30 Mart 2015 Pazartesi

2015 Gelin Saç Modelleri

2015 gelinleri için dağınık topuz gelin saçı modelleri en yeni tasarımlarını sizler için derledik. Türkiye ve dünyadan derlediğimiz gelin saçı modelleri, özellikle dağınık topuz tercih etmek isteyenler için ideal çözümler içeriyor.













Gelin Saç Modelleri seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli şey şüphesiz gelinliktir. Eğer gelinliğinizin modeli hareketli, prenses tarzında bir gelinlikse basık, küçük bir saç  modeli yaptığınızda, yüz küçülecek ve böylece ortaya bir orantısızlık çıkacaktır. Bunun tam tersi de söz konusudur. Çok dar bir gelinliğimiz var ise kocaman bir gelin saçı yapmak veya kabarık bir gelin saçı yapmak,  alt tarafı daha küçük üst tarafı ise daha büyük gösterecektir. Sade bir gelinliğe çok abartılı gelin başı yapmak ne kadar abes olacaksa, düz fön çekerek kendi düğününüze katılmanız saçma olacaktır.
Tüm genç kızların hayali, düğünlerinde presesler gibigörünebilmektir.Günler öncesinden alışverişe çıkılır.Çünkü,karar vermek oldukça zordur.Önce gelinlik modelleri arasında kaybolan hanımlar,tercihlerini yaptıkları andan itibaren ayakkabı arayışına girerler.Eğer ayakkabı da tamamsa,sıra en mühim sorunlardan bir tanesini çözmeye gelmiştir.

Hiç yorum yok: