21 Ocak 2015 Çarşamba

ROMANTİC HEART - ROMANTİK KALP

İlişkisine yeni heyecan arayan aşıklar için tasarlanmış olan Romantik Kalp ile tanışmaya hazır olun! 100’den fazla romantik görev içeren Romantic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizi şaşırtmanın tadını çıkarın.

Sadece ; 29.00 TL
Rutine binmiş ilişkiler, heyecanını yitirmiş buluşmalar, sinema+yemek’ten oluşan hep aynı hafta sonları... Eğer bu satırlar size de tanıdık geliyorsa, Romantik Kalp size ve ilişkinize heyecan ve neşe katmak için 100’den fazla görev mesajıyla emrinize amade! Bu mükemmel Romantik Kalp kutusunun içinde bulunan birbirinden yaratıcı görevlerden birisini özel cımbızla seçin ve verilen görevi layıkıyla yerine getirirken eski günleri aratmayacak romantikliğin tadını çıkarın.
“Sevgilinizin yakın arkadaşlarıyla beraberken ona iltifatlar edin ve onu övün” gibi masumane mesajların yanı sıra “Yatak odanıza doğru uzanan küçük kalplerden yapılmış bir patika hazırlayın odayı mumlarla, yatağı da gül yapraklarıyla donatın ve onu bir süprizle karşılayın” gibi romantik ve tutkulu mesajlar da bulunan Romantik Kalp ilişkilerin adeta yeni heyecan ilacı olacak! Sevgilisini şaşırtmak isteyen aşıklar için özel tasarlanmış olan bu ürüne bayılacaksınız.

 14 Şubat sevgililer gününde sevgilime ne hediye edeceğim diye düşünmeye gerek yok ,biz sizin yerinize düşünelim.harika ve mantıklı bir hediye sevginizi belli etmeye yetecek.


Hiç yorum yok: