26 Mart 2015 Perşembe

2015 Straplez Gelinlik Modelleri

Sizlerinde bildiği gibi gelinlik modasını takip edenler bilir Straplez gelinlik modelleri en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

 Gelinlik denilince akla ilk gelen straplez gelinlik modelleri oluyor. Her tasarımcının koleksiyonlarında mutlaka straplez gelinlik modelleri bulunuyor. 
  Straplez gelinlik modelleri balık etek,kabarık ve prenses gelinlik modellerinde ise birlikte en çok tercih edilenler arasında.
Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi straplez gelinlik modeli seçimi yapacaksanız bu modele ayrı bir hava katmak için tül dantel işlemeli detaylarda kullanmanızı öneririz.

Her yılın olmazsa olmazları arasında yer alan straplez gelinlik modelleri dantelli ve kabarık Gelinlik modelleri 2015 sezonunda da yine ilk sıralarda yer alıyor. 

Yaza doğru düğünlerin daha çok artması ve düğün mevsiminin açılması sebebiyle straplez gelinlik modelleri gelin adaylarının tercihleri arasında yer alıyor.

Tüm zamanların vazgeçilmezi olan straplez gelinlik modellerini sıradanlaştırmaktan farklı kılmak istiyorsanız gelinlik renklerinde de farklı tercihler kullanabilirsiniz çünkü 2015 Gelinlik sezonunda farklı ve renkli gelinlik modelleri oldukça moda olacağa benziyor.
Tabi en önemli olan ise vücut tipinize uygun olan gelinlik modelini ve tam olarak ne istediğinizi belirlemeniz lazımdır.Sizlerde 2015 Straplez gelinlik modelleri galerimize bakmayı unutmayınız.

Hiç yorum yok: