3 Haziran 2015 Çarşamba

Sevgiliye Emek Kokan El Yapımı Hediyeler - 2

1-) Aşkınızı, Yaptığınız Fotoğraf Çerçevesiyle Ölümsüzleştirin

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-12
Kendi ellerinizle, zevkinize göre tasarlayacağınız fotoğraf çerçevesi sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden olacak. Sevgiliniz onun için çaba göstererek yapacağınız bu çerçeveyi ömrü boyunca unutamayacak.

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-13
Hediyenizi daha romantik hale getirmek tabii ki biraz da sizin hayal gücünüze kalmış. Fotoğraf çerçevesinin etrafını içine notlar yazacağınız renkli kalp kağıtlarla süsleyebilirsiniz.

2- ) Gül Satın Almam Direkt Kendi Ellerimle Yaparım Diyenler! 

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-14
Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemenin en anlamlı ve meşakkatli hali karşınızda! “Sevgilim için her şeyi yaparım” diyenler renkli kağıtlardan yapabilecekleri bu güllere istedikleri mesajı yazabilirler..
sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-23
Kuş sütüyle beslemek istediğiniz sevgilinize kuş tüyü güllerden hediye etmek istemez misiniz? Sevgilinizin ona gül almak için para harcamak istemediğinizi düşünmemesi için en kaliteli gülleri onun için satın alabilirsiniz.
Kuş tüyü 24’lü gül seti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

3-) “Romantiklikten Ölür Müyüm?” Korkusu Yaşatacak Çalışma

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-15
Tek yapmanız gereken bir yerlerden uçan kalpli balonlar bulmanız. Ve bu balonların tavana yapışmaması için ucuna romantik not kağıtları bağlamanız ( Siz yine de bantlamayı unutmayın :) ) Ve gerisi size kalmış..

4-) Reddedilemeyecek Bir Masa Hazırlamaya Var Mısınız? 

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-16
Uçan kalpli balonlar yine iş başında! Sandaliyenize bağlayacağınız ve evinizin dört bir yanını donatacağınız kalpli balonları öyle boş boş şişirmek olmaz. Hazırlayacağınız romantik akşam yemeğini yedikten sonra sevgilinizden kalpli balonları tek tek patlatmasını isteyin. Ve sıra en heyecanlı sahneye geliyor.. ( Bu heyecanlı sahneye şahit olmak için balonların içine kağıda yazacağınız romantik cümleleri koymayı unutmayın sakın. )

5-) Kalp Pizza

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-17
Domino’s Pizza anneler günü, sevgililer günü vb. günlerde sevdikleriniz için özel olarak bu tarz romantik pizzalar satıyor fakat romantik pizza yemek için hep özel günleri bekleyecek değiliz ya.. Sevgiliniz için en iyi pizzayı siz yapabilesiniz diye tarifi sizinle de paylaşıyoruz;
Malzemeler
3 su bardağı un
1 paket aktif kuru maya
1 tam 1 / 4 su bardağı sıcak su
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı,
3 yemek kaşığı doğranmış taze biberiye

400 gram pizza sosu
3 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri
2 olgun domates, dilimlenmiş
Dilimlenmis 1 kabak

Yapılışı
Un, maya, su ve 2 çorba kaşığı zeytinyağını hamur haline getirene kadar yoğurun. Kıvamlanana kadar un ekleyebilirsiniz. Sonrasında hamurunuzu biberiyeyi ekleyin ve tekrar yoğurun. Hamurun mayalanması için yarım saat kadar bir süre bekleyin ve yoğurmaya devam edin.
Fırınınızı ısıtmak için önceden 200 dereceye ayarlayın.
Hamuru üç parçaya bölün. İnce açın ve her parçayı kalp şeklinde şekillendirin. Fırça yardımıyla zeytinyağı ve pizza sosunu sürün. Kabak,dilimlenmiş zeytin, domates, biber ve peyniri pizza sosunun üzerine koyun.
Yaklaşık 15-20 dakika, peynirler eriyip, hamur kızarana kadar pişirin.

Not: Pizzaya kalp şeklini vermek tamamen el becerinize kalmış bir şey. Bir de sucuklara kalp  şeklini veren minik kalıplar satılıyor, onlardan edinebilirsiniz.

Romantik bir kahvaltı hazırlamak isteyenlere önerimiz ; Kalp Yumurta Kalıbı

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-24
Hafta sonunuzu sevgilinizle tamamen romantik bir gün geçirmeye adadıysanız kalp şeklindeki bu yumurta kalıbı fazlasıyla işinizi görecektir.


6-) Romantik Olmak İsteyene Tuvalet Kağıdı Rulosu Bile Yeter

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-18

7-) Odanızın Bir Köşesini Romantizme Feda Edin

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-19
Fotoğraflar anıları, yazılar da duyguları başarılı bir şekilde muhafaza eder. Evinizin bir köşesini sevgilinizle çekildiğiniz fotoğraflara ve ona beslediğiniz duyguların cümleye dökülmüş hallerine neden ayırmayasınız ki! Sizin de düşman çatlatacak güzellikte bir köşeniz olsun.

Hiç yorum yok: