3 Mart 2015 Salı

KİŞİYE ÖZEL KALP KUTUDA KONUŞAN KALP PUZZLE


Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle, konuşuyor çünkü puzzle tamamlandığında ortaya sizin belirlediğiniz özel mesaj çıkıyor. Bu puzzle hislerinizin tercümanı olacak.

Düşünsenize, size bir puzzle hediye ediliyor. Parçaları bir araya getirdiğinizde ortaya evlilik teklifi çıkıyor. Heyecan verici, değil mi? Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle ile aynı etkiyi sevgilinizde yaratmak şimdi elinizde.
Önceki ilişkilerinizde kalbiniz kırılmış olabilir. Ama şimdiki sevgiliniz geçmişte tüm yaşadıklarınız sonucunda karşınıza çıktığı için acılarınıza bile şükrediyor olabilirsiniz. Öyleyese O’nu sizin için ne kadar değerli olduğunu ifade eden bir hediyeyle mutlu etmenin zamanı geldi. Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle’ın üzerinde yazacak yazıyı siz belirliyorsunuz. Artık evlilik teklifi mi olur, ilan-ı aşk mı orası sizin bileceğiniz iş.

Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle, oldukça sembolik bir armağan. Kalbinizin parçalarını bir araya getiren sevgiliniz sizin romantik mesajınızla karşılaşıyor. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi: Aşkıyla sizi bir bütün haline getiren sevgiliniz, hislerinin karşılığını yine sizde buluyor.
Kırmızı kalp şeklindeki kutusunda sunulan Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle’ın içinde iki adet de kalp çikolata bulunuyor. Ölçüleri: Kalp Kutu Ebatları: 20x20 cm Derinlik: 8 cm,2 adet  kalp çikolata içeren özel kutusunda

Hiç yorum yok: