Aşka emek vermek isteyenlerin dikkatine! :) Sevgilinizin gönlünü almak için ya da sevgilinizin herhangi bir gününe renk katmak için aklınızda romantik bir kaç fikrin bulunmasında fayda var. Çaba vererek yapılmış bir hediye ile hazır alınan bir hediye arasında elbette uçurumlar olacak. Çünkü kendi ellerinizl hazırlayacağınız hediyeler sevgilinize ona ne kadar değer verdiğinizi, onun için emek sarf ettiğinizi gösterecek. Sevgiliye hediye edilebilecek en romantik hediye seçeneklerini artık siz de yaparak sevgilinizi şaşırtabileceksiniz.
“El becerisi konusunda hiç iyi değilim” demek bir bahane değil.. Sevgililer günü, doğum günü ve yıldönümü gibi özel günlerde sevgilinize hazır hediyeler alabilirsiniz fakat onun haricinde yapacağınız sürpriz jestlerde neden kendi yeteneklerinizi konuşturmayasınız ki! Hediye edilmeye layık, buram buram çaba kokan, el emeği göz nuru bu romantik hediye fikirlerine bir gün herkes ihtiyaç duyabilir..

Sevgiliye Emek Kokan El Yapımı Hediyeler


1-) Aşk Dolu Sevgi Kavanozu

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-1
Küçük bir kavanoza sevgi yüklemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bu kavanozu, sevgilinize özel kalpli kağıtlara romantik sözler yazarak doldurabilirsiniz. Eğer “Fikir çok hoşuma gitti ama ben uğraşamam, hiç el becerim yok” diyorsanız aşağıdaki fotoğraftaki gibi bu kavanozların hazır hali satılmaktadır :) 
sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-21


2-) Romantizme Işık Tutan Kalpli Poşet Çaylar

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-3
Çay içmeyi seven sevgilinize küçük jestler yapmak istemenizden doğal ne olabilir ki! Küçük bir çalışma sonrası oldukça büyük romantiklikler açığa çıkarabileceğiniz bu poşet çayları sevgiliniz kullanmaya kıyamayacak.

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-4
Ve kalpli poşet çay çalışmasının bitmiş hali.. “Ben iğne, ipliği doğru düzgün tutmayı bile bilmiyorum” diyenleriniz olacaktır mutlaka. Maalesef bu poşet çayların hazır hali satılmamakta. Ama çay içmeyi seven bir sevgiliniz varsa size kalp çay süzgecini sevgilinize hediye etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.
sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-22

3-) Kendi Aşk Kitabını Oluştur 

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-5
İçine küçük romantik notlar düşebileceğiniz renkli bir kitap oluşturmaya hazır mısınız? Aşk her şeye değer diyenlerin hiç üşenmeden hazırlıklara başlayacağından eminiz :)

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-6

4-) Çikolatadan Tatlı Bir Şey Varsa O da Aşktır

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-7
İster renkli kartonlardan, ister mukavvadan yapabileceğiniz ve içini çikolatayla doldurabileceğiniz bu sevimli minik kalpler sırf siz çaba gösterdiniz diye sevgiliniz için en pahalı hediyeden daha kıymetli olacak.
sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-8
Ve sürpriz hediye adayının bitmiş hali :)

5-) Romantik Fotoğraf Köşesi

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-20
Sevgilinizle çekildiğiniz en güzel fotoğraflarınızı duvarda kalp şekli vererek yapıştırıp etrafını led ışıklarla süsleyerek kendi romantik köşenizi oluşturabilirsiniz.

Romantik fotoğraf köşesini aratmayacak fotoğraf çerçevesi;

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-25
Sevgilinizle çekildiğiniz, en beğendiğiniz fotoğrafları yerleştirebileceğiniz bir fotoğraf çerçevesi.

6-) Aşk Dolu Kek Süsleri

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-9
Aranızda hiç kek yapmamış olan var mı? Eğer kek yapmayı bilmiyorsanız da bir şekilde öğrenirsiniz yahu! İnternette arayıpta bulamadığımız ne var sonuçta, kek yapmayı da oradan öğrenebilirsiniz.. İster kartondan ister teladan yapabileceğiniz bu kek süsleri romantikliğiyle sevgilinizi büyüleyecek.

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-10
Kalpli kekleri kek kalıbı kullanarak yapabilirsiniz. Ve kek süslerinin bitmiş hali…

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-11
Dilerseniz süslerin kalpli versiyonlarını da yapabilirsiniz.