylaş! Böylece kullanacağımız yollar hızla birikmiş ve çeşitlenmiş olur!

Hiç yorum yok: